Μετακομίσεις και μετακινήσεις - Μέρος Β΄

Παρατηρήσεις που προτρέπουν σε αλλαγή κατοικίας

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Μετακομίσεις και μετακινήσεις - Μέρος Β΄

Οι πλανητικές θέσεις μέσα σε έναν χάρτη που θα μας πείσουν να προτρέψουμε τον ενδιαφερόμενο να μετακινηθεί από το χώρο που βρίσκεται και να πάει σε άλλον, είναι οι εξής:

  1. Η παρουσία πλανητών στον 1ο οίκο, οι οποίοι δέχονται εξαιρετικά δυσμενείς επιρροές. Όπως γνωρίζουμε ο 1ος οίκος αντιπροσωπεύει τον ερωτώντα. Άρα η παρουσία προσβαλλομένων πλανητών στον 1ο μας φανερώνει, ότι δεν αισθάνεται ούτε περνά καλά ο ερωτών.
  1. Τα ίδια συμπεράσματα βγαίνουν, αν βρεθούν οι ανωτέρω συνθήκες να διαδραματίζονται στον 4ο οίκο. Διότι ο 4ος ως γνωστόν, αντιπροσωπεύει το χώρο (το σπίτι ή τη χώρα) όπου κατοικεί ο ερωτών.
    Αν θελήσουμε να ερευνήσουμε περαιτέρω το χάρτη, για να βρούμε ποιοί πλανήτες είναι αυτοί που προσβάλλουν τον 4ο ή τον κυβερνήτη του, μπορούμε άμεσα να καταλάβουμε και την αιτία (ή τις αιτίες) που προκαλούν τη δυσαρέσκεια του ερωτώντα στο χώρο διαμονής του. Οι πλανήτες που προσβάλλουν τον 4ο, ποιών οίκων κυβερνήτες είναι; Από τον οίκο που προέρχεται η προσβολή θα καταλάβουμε και την αιτία του προβληματισμού του –τι είναι εκείνο που τον προτρέπει να φύγει.

Όταν δούμε λοιπόν ότι επικρατούν οι ανωτέρω συνθήκες στο χάρτη, τότε ενδείκνυται η προτροπή για αλλαγή κατοικίας.

Πριν βγει όμως τελικό συμπέρασμα είναι απαραίτητη η εξέταση της Σελήνης. ΟΙ μελλοντικές όψεις της όπως και οι αποχωρίζουσες είναι αυτές που θα εδραιώσουν μια ήδη σχηματισθείσα άποψη και θα οδηγήσουν στη τελική κρίση.

moving-with-pets_copy_copy
Untitled_copy_copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved