Μετακομίσεις και μετακινήσεις - Μέρος Α΄

Αστρολογικές ενδείξεις που προτρέπουν τον ερωτώντα να μην μετακομίσει.

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Μετακομίσεις και μετακινήσεις - Μέρος Α΄

Δεν είναι λίγες οι ερωτήσεις που υποβάλλονται και έχουν θέμα την αλλαγή κατοικίας. Φαίνεται ότι η μετακόμιση ή η μετοίκιση έχει γίνει συχνότερη στην εποχή που ζούμε.

Οι συνηθέστερες πλανητικές θέσεις σε έναν ωριαίο χάρτη, οι οποίες ενθαρρύνουν τον ερωτώντα να παραμείνει στο σπίτι που ήδη ζει, είναι οι εξής:

1. Οι λεγόμενοι ευμενείς πλανήτες να βρίσκονται μέσα στον 1ο οίκο. Η λογική που υπάρχει εδώ είναι η εξής: Αφού ο 1ος οίκος εκπροσωπεί τον ερωτώντα, οι ευμενείς πλανήτες στον δικό του οίκο δηλώνουν ότι είναι καλά εκεί που διαμένει. Είναι ευχαριστημένος και δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθεί και να πάει αλλού.

2. Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε αν οι ευμενείς βρεθούν μέσα στον 4ο οίκο. Ο 4ος εκπροσωπεί το σπίτι που ήδη μένει ο ερωτών. Συνεπώς, ο ευμενής πλανήτης στο χώρο αυτό δηλώνει ότι η διαβίωση του ερωτώντος εκεί είναι καλή και ευχάριστη. Σε αυτήν την περίπτωση, εξυπακούεται ότι –αν συναινεί και ο υπόλοιπος χάρτης– ενθαρρύνουμε τον ενδιαφερόμενο να παραμείνει εκεί που ήδη ζει.

3. Τις ίδιες σκέψεις με τις προηγούμενες θα διαμορφώσουμε, αν βρεθούν να συνδέονται ο κυβερνήτης του 1ου οίκου (ερωτών) και ο κυβερνήτης του 4ου οίκου (οίκημα) με καλές όψεις εξαγώνου, τριγώνου ή συνόδου με τον Δία ή την Αφροδίτη. ακόμα περισσότερο δε, αν οι δύο σημειοδότες ανταλλάσουν δυνάμεις. Αφού οι κυβερνήτες αυτών των δύο οίκων διαμορφώνουν καλές όψεις με καλούς πλανήτες δεν συνιστάται στον ενδιαφερόμενο να μετακομίσει.

moving_truck
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved