Κοντινά ταξίδια

Παρατηρήσεις που έχουν προκύψει από παλιούς ωριαίους χάρτες - Μέρος β'

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Κοντινά ταξίδια
  • Σε αρκετές περιπτώσεις που η ερώτηση αφορούσε την ευχάριστη ή όχι εξέλιξη κάποιου κοντινού ταξιδιού, απεδείχθη πως η Αφροδίτη ή ο Δίας τοποθετημένοι μέσα στον 3ο οίκο, δίχως να βάλλονται, σημειοδοτούσαν πραγματοποίση του ταξιδιού, όπως ακριβώς επιθυμούσαν οι ενδιαφερόμενοι. Βέβαια, σε αυτούς τους χάρτες παρατηρήθηκε ότι και ο κυβερνήτης του 3ου οίκου των σύντομων ταξιδιών, δεν υφίστατο δυσμενείς επιρροές (ειδικά από τους κακοποιούς Άρη και Κρόνο).
  • Υπήρξαν άλλες περιπτώσεις που όταν συνδεόταν καλά ο κυβερνήτης του 3ου με τον κυβερνήτη του 1ου οίκου, αρκούσε ως ένδειξη για καλή έκβαση του ταξιδιού. Βέβαια, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα είχαμε εξίσου καλά αποτελέσματα αν η σύνδεση γινόταν με τη Σελήνη.
  • Έχει παρατηρηθεί, επίσης ότι η Σελήνη ευρισκόμενη στον 3ο οίκο και σε εξάγωνο με τον Ωροσκόπο, δίνει ευχάριστα ταξίδια, χωρίς κινδύνους και με καλή επιστροφή.
  • Άλλη ευνοϊκή εικόνα, για να ολοκληρωθεί ένα κοντινό ταξίδι σύμφωνα με το προσδοκώμενα, είναι να βρεθεί ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου γρήγορος και με καλές υποδοχές με τον κυβερνήτη του 3ου οίκου.
  • Σε χάρτη που ο Κρόνος βρέθηκε ακριβώς πάνω στον Ωροσκόπο, λειτούργησαν όλες οι γνωστές αρνητικές ιδιότητες του Κρόνου: ο οδηγός έχασε το δρόμο και υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία. Σε άλλους χάρτες πάλι, ο Κρόνος τοποθετημένος πάνω στην ακμή του 3ου οίκου των σύντομων ταξιδιών έδωσε τα ίδια αποτελέσματα.
  • Μια άλλη περίπτωση ήταν η παρουσία Σελήνης και Κρόνου πάνω στην ακμή του 3ου σε χάρτη που αφορούσε το ταξίδι μιας παρέας η οποία απαρτιζόταν μόνο από γυναίκες. Η παρέα έμεινε ανικανοποίητη από το ταξίδι και γενικότερα δυσαρεστημένη, εξαιτίας ποικίλων θεμάτων που, μέχρι την επιστροφή τους, αποτελούσαν συνεχή πηγή ταλαιπωρίας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved