Θα βγει φέτος η σύνταξή μου;

Ωριαίος χάρτης που απαντά στο ερώτημα της σύνταξης

Θα βγει φέτος η σύνταξή μου;

Ιστορικό: Η ερωτούσα εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα, όταν, ξαφνικά, ασθένησε σοβαρά. Η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε πλέον να συνεχίσει την εργασία της και, έτσι, υπέβαλλε τα χαρτιά της για να «βγει» στη σύνταξη.

Άρχισε, τότε, ένας ιατρικός και γραφειοκρατικός μαραθώνιος, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να δώσουν το πράσινο φως και να εγκριθεί η είσπραξη ενός συντάξιμου ποσού από την άτυχη ασθενή. Ας σημειωθεί, εδώ, ότι, από την στιγμή που σταμάτησε να εργάζεται, αντιμετώπισε πρόβλημα ρευστότητας, το οποίο προσπαθούσε να καλύψει με δάνεια από συγγενείς, φίλους κ.λπ.

29/4/2010
10:43:22 μ.μ.
23Ε43 - 37Ν58 (EED -3)

SYNTAKSH_copy

syntaxi arthro

Η κατάσταση αυτή την άγχωνε αφόρητα και, δεδομένου, ότι η έκβαση της υπόθεσής της έδειχνε εξαιρετικά θολή, κάποια στιγμή, οδηγήθηκε στην αγωνιώδη διατύπωση της ανωτέρω ερώτησης.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ερώτησης, όταν ανοίγουμε έναν χάρτη και βλέπουμε πλανητική ημέρα και ώρα Διός, μας προδιαθέτει για ευχάριστη κατάληξη του θέματος.

- Η ερωτούσα εκπροσωπείται από τον 1ο οίκο και τον κυβερνήτη του τον Δία, αφού η ακμή του 1ου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

- Το «κράτος» ως έννοια γενικότερα, εκπροσωπείται όπως γνωρίζουμε, από τον 10ο οίκο.

- Τα χρήματα του κράτους, δηλώνονται από τον 11ο οίκο του χάρτη, δηλαδή τον 2ο παράγωγο του 10ου. Κυβερνήτης του 11ου οίκου, που έχει ακμή στο ζώδιο του Ζυγού, είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη, λοιπόν, σηματοδοτεί τα χρήματα του κράτους, που στην περίπτωση μας, είναι το ποσό που θέλουμε να απονεμηθεί ως σύνταξη στην ερωτούσα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

QUESTION(1)

Πριν, ακόμα, μελετήσουμε την κίνηση που πραγματοποιείται μέσα στον χάρτη, το μάτι μας «τραβάει» η παρουσία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον 2ο οίκο της ερωτούσας. Μια θέση που δείχνει ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την περαιτέρω εξέλιξη του θέματος.Ο Δίας (ερωτούσα) που βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτης (τα χρήματα του κράτους, η σύνταξη που περιμένει) περιγράφει λαλίστατα τη σφοδρή επιθυμία της, για την χορήγηση της σύνταξης.

Πώς να μην είναι ο Δίας στην έξαρση της Αφροδίτης; Αφού, για τα χρήματα έγινε η ερώτηση. Τι θέλουμε να δούμε σε έναν ωριαίο χάρτη για να έχουμε ευνοϊκή εξέλιξη; Θετικές ενδείξεις από τους βασικούς παίκτες της υπόθεσης.

Τις μελλοντικές εξελίξεις θα τις ψάξουμε από τις συγκλίνουσες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, το πιο γρήγορο ουράνιο σώμα στο χάρτη και συγκυβερνήτης της ερωτούσας. Η παρουσία της Σελήνης μέσα στον 12ο οίκο περιγράφει πεντακάθαρα την ερωτούσα, η οποία "μπαινόβγαινε" στα νοσοκομεία. Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα ευνοϊκό εξάγωνο με την ακμή του 10ου (το κράτος).

Σελήνη 26° ♏︎08΄⚹ακμή 10ου 26°♍︎57΄

Μμμμ… Έχουμε, λοιπόν, επαφή των δυό τους.

Ποια είναι η επόμενη, αλλά και τελευταία παραδοσιακή όψη της Σελήνης;

Το εξάγωνό της με τον, εξόχως γωνιακό, Κρόνο, στον 10ο οίκο.

Όπως στην αθλητική αστρολογία, ο Κρόνος είναι φυσικός σημειοδότης των διαιτητών, από τους οποίους κρίνονται οι φάσεις ενός αγώνα, έτσι και εδώ, εκπροσωπεί τις διάφορες επιτροπές τις οποίες πρέπει να «περάσει» η ερωτούσα, που στην περίπτωσή της είναι ιατρικές. Βλέπετε, «παίζει» πεντακάθαρα το ζώδιο της Παρθένου.

Η θετική όψη της Σελήνης προς τον Κρόνο έφερε και θετικά αποτελέσματα. Η σύνταξη της ερωτούσας εγκρίθηκε κι έτσι η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Η λέξη φέτος, που περιέχεται στην ερώτηση, υποδεικνύει, ότι η αναμενόμενη απάντηση –είτε θετική είτε αρνητική– αφορά στο χρονικό διάστημα, που ξεκινά τη στιγμή της ερώτησης και λήγει τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου 2010. Έτσι, η τελική απάντηση, που δόθηκε στην ενδιαφερόμενη, ίσχυε αποκλειστικά και μόνον για το χρονικό διάστημα που έθεσε η ίδια.

Στις 9/12/2010, η ερωτούσα εισέπραξε τα πρώτα χρήματα από την σύνταξή της.

Σηµειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερµηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιµοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυµίζουµε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όµως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας µε την ακµή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαµβάνονται υπόψη στην ερµηνεία του χάρτη µόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει µελετηθεί σύµφωνα µε τις θεµελιώδεις δυνάµεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved