Θα μου δώσουν στην «τάδε» επιχείρηση, 1200€ καθαρά με τη πρόσληψη;

Ωριαίος χάρτης για να απαντήσει στο ερώτημα της πρόσληψης

Θα μου δώσουν στην «τάδε» επιχείρηση, 1200€ καθαρά με τη πρόσληψη;

Η ερωτούσα είχε δώσει κάποια συνέντευξη στην «τάδε» επιχείρηση προκειμένου να προσληφθεί και περίμενε να της απαντήσουν. Εκείνο που την ενδιέφερε περισσότερο, ήταν αν με την πρόσληψη θα της έδιναν και τα χρήματα που είχε ζητήσει σαν καθαρό μισθό.
Στην ερώτηση κρατήθηκαν οι ίδιες λέξεις που χρησιμοποίησε η νεαρή κοπέλλα, ενώ κανονικά το ζητούμενο έχει δύο σκέλη. Ουσιαστικά ρωτούσε «Θα με προσλάβουν»; «Θα μου δώσουν αυτά τα λεφτά», αλλά η ερώτηση διατυπώθηκε, όπως ακριβώς αναγράφεται παραπάνω και ως είθισται, μεταφέρεται εδώ αυτούσια.

12/11/2010 -12:13 μ.μ.
23°E43΄, 37°N58΄ (EEΤ -2)

tade epixeirisi

Η ερωτούσα αντιπροσωπεύεται από τον 1ο οίκο και η Τάδε εταιρεία από τον 10ο οίκο.
- Η ακμή του 1ου οίκου είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω και συνεπώς σημειοδότης της κοπέλας είναι ο Κρόνος.
- Η ακμή του 10ου οίκου είναι στο Σκορπιό. Άρα σημειοδότης της εταιρείας Τάδε, είναι ο Άρης.
- Το ζητούμενο στην ερώτηση είναι, αν θα πάρει το ποσό των χρημάτων που ζήτησε ως καθαρό μηνιαίο μισθό. Άρα, ο οίκος που αντιπροσωπεύει τα χρήματα της εταιρείας είναι ο 11ος οίκος του χάρτη, που προκύπτει ως παράγωγος 2ος του 10ου. Ο οίκος αυτός θα ερευνηθεί και από αυτόν περιμένουμε τις ενδείξεις για να πάρουμε απάντηση. Η ακμή του 11ου είναι στο ζώδιο του Τοξότη και συνεπώς τα χρήματα της εταιρείας σηματοδοτούνται από τον Δία.

Ερωτούσα = Κρόνος
Εταιρεία = Άρης
Οικονομικά εταιρείας = Δίας

Πριν κοιτάξουμε την κίνηση που υπάρχει στο χάρτη, ας δούμε πώς περιγράφονται, τόσο η ερωτούσα όσο και η επιχείρηση.
Η ερωτούσα που αντιπροσωπεύεται από τον Κρόνο, περιγράφεται ως ένα άτομο πολύ προικισμένο, υπεύθυνο και ικανό για τη συγκεκριμένη θέση, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, στη δική του τριπλότητα και στο δικό του πρόσωπο.
Τα οικονομικά της επιχείρησης και περιγράφονται ως πολύ καλά, αφού αντιπροσωπεύονται από τον Δία, που είναι δυνατός, στο δικό του ζώδιο.
Ο Δίας, όμως, είναι μεν στο δικό του ζώδιο, αλλά ανάδρομος.
Ναι, τα οικονομικά της επιχείρησης υπήρξαν πολύ καλύτερα στο παρελθόν.

Ξεκινώντας την εξέταση του χάρτη, παρατηρούμε με μια πρώτη ματιά, ότι τα δύο φώτα, ο Ήλιος και η Σελήνη, βρίσκονται σε γωνιακές θέσεις. Ο Ήλιος βρίσκεται κατακόρυφα στο υψηλότερο σημείο, το Μεσουράνημα και η Σελήνη γωνιακή στον 1ο οίκο.
Γνωρίζουμε ότι η γωνιακή θέση των δύο φώτων, καθίσταται ικανή να δώσει άμεσα θετική απάντηση. Ο συγκεκριμένος χάρτης, λοιπόν, πληροί έναν από τους βασικότερους κανόνες που έχουμε στην Ωριαία και μας υπόσχεται θετική απάντηση.
Όμως, αυτές οι θετικές ενδείξεις πρέπει να επιβεβαιώνονται πάντα και από άλλους αστρολογικούς παράγοντες.

Στον 1ο οίκο της ερωτούσας βρίσκεται τοποθετημένη η συγκυβερνήτης της, η Σελήνη, που η παρουσία της σε αυτόν τον οίκο, της προσδίδει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Πόσο μάλλον, που η Σελήνη εξουσιάζεται από τον Κρόνο (ερωτούσα) και είναι στην τριπλότητα και τα όρια του Κρόνου.
Σχηματίζει όψεις η Σελήνη;
Ναι, η πρώτη συγκλίνουσα όψη -που διαμορφώνει τις μελλοντικές εξελίξεις- είναι ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη που σηματοδοτεί την επιχείρηση.

Απαντάται λοιπόν θετικά το θέμα της πρόσληψης της ερωτούσας: Ναι, θα προσληφθείς από την εταιρεία.

Ας δούμε τώρα, αν θα λαμβάνει και το ποσό που ζήτησε. Δύο είναι οι οίκοι, των οποίων η εξέταση θα μας οδηγήσει στην απάντηση: ο 11ος οίκος και ο κυβερνήτης του και ο 2ος οίκος και ο κυβενήτης του.
Ο παράγωγος 2ος της επιχείρησης (11ος) αντιπροσωπεύει τα οικονομικά της εταιρείας, δηλαδή την «τσέπη» από την οποία θα φεύγουν τα χρήματα ως μισθός, για να πάνε στον 2ο οίκο της ερωτούσας, δηλαδή την «τσέπη» της.

Βασικές ενδείξεις, που θα απαντήσουν στο ερώτημά μας είναι:
α) Τοποθέτηση των σημειοδοτών
β) Δυνατές ανταλλαγές θεμελιωδών δυνάμεων των εμπλεκόμενων πλανητών
γ) Όψεις μεταξύ των σημειοδοτών
δ) Μεταφορά ή συλλογή φωτός
ε) Φαινόμενα, όπως η παρεμπόδιση, υπαναχώρηση, αποκοπή φωτός κ.λ.π.

Ο χάρτης μας επιφυλάσσει την πιο ισχυρή ένδειξη από όλες τις παραπάνω, για να μας δώσει θετική απάντηση στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης. Η ένδειξη αυτή προέρχεται από την τοποθέτηση του Δία, του πλανήτη που εκπροσωπεί το ζητούμενο. Ο Δίας λοιπόν, κυβερνήτης του 11ου οίκου (2ος παράγωγος της εταιρείας) ο οποίος σηματοδοτεί το ποσό που όρισε η ερωτούσα, βρίσκεται τοποθετημένος στον 2ο οίκο της.
Πολύ απλά: Από την «τσέπη» της επιχείρησης, στην «τσέπη» της ενδιαφερόμενης.
Σε αυτόν τον ωριαίο χάρτη, η συγκεκριμένη ένδειξη είναι η πιο άμεση από όλες τις προαναφερθείσες.

Έχουμε λοιπόν θετική απάντηση και στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης: Ναι, θα σου δώσουν 1200 € καθαρά με την πρόσληψη.

Χρόνοι

Οι γωνιακοί οίκοι δίνουν γρήγορα αποτελέσματα. Έτσι, στον χάρτη, τα δύο φώτα ευρισκόμενα σε γωνιακούς οίκους και μάλιστα στους δύο πρώτους τη τάξει, 1ο και 10ο οίκο, μας υποδεικνύουν σύντομα νέα. Με τον Ωροσκόπο δε, να βρίσκεται σε παρορμητικό ζώδιο, η απάντηση ήρθε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Λίγη ώρα αργότερα από την διατύπωση της ερώτησης, το πολυπόθητο τηλεφώνημα έγινε και της ανακοίνωσαν την πρόσληψή της και μάλιστα με τους οικονομικούς όρους που εκείνη επιθυμούσε.

Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved