Μας κάνουν σαμποτάζ στο «Κάπα-Δέλτα»;

Ωριαίος χάρτης για να διαπιστώσει η ερωτούσα εάν οι υποψίες της είναι σωστές

Μας κάνουν σαμποτάζ στο «Κάπα-Δέλτα»;

Η ερωτούσα είχε ένα μικρό γραφείο εισαγωγών με την ονομασία «Κάπα-Δέλτα», από την πορεία του οποίου ήταν αρκετά ικανοποιημένη. Το τελευταίο διάστημα όμως, κάποιες... περίεργες κινήσεις τής κίνησαν υποψίες ότι δεχόταν παρασκηνιακές «επιθέσεις».

Σημειώνεται εδώ, ότι η ερωτούσα –κάνοντας ειδική μνεία– διευκρίνησε πως θεωρεί τον εαυτό της και το γραφείο της σαν «ένα σώμα». Με την ίδια λογική, λοιπόν, που ο 1ος οίκος κυβερνά το αυτοκίνητο και τους επιβαίνοντες σε αυτό, τόσο η ίδια η ερωτούσα όσο και το γραφείο με τους ανθρώπους του θα αντιπροσωπεύονται από τον 1ο οίκο και τον κυβερνήτη του, τον Άρη, αφού η ακμή του 1ου είναι στις 11°♏︎29΄.

Ωριαίος χάρτης

14/04/2011
09.20.17 μμ.
23°Ε43΄, 37°Ν58΄ (ΕΕ
D -3)

delta

Untitled
sampotaz kapa pinakas

Για να δούμε, λοιπόν, αν ευσταθούν οι υποψίες της ερωτούσας, το πρώτο που πρέπει να ερευνήσουμε είναι αν ο πλανήτης Άρης έχει ήδη κτυπηθεί από παρελθούσα δυσμενή όψη ή αν βάλλεται άμεσα. Μια κακή όψη, που πιθανόν να είχε προηγηθεί, θα σήμαινε ότι πράγματι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εξυφαίνουν κακόβουλα σχέδια σε βάρος της ενδιαφερόμενης. Την ίδια απάντηση θα αποκομίζαμε αν υπήρχε πλανήτης σε όψη ιδιομοιρίας με τον Άρη που θα ερμηνευόταν ως εξής: «την ώρα που έγινε η ερώτηση το σαμποτάζ σε βάρος της ερωτούσας ήταν ήδη σε ισχύ». Ο πλανήτης, ο οποίος θα σχημάτιζε τη δυσοίωνη όψη με τον Άρη (ερωτούσα), και ο οίκος που θα κυβερνούσε ο πλανήτης αυτός θα μας απαντούσαν ποιοι είναι οι πιθανοί… σαμποτέρ και τι είδους σχέση έχουν μαζί της.

Αρχικά, λοιπόν, ελέγχουμε το χάρτη, για να διαπιστώσουμε αν στοιχειοθετείται το ανωτέρω σκεπτικό. Μετά από μια προσεκτική εξέταση, βλέπουμε ότι ο Άρης (η ερωτούσα) όχι μόνον δεν δέχεται κακές επιρροές κατά την ώρα της ερώτησης, αλλά δεν δέχτηκε ούτε στο πρόσφατο παρελθόν. Συγχρόνως, είναι ένας «υγιέστατος» Άρης, γεμάτος θεμελιώδεις δυνάμεις, αφού βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του και στο δικό του πρόσωπο.

Η υγιής εικόνα, λοιπόν, που εκπέμπει ο σημειοδότης της ερωτούσας μας δίνει μια πρώτη απάντηση: «Είσαι μια χαρά. Δεν σου κάνουν σαμποτάζ».

Πάντα, όμως, χρειαζόμαστε και δεύτερη επιβεβαίωση από τον ωριαίο χάρτη, προκειμένου να δώσουμε την τελική απάντηση.

- Ποιοι είναι οι οίκοι, οι οποίοι θα απαντήσουν, και αυτοί με τη σειρά τους, άμεσα;

- Ο 12ος οίκος που εκπροσωπεί τους κρυφούς εχθρούς και ο 7ος που εκπροσωπεί τους φανερούς.

Η αστρολογική συγκυρία σε αυτόν το χάρτη είναι η εξής: Ο 12ος οίκος των κρυφών και ο 7ος των φανερών εχθρών εκπροσωπούνται από τον ίδιο σημειοδότη την Αφροδίτη, δηλαδή τον έναν εκ των δύο αγαθοποιών, εφόσον η ακμή του 12ου βρίσκεται στον Ζυγό και η ακμή του 7ου στον Ταύρο. Η Αφροδίτη μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής της και, επιπλέον, εξουσιάζεται από τον έτερο μεγάλο ευμενή, τον Δία.

Αυτή η τόσο καλή εικόνα της Αφροδίτης δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας πως δεν υφίστανται κακόβουλες επιθέσεις εναντίον της ερωτούσας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

Ο χάρτης όμως θέλει να δώσει και μια τρίτη ένδειξη, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις δύο προηγούμενες ενδείξεις:

- Ποια είναι η πρώτη όψη της δυτικά του Ηλίου ευρισκόμενης Σελήνης;

- Η ευνοϊκή όψη εξαγώνου προς τον Ωροσκόπο (η ερωτούσα και το γραφείο της).

Τελικά, η ερωτούσα ένοιωσε ιδιαίτερη ανακούφιση από την αρνητική απάντηση που πήρε: «Όχι, μην ανησυχείς. Δεν σε χτυπάει κανείς». Και, πράγματι, μέχρι σήμερα επιβεβαιώνεται το αληθές του πορίσματος το οποίο προέκυψε από τον ωριαίο χάρτη.

Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved