Θα βρεθεί ο φάκελος με τις μαστογραφίες;

Η ερωτούσα βίωνε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της

Θα βρεθεί ο φάκελος με τις μαστογραφίες;

Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ήταν και η απώλεια του φακέλου, ο οποίος περιείχε τις μαστογραφίες που είχε κάνει πρόσφατα. Τις χρειαζόταν όμως επειγόντως και, αφού είχε ψάξει κάθε πιθανό μέρος που πίστευε ότι μπορεί να είχαν παραπέσει, απελπισμένη, απευθύνθηκε στην ωριαία αστρολογία.

Η ενδιαφερόμενη αντιπροσωπεύεται από τον Ερμή αφού είναι κυβερνήτης του 1ου οίκου κι ας είναι η ακμή του στην τελευταία μοίρα των Διδύμων.

Ο φάκελλος με τις μαστογραφίες ανήκει στο 2ο οίκο της ερωτούσας και, εφόσον η ακμή του βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, οι μαστογραφίες σηματοδοτούνται από τη Σελήνη.

Τι οφείλουμε να εξετάσουμε μέσα στο χάρτη για να είμαστε σε θέση να δώσουμε μια απάντηση στην ερώτηση, είτε θετική είτε αρνητική;

Αν «βλέπονται» ή αν συνδέονται με οποιοδήποτε γνωστό τρόπο η ενδιαφερόμενη (☿️) και το ζητούμενο, το οποίο είναι οι μαστογραφίες (☽).

Ωριαίος χάρτης

22/02/2011
12.56 μμ.
23°Ε43΄, 37°Ν58΄ (ΕΕΤ -2)

mastografies
mastrografies pinakas

Πριν ψάξουμε λοιπόν για όψεις, για υποδοχές, για φαινόμενα όπως είναι η αποκοπή φωτός, η παρεμπόδιση, κ.λπ., μας εντυπωσιάζει ότι η υπόθεση που αφορά ο χάρτης περιγράφεται με τόση ευκρίνεια. Η Σελήνη που σημειοδοτεί τις μαστογραφίες είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 00° 52΄, και εξουσιάζεται από τον Άρη.

Παρατηρώντας τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων, βλέπουμε ότι η Σελήνη βρίσκεται:

  1. Στην κυριαρχία του Άρη
  2. Στην τριπλότητα του Άρη
  3. Στα όρια του Άρη
  4. Στο πρόσωπο του Άρη

Ποιου οίκου κυβερνήτης μέσα στο χάρτη είναι ο Άρης; Του 6ου οίκου, των ασθενειών. Ο δε Ερμής, ο οποίος σημειοδοτεί την ίδια την ενδιαφερόμενη, έχει μόλις αφήσει πίσω του τη σύνοδο με τον Άρη, περιγράφοντας ακριβέστατα την όλη εικόνα, την οποία ήδη γνωρίζουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

- Θα βρεθούν οι μαστογραφίες;

- Ναι, θα βρεθούν.

Η πρώτη συγκλίνουσα όψη που παρουσιάζει ο χάρτης είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή: ☽00°♏︎52△☿ 01°♓︎03.

Mεθερμηνευόμενη η όψη αυτή, μας δείχνει τη Σελήνη (οι μαστογραφίες) που συναντά την ενδιαφερόμενη (Ερμής).

Έτσι κι έγινε.

Εάν κάποιος θέλει και μια δεύτερη επιβεβαίωση για την απάντηση που δίνει ο χάρτης, φαίνεται από το τρίγωνο ιδιομοιρίας που σχηματίζει ο Άρης με τον ωροσκόπο ♂ 29°♒︎32΄△ Asc 29°♊︎32΄. Η όψη ιδιομοιρίας έχει τέτοια ακρίβεια, που εμφανίζεται ακόμα και στα λεπτά (΄) της μοίρας (°).

Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved