Κανόνες από την Αστρολογία επιλογής: Πλούτος και ευημερία

Πότε να κάνεις αίτηση για δάνειο

Κανόνες από την Αστρολογία επιλογής: Πλούτος και ευημερία

Ένα φλέγον θέμα το οποίο απασχολεί τον περισσότερο κόσμο είναι η αύξηση του εισοδήματός του. Η σωστή τοποθέτηση των άστρων σε συγκεκριμένες θέσεις μπορεί να βοηθήσει κάποιον να εκμεταλλευτεί τις θέσεις των πλανητών με στόχο το οικονομικό όφελος:

Πότε να κάνεις αίτηση για δάνειο

- Ο Ωροσκόπος και ο κυβερνήτης του σημειοδοτούν αυτόν που δανείζεται.

- Ο 7ος οίκος και ο κυβερνήτης του σημειοδοτούν αυτόν που δανείζει.

- Προσπαθήστε να ενεργήσετε όταν υπάρχει καλή όψη ή υποδοχή μεταξύ αυτών των δύο.

- Επιλέξτε η ακμή του 2ου οίκου και ο κυβερνήτης του να είναι δυνατοί και ενισχυμένοι με θεμελειώδεις δυνάμεις.

- Η Σελήνη πρέπει να είναι σε χάσιμο και κατά προτίμηση στα εξής ζώδια: Λέοντα, Σκορπιό, Τοξότη, Υδροχόο ή Ιχθύς.

- Προσέξτε τη Σελήνη να μην προσβάλλεται από τον Άρη ή τον Κρόνο. Ο Άρης θα φέρει προβλήματα, θυμό και πόνο και ο Κρόνος καθυστερήσεις και απογοητεύσεις.

- Ο Δίας, γενικός σημειοδότης της ευημερίας, πρέπει να είναι καλά τοποθετημένος. Είτε ο Δίας είτε η Αφροδίτη, κατά προτίμηση και οι δύο, πρέπει να έχουν καλή όψη με τον ωροσκόπο και την Σελήνη.

- Σύμφωνα με την παράδοση, δεν είναι ασφαλές να δανείζεσαι ή να δανείζεις χρήματα, όταν η Σελήνη είναι στην 1η μοίρα των Διδύμων, του Λέοντα ή του Τοξότη, διότι θα προκύψουν προβλήματα και δυσκολίες.

- Εάν θελήσει κάποιος να δανειστεί χρήματα και θέλει να παραμείνει μυστικό, πρέπει να ενεργήσει όταν η Σελήνη είναι κάτω από τις ακτίνες του Ήλιου και τείνει σε ευοίωνη όψη με τους ευμενής πλανήτες ή το Βόρειο Δεσμό. Πρέπει βέβαια, να προσεχθεί η Σελήνη να μη βρίσκεται μέσα στον Πύρινο Δρόμο (15 Ζυγού -15 Σκορπιού ) και να μην κάνει σύνοδο με το Νότιο Δεσμό.

- Εάν θέλεις να πάρεις μακροπρόθεσμο δάνειο, τοποθέτησε τις ακμές των γωνιακών οίκων, τη Σελήνη και τον κυβερνήτη του 2ου οίκου σε σταθερά ζώδια, αφού ελέγξεις ότι αυτά δεν προσβάλλονται.

- Εάν θέλεις να πάρεις βραχυπρόθεσμο δάνειο, τοποθέτησε τις ακμές των γωνιακών οίκων, τη Σελήνη και τον κυβερνήτη του 2ου οίκου σε παρορμητικά ζώδια, εφόσον αυτά δεν προσβάλλονται.

Σε ό,τι αφορά θέματα χρεών και την εξόφληση τους, μπορεί κάποιος να ανατρέξει συμπληρωματικά στο σχετικό κείμενο του Δωρόθεου (Πεντάτευχος, βιβλίο 5ο, κεφ. 20, στίχοι 1-8, σελ.278).

Σε γενέθλια αστρολογία το θέμα του πλούτου και της ευημερίας ενός ατόμου καλύπτεται ικανοποιητικά από τον Δωρόθεο της Σιδώνας στην Πεντάτευχο

(βιβλίο 1ο, στίχοι 1-8, σελ. 183 - 193), όπου παρατίθενται και παραδείγματα ωροσκοπίων τα οποία αναφέρονται εκτενώς στο θέμα.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved