Κανόνες από την Αστρολογία επιλογής: Η κατάλληλη στιγμή για γάμο

Προσδιορίζοντας και επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία

Κανόνες από την Αστρολογία επιλογής: Η κατάλληλη στιγμή για γάμο

(Astrologia Restorata, σελ. 175-177)

katallhlh hmeromhnia gamou

- Ο Ωροσκόπος και ο κυβερνήτης του, ο Ήλιος, και ο πλανήτης από τον οποίο η Σελήνη αποχωρίζεται είναι σημειοδότες του άνδρα.

- Ο 7ος οίκος και ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη και ο πλανήτης προς τον οποίο η Σελήνη τείνει σε όψη αντιπροσωπεύουν τη γυναίκα.

- Ο 10ος οίκος και ο κυβερνήτης του, καθώς και οι πλανήτες μέσα στο 10, σημειοδοτούν όλα όσα θα συμβούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, καλά ή άσχημα.

- Ο 4ος οίκος και ο κυβερνήτης του, καθώς επίσης οι πλανήτες μέσα στον 4ο, σημειοδοτούν αφ' ενός το γεγονός του γάμου, αφ’ ετέρου την πιθανή λήξη του.

- Ο Ερμής σημειοδοτεί τα παιδιά που πιθανώς θα αποκτηθούν στο γάμο. Γι’ αυτό, αν είναι ενισχυμένος με θεμελιώδεις δυνάμεις ή σε σύνοδο ή άλλη όψη με ευνοϊκούς πλανήτες, το ζευγάρι θα αποκτήσει σύντομα παιδί.

Επιπλέον, καλό είναι ο Ερμής να βρίσκεται στους δικούς του θεμελιώδεις τίτλους, τοποθετημένος στον 5ο οίκο, και να σχηματίζει όψη με τους ευμενείς, οι οποίοι παράλληλα βρίσκονται σε γόνιμα ζώδια.

- Η Σελήνη πρέπει να είναι σε γέμιση και γρήγορη και να μην κάνει σύνοδο με δυσμενή πλανήτη στον Ωροσκόπο την ώρα του γάμου, διότι αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι που παντρεύεται δεν θα μπορεί να συμφωνήσει και θα συγκρούεται διαρκώς.

- Πολύ σημαντικό είναι η Αφροδίτη να είναι ενισχυμένη, να μην είναι ανάδρομη, να μην καίγεται, να μην είναι σε πτώση ή αδυναμία και να μη βρίσκεται σε κατιόντα οίκο ούτε κακή όψη με τους δυσμενείς. Με προσβαλλόμενη Αφροδίτη ο γάμος δεν μπορεί να είναι ευτυχής, αφού ο πλανήτης αυτός παίζει κυρίαρχο ρόλο σε θέματα γάμου.

- Αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε τον Δία σε τρίγωνο ή εξάγωνο ή αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη και τη Σελήνη στο ζώδιο ή την έξαρση είτε της Αφροδίτης είτε του Δία.

- Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου να είναι σε τρίγωνο ή εξάγωνο με την Αφροδίτη, με τη Σελήνη ή με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου. Εάν είναι δυνατόν, τοποθετήστε τη Σελήνη, το Δία ή την Αφροδίτη έτσι ώστε να κάνουν τρίγωνο ή εξάγωνο μεταξύ τους, με προτιμότερο το τρίγωνο.

- Αποφύγετε η Σελήνη και η Αφροδίτη να βρίσκονται σε παρορμητικά ή μεταβλητά ζώδια, διότι ο γάμος δεν θα έχει διάρκεια. Προτιμήστε να βρίσκονται σε σταθερά και ειδικότερα στον Ταύρο.

Στη σελίδα 176 του βιβλίου του Ramesey, υπάρχουν πολλοί άλλοι κανόνες που υποδεικνύουν τι δεν πρέπει να ισχύει σε ένα χάρτη επιλογής σχετικό με γάμο.

Σημαντικός παράγοντας για να μελετηθεί ένας χάρτης επιλογής, που αφορά στο θέμα του γάμου, είναι να εξεταστούν τα γενέθλια ωροσκόπια των δύο ενδιαφερομένων και να συσχετιστούν με το χάρτη επιλογής.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved