Παραδοσιακοί κανόνες της Αστρολογίας επιλογής

Στο βιβλίο Astrologia Restorata του W. Ramesey έχουν καταγραφεί, με πολύ κατανοητό τρόπο, αστρολογικά αποφθέγματα χρήσιμα σε ωροσκόπια επιλογής, για διάφορους τομείς της ζωής μας

Παραδοσιακοί κανόνες της Αστρολογίας επιλογής
astrologia epiloghs1

Στα ωροσκόπια επιλογής η έμφαση και η προσοχή του αστρολόγου πρέπει να δίνεται σε διαφορετικούς οίκους και πλανήτες κάθε φορά, ανάλογα με το ζητούμενο. Ίσως χρειαστεί να διαθέσει αρκετό χρόνο, αφού δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν όλα τέλεια και ικανοποιητικά σε ένα χάρτη. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις μέσα στο χάρτη, που να επιτρέπουν στο θέμα που αφορά τον ενδιαφερόμενο να εξελιχθεί, όσο το δυνατόν προς όφελός του. Για παράδειγμα, όταν γίνεται χάρτης που αφορά μετακόμιση, πρέπει η Σελήνη να είναι τοποθετημένη σε σταθερό ζώδιο, που εγγυάται δύναμη και σταθερότητα, επίσης να είναι σε γέμιση, ώστε να αυξάνει το φως της και σε καλές όψεις με ευνοϊκούς απλανείς στον 4ο οίκο ή τον Ωροσκόπο. Επίσης, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου πρέπει να είναι δυνατός και πάνω από τον ορίζοντα.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το πιο σημαντικό σ' αυτό το είδος της αστρολογίας είναι να γίνει κατανοητό τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος σε ένα χάρτη, ανάλογα με το θέμα που πραγματεύεται.

Δεν υπάρχει λόγος να μην αξιοποίηση κανείς την δύναμη των πλανητών και να μην κάνει για τον εαυτό του το καλύτερο δυνατό. Μάλιστα, μπορεί να φανεί γενναιόδωρος και να τοποθετήσει τον αντίπαλο, τον αντίστοιχο, την άλλη πλευρά σε θέση επίσης πλεονεκτική -όχι βέβαια τόσο όσο την δική του! Οπότε, θα υπάρξει ένα πολύ καλό και ευχάριστο αποτέλεσμα για όλους.

Στο βιβλίο Astrologia Restorata του W. Ramesey έχουν καταγραφεί, με πολύ κατανοητό τρόπο, αστρολογικά αποφθέγματα χρήσιμα σε ωροσκόπια επιλογής, για διάφορους τομείς της ζωής μας, από το κτίσιμο μιας εκκλησίας έως το κόψιμο μαλλιών.

Στα επόμενα άρθρα μας θα αναφερθούμε σε τρία πολύ σημαντικά θέματα της ζωής: την αγορά κατοικίας, τον γάμο και την υλική ευημερία.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved