Ανεύρεση χαμένων αντικειμένων μετά από κλοπή

Πώς βρίσκουμε ένα χαμένο ή κλεμμένο αντικείμενο

Ανεύρεση χαμένων αντικειμένων μετά από κλοπή

(C.A., βιβλίο 2ο, 356-359)

- Το ζώδιο που κυβερνά τον 7ο οίκο, αντιπροσωπεύει τον κλέφτη.

- Όταν ένα αντικείμενο έχει κλαπεί και είναι στην κατοχή του κλέφτη, αντιπροσωπεύεται από τον 8ο οίκο (παράγωγος 2ος του 7ου).

- Ο κυβερνήτης του 8ου, τοποθετημένος στον 1ο οίκο ή σε όψη με τον κυβερνήτη του 1ου, σημειοδοτεί επανεύρεση των κλεμμένων αντικειμένων.

- Ο κυβερνήτης του 2ου, τοποθετημένος στον 8ο, δεν φανερώνει επανεύρεση, δηλαδή το αντικείμενο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη.

- Ο Άρης, ο Κρόνος ή ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης δηλώνουν απώλεια ή μοιρασιά. Άρα, το αντικείμενο δεν θα βρεθεί ποτέ, όχι ολόκληρο τουλάχιστον.

- Ο κυβερνήτης του 2ου στον 1ο φανερώνει επανεύρεση.

- Ο κυβερνήτης του 1ου στο 2ο φανερώνει επανεύρεση μετά από σχετικά χρονοβόρα αναζήτηση.

- Αν ο κυβερνήτης του 2ου ή ο ίδιος ο 2ος οίκος παρεμποδίζονται με οποιονδήποτε τρόπο, θα βρεθεί μόνο μέρος των αντικειμένων και όχι όλα.

- Αν ο κυβερνήτης του 1ου και η Σελήνη βρίσκονται σε όψη με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη του 10ου ή τον κυβερνήτη της Σελήνης, καθώς και αν ο κυβερνήτης του 7ου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη του 1ου ή είναι καμένος ή αν ο κυβερνήτης του 10ου και ο κυβερνήτης της Σελήνης είναι σε αρμονική όψη, τότε τα αντικείμενα προφανώς θα βρεθούν και θα επιστρέψουν στην κατοχή του ερωτώντας.

- Αν αμφότερα τα φώτα είναι κάτω από τον ορίζοντα, τα χαμένα αντικείμενα πιθανώς δεν θα βρεθούν.

- Αν ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν θετική όψη με τον Ωροσκόπο, αυτό δηλώνει ότι πολύ σύντομα τα απωλεσθέντα θα ανακαλυφθούν.

- Αν η Σελήνη και ο κυβερνήτης του 1ου είναι σε σύνοδο με ευμενή πλανήτη που δεν προσβάλλεται, το απωλεσθέν αντικείμενο θα βρεθεί και θα επιστραφεί. Αν η σύγκλιση της όψεως γίνεται με ανάδρομη πορεία, η ανεύρεση θα είναι ξαφνική. Αν γίνεται με ορθόδρομη πορεία, η ανεύρεση θα γίνει πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε.

- Εξετάστε αν ο Κλήρος της Τύχης σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον κυβερνήτη του 1ου ή τη Σελήνη: σ' αυτή την περίπτωση, αν κάποιοι απ' αυτούς σχηματίζουν όψη μεταξύ τους ή ο κυβερνήτης της Σελήνης βρίσκεται σε όψη με τη Σελήνη, υπάρχουν ελπίδες επανεύρεσης.

- Αν ο κυβερνήτης του Κλήρου της Τύχης σχηματίζει συγκλίνουσα όψη με τον κυβερνήτη του 1ου ή του 2ου οίκου ή με τον ίδιο τον Κλήρο ή τη Σελήνη, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχουμε επανεύρευση.

-Αν ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν όψη μεταξύ τους από γωνιακούς οίκους, σημαίνει ανεύρεση του αντικειμένου, που θα πάρει όμως χρόνο και θα απαιτήσει μόχθο και προσπάθεια· δηλώνει επίσης ότι εμπλέκονται περισσότεροι από ένας κλέφτες. Στην περίπτωση που η Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο από γωνιακούς οίκους, το αντικείμενο θα βρεθεί πιο εύκολα.

- Αν η Σελήνη σχηματίζει όψη με την Αφροδίτη ή τον Δία, το αντικείμενο είναι στην κατοχή ενός έντιμου ανθρώπου που θα το επιστρέψει.

- Αν ο κυβερνήτης του 12ου είναι τοποθετημένος στο 12ο ή ο κυβερνήτης του 7ου είναι στο 12ο, τότε ο κλέφτης είναι στη φυλακή.

- Αν η Σελήνη βρίσκεται στον 1ο οίκο μαζί με ευμενείς πλανήτες, σημειοδοτεί επανεύρεση.

- Αν η Σελήνη είναι κάτω από τον ορίζοντα ή καμένη, το απωλεσθέν αντικείμενο δεν βρίσκεται ή θα βρεθεί μετά από επίπονες προσπάθειες.

- Τα δύο φώτα, τοποθετημένα στο 10ο οίκο, φανερώνουν ξαφνική επανεύρεση.

- Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον 1ο οίκο, το απωλεσθέν αντικείμενο θα βρεθεί, εκτός αν ο Ωροσκόπος είναι στο Ζυγό ή τον Υδροχόο, επειδή ο Ήλιος, εκεί είναι πολύ αδύνατος.

- Η Σελήνη και ο Δίας τοποθετημένοι στον 1ο δηλώνουν επανεύρεση.

- Αν υπάρχει μεταφορά φωτός από τον κυβερvήτη του 8ου στον κυβερνητη του 2ου, έχουμε επανεύρεση. Το ίδιο συμβαίνει αν ο κυβερνήτης του 8ου είναι τοποθετημένος στο 2ο.

- Av ο κυβερνήτης του 2ου είναι σε έξαρση, υπάρχει μεγάλη ελπίδα επανεύρεσης, ιδιαίτερα αν υπάρχουν και άλλες ενδείξεις στο χάρτη που συνηγορούν σ΄ αυτό.

Τοποθεσίες όπου μπορεί να βρίσκονται τα χαμένα αντικείμενα

- Η τοποθεσία όπου βρίσκεται το χαμένο αντικείμενο φαίνεται από το ζώδιο στο οποίο είναι τοποθετημένος ο βασικός σημειοδότης του αντικειμένου (C.A., σελ. 154).

- Αν ο σημειοδότης του χαμένου αντικειμένου βρίσκεται στις πρώτες 3° ενός ζωδίου ή στις τελευταίες 3°, σημαίνει ότι το αντικείμενο βρίσκεται κοντά σε πόρτα ή σε διάδρομο που οδηγεί σε άλλο χώρο.

-Αν ο σημειοδότης πλανήτης κάνει σύνοδο με ακμή οίκου, σημαίνει ότι το απωλεσθέν αντικείμενο βρίσκεται κοντά σε πόρτα, παράθυρο, πύλη ή κοντά σε κάποιου είδους σύνορο.

Όσοι ενδιαφέρονται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα των παραπεταμένων, χαμένων ή κλεμμένων αντικειμένων να διαβάσουν τα αποφθέγματα που υπάρχουν στο C.A. (σελ. 330-356) και αναφέρονται στον κλέφτη, το σημειοδότη του, την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα χαμένα ή κλεμμένα αντικείμενα, αν είναι κλεμμένα ή όχι, πώς βρίσκουμε την ηλικία του κλέφτη, το φύλο του, εάν είναι ένας ή έχει συνενόχους, τα ρούχα του και την εμφάνισή του, τα πιθανά ονόματα των κλεφτών, εάν ο κλέφτης είναι άνθρωπος του σπιτιού ή γνωστός της οικογένειας, αν παραμένει ακόμα στην ίδια πόλη με τον ερωτώντα, την απόσταση μεταξύ του κλέφτη και του ιδιοκτήτη των απωλεσθέντων, την τοποθεσία όπου βρίσκεται ο κλέφτης (θάλασσα, λίμνη, βουνό), την κατεύθυνση που ακολούθησε για να διαφύγει και με ποιο τρόπο διέφυγε, το σπίτι στο οποίο κρύβεται κ.ά.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved