Εντοπισμός του ζητούμενου, σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου

Πού βρίσκονται χαμένα αντικείμενα, άνθρωποι ή ζώα;

Εντοπισμός του ζητούμενου, σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου

Οι ακόλουθες πληροφορίες και πίνακες χρησιμεύουν στην περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να εντοπίσει πού βρίσκονται χαμένα αντικείμενα, άνθρωποι ή ζώα.

Για να βρεθεί η τοποθεσία που σχετίζεται με το ζητούμενο, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι εξής παράγοντες: το στοιχείο του ζωδίου, η θέση του οίκου και ο προσανατολισμός του ζωδίου και του οίκου. Πιο αναλυτικά έχουμε:

Εντοπισμός του ζητουμένου σύμφωνα με το στοιχείο του ζωδίου

Αν ο σημειοδότης του αγνοουμένου ή χαμένου αντικειμένου είναι:

  • Σε ζώδιο της φωτιάς: Το ζητούμενο βρίσκεται σε μέτριο ύψος. Στο μέσον του δωματίου. Σε σημείο που είναι κοντά σε φωτιά ή θέρμανση. Κοντά στο τζάκι, σε ηλεκτρική κουζίνα, κάπνοδόχο, καλοριφέρ, ή αν είναι έξω από το σπίτι, όπου υπάρχει κοντά φωτιά ή κάτι που είναι φτιαγμένο από σίδερο. Στο μεσαίο ύψος του δωματίου.
  • Σε ζώδιο της γης: Κοντά στη γη. Στο πάτωμα ή κάτω από χώμα. Στο υπόγειο του σπιτιού ή το ισόγειο. Στο επίπεδο του εδάφους ή κάτω απ' αυτό. Κοντά στο πάτωμα ή στο ισόγειο ενός κτιρίου, σε πετρώδες έδαφος ή από χαλίκι ή τσιμέντο.
  • Σε ζώδιο του αέρα: Πολύ ψηλά στο δωμάτιο, στο ψηλότερο μέρος του σπιτιού ή του δωματίου. Στη σοφίτα. Στους ψηλότερους ορόφους ενός κτιρίου. Στα ψηλότερα ράφια μέσα σ' ένα χώρο. Κοντά σε παράθυρο. Στην ύπαιθρο.
  • Σε ζώδιο του νερού: Χαμηλά στο δωμάτιο. Στο μπάνιο ή οπουδήποτε υπάρχει το υγρό στοιχείο. Κοντά σε βρύση, νιπτήρα, μπανιέρα ή σε υδραυλικούς σωλήνες.

Συνοπτικότερα, έχουμε:

entopismos

Αν ο σημειοδότης του ζητούμενου είναι τοποθετημένος κοντά σε ακμή οίκου και στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου ή τις πρώτες του επόμενου (29°-1°), σημαίνει ότι το ζητούμενο βρίσκεται πίσω από κάτι ή κάποιον ή σε σημείο μεταξύ δύο δωματίων ή σε προθάλαμο (C.A., βιβλίο 2ο, σελ. 203).

Ο σημειοδότης τοποθετημένος στον πύρινο δρόμο (15° Ζυγού 15° Σκορπιού) υποδεικνύει μέρη ζεστά ή καυτά.

Εάν ο σημειοδότης βρεθεί σε εμπεριεχόμενο ζώδιο, σημαίνει ότι το ζητούμενο εfναι τοποθετημένο μέσα σε κάτι άλλο.

Εντοπισμός του ζητούμενου σύμφωνα με τον οίκο που βρίσκεται

1ος οίκος: Εκεί όπου ο ερωτών συχνάζει περισσότερο.

2ος οίκος: Κοντά σε πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα, σε πορτοφόλι ή τσαντάκι.

3ος οίκος: Σε ράφι, βιβλιοθήκη ή αναγνωστήριο, μαζί με χαρτιά, βιβλία ή αλληλογραφία. Στο δρόμο, σε αυτοκίνητο ή γκαράζ. Στην κατοχή ενός συγγενή ή γείτονα. Σε μεταφορικό μέσο. Δεν έχει παραληφθεί ακόμη από το ταχυδρομείο.

4ος οίκος: Μέσα στο σπίτι. Θα βρεθεί εύκολα. Στην κουζίνα ή το υπόγειο. Στον κήπο. Στην κατοχή ενός γονέα ή ηλικιωμένου προσώπου. Σε παιδική κρεβατοκάμαρα (ο 12ος του 5ου).

5ος οίκος: Στην κατοχή ενός παιδιού ή στο δωμάτιό του. Στο σαλόνι του σπιτιού ή σε παιχνιδότοπους. Σε καλλιτεχνικούς χώρους.

6ος οίκος: Σε δωμάτια υπηρεσίας και χώρους που σχετίζονται με την υγεία ή την υγιεινή. Μέσα σε κουτί πρώτων βοηθειών.

7ος οίκος: Στην κατοχή του συζύγου ή ενός συνεργάτη. Εύκολο να βρεθεί.

8ος οίκος: Στο μπάνιο, κοντά σε σωλήνες ύδρευσης, στα σκουπίδια. Εάν στο χάρτη δεν υπάρχουν ενδείξεις επανεύρεσης, σημαίνει ότι το ζητούμενο έχει χαθεί για πάντα.

9ος οίκος: Σε μέρη που σχετίζονται με μακρινά ταξίδια ή με οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό. Σε μακρινές αποστάσεις. Σε μέρη που έχουν σχέση με τη θρησκεία, τους νόμους και την ανώτατη μόρφωση.

10ος οίκος: Στην επιχείρηση κάποιου, στην κατοχή ενός σημαίνοντος προσώπου ή εργοδότη.

11ος οίκος: Στα χέρια ενός φίλου, σε χώρους που συγκεντρώνονται πολλά άτομα. Σε χώρους με σύγχρονο εξοπλισμό.

12ος οίκος: Στην κρεβατοκάμαρα, σε χώρους απομόνωσης, προσευχής ή νοσηλείας.

Συνοπτικά, λοιπόν, όταν ο κυβερνήτης ενός χαμένου αντικειμένου βρίσκεται σε:

Γωνιακό οίκο: Το αντικείμενο βρίσκεται πολύ κοντά, εκεί που ο ενδιαφερόμενος περνάει τον περισσότερο χρόνο του. Θα βρεθεί εύκολα.

Διάδοχο οίκο: Το αντικείμενο θα βρεθεί πιο δύσκολα και μάλιστα όχι εκεί που τοποθετείται συνήθως.

Κατιόντα οίκο: Το αντικείμενο μπορεί να έχει χαθεί μακριά. Είναι δύσκολο να βρεθεί, είναι καλά κρυμμένο και μπορεί να μη βρεθεί ποτέ.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved