Τι είναι η συλλογή φωτός (Collection of light)

Όταν συναντάται το φαινόμενο της συλλογής φωτός, πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται υπόψη συγκεκριμένα στοιχεία

Τι είναι η συλλογή φωτός (Collection of light)

(C.A., βιβλίο 1ο, σελ. 126)

Μερικές φορές οι σημειοδότες πλανήτες ή έχουν μόλις αποχωριστεί από όψη ή δεν σχηματίζουν καμία όψη μεταξύ τους, ενώ συμβαίνει και οι δύο να τείνουν σε μια συγκλίνουσα όψη με έναν τρίτο πλανήτη, ο οποίος είναι βαρύτερος από αυτούς. Λέγεται τότε ότι ο τρίτος αυτός πλανήτης συλλέγει, συγκεντρώνει, το φως των δύο σημειοδοτών πλανητών. Για να ισχύει αυτό το φαινόμενο, απαραίτητη προυπόθεση είναι και οι δύο σημειοδότες να βρίσκονται σε έναν από τους 5 θεμελιώδεις τίτλους του πιο αργού πλανήτη που πραγματοποιεί τη συλλογή φωτός. Ο αργός αυτός πλανήτης, ο τρίτος και βαρύτερος, είναι αυτός που θα επηρεάσει τις εξελίξεις και θα δώσει την τελική λύση στην υπόθεση, ονομάζεται δε, συλλέκτης του φωτός.

Σε έναν ωριαίο χάρτη, το φαινόμενο της συλλογής φωτός δηλώνει συνήθως ότι σε μία υπόθεση ένας τρίτος άνθρωπος θα συλλέξει το φως και των δύο σημειοδοτών και θα είναι αυτός, με τη βοήθεια του οποίου θα επιτευχθεί το ζητούμενο. Μεσολαβεί, δηλαδή, ανάμεσα στους δύο ενδιαφερόμενους για να τους φέρει σε επαφή.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που ένα ανδρόγυνο βρίσκεται σε διάσταση, μεσολαβεί κάποιος τρίτος και τους φέρνει πιο κοντά. Εύκολα συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι χωρίς το φαινόμενο της συλλογής φωτός το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα δεν θα πραγματοποιούνταν.

Σε έναν ωριαίο χάρτη, όταν συναντάται το φαινόμενο της συλλογής φωτός, πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται υπόψη τα εξής:

  • Αν ο συλλέκτης του φωτός συλλέγει μόνο το φως του ενός σημειοδότη, είναι ευνόητο ότι η υπόθεση δεν θα ολοκληρωθεί.
  • Ο συλλέκτης του φωτός θα μπορούσε να συλλέξει το φως και άλλων πλανητών εκτός των δύο σημειοδοτών
  • Δεν έχει καμιά σημασία αν οι πλανήτες που συμμετέχουν στο φαινόμενο σχηματίζουν όψη με ορθόδρομη ή ανάδρομη κίνηση.
  • Για να τελειοποιηθεί η όψη του συλλέκτη του φωτός με τους δύο σημειοδότες πλανήτες, πρέπει αυτοί να βρίσκονται εντός ορίων ανοχής.
sillogi fwtos

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved