Οι πλανητικοί σχηματισμοί που επηρεάζουν την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη

Μεταφορά φωτός

Οι πλανητικοί σχηματισμοί που επηρεάζουν την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη

(Translation of light*)

(C.A., βιβλίο 1ο, σελ. 111)

Μεταφορά φωτός είναι το φαινόμενο το οποίο συμβαίνει όταν δύο πλανήτες αποχωρίζονται από σύνοδο ή άλλη όψη και, πριν η αποκλίνουσα όψη τους βγει εκτός ορίων ανοχής, ένας τρίτος πλανήτης, πιο γρήγορος κι από τους δύο, αποχωρίζεται από τον έναν και συγκλίνει σε όψη με τον άλλο. Λέγεται τότε ότι ο τρίτος αυτός πλανήτης μεταφέρει την ενέργεια (το φως) από τον έναν πλανήτη στον άλλο. Ο πλανήτης αυτός, δηλαδή ο μεταφορέας του φωτός, εννοείται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η Σελήνη, ωστόσο το φαινόμενο παρατηρείται συχνά και με τους Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη.

Μεταφορά φωτός: Χρειάζεται προσοχή διότι, πολύ εύκολα, μπορεί να μη γίνει αντιληπτή. Σε θέματα γάμου και νομικών υποθέσεων παίζει σπουδαίο ρόλο και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Προσοχή: Ο πλανήτης που μεταφέρει το φως είναι απαραίτητο να βρίσκεται ζωδιακά τοποθετημένος σε έναν από τους θεμελιώδεις τίτλους του πλανήτη από τον οποίο αποχωρίζεται, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει την μεταφορά. Σε ωραίους χάρτες που αφορούν σε νομικές υποθέσεις, δίκες ή γάμους, η μεταφορά φωτός δίνει καθοριστικές λύσεις. Πρέπει να εξετάζεται τί τύπο ανθρώπου αντιπροσωπεύει μέσα στο χάρτη ο πλανήτης που κάνει την μεταφορά φωτός διότι αυτός είναι που θα βοηθήσει στην επιτυχή έκβαση του ζητούμενου.

* Για τα περισσότερα από τα πλανητικά φαινόμενα που παρουσιάζονται σε αυτό το κεφάλαιο, παρατίθενται και οι αγγλικοί όροι με τους οποίους συναντώνται στην ξένη βιβλιογραφία.
metafora fwtos

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved