Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 28' 14" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 06' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 07° 43' 54" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 41' 01" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 10' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 30' 40" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 19' 23" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 49' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 59' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 15' 08" ΤΑΥΡΟΣ R

Λίγα λόγια για την Ωριαία αστρολογία

Η πλέον διαδεδομένη μέθοδος πρόβλεψης στην αρχαιότητα

Λίγα λόγια για την Ωριαία αστρολογία

Η Ωριαία αστρολογία είναι ένα αρχαίο σύστημα πρόβλεψης, οι τεχνικές του οποίου δίνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σημαντικές για τον ερωτώντα, που απευθύνεται με ειλικρινή διάθεση στον αστρολόγο για να ζητήσει συμβουλή ή καθοδήγηση.

Ο κλάδος αυτός της αστρολογίας ασχολείται με συγκεκριμένες ερωτήσεις και δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις. Όταν ο αστρολόγος κατανοήσει πλήρως την ερώτηση που του θέτει ο ερωτών, καταστρώνει ένα χάρτη βασισμένο στην ώρα και τις γεωγραφικές συντεταγμένες του τόπου στον οποίο βρίσκεται ο ίδιος. Μέσα από αυτόν τον χάρτη θα προέλθει και η απάντηση.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπει κανείς σύγχρονους γίγαντες του χώρου της αστρολογίας στην Αγγλία ή την Αμερική – με 20 – 30 χρόνια εξάσκησης πίσω τους – να κάθονται ξανά στα θρανία για να διδαχτούν την η Ωριαία, αναγνωρίζοντας ότι η τεχνική αυτή είναι η μόνη που προσφέρει δυνατότητες πρόβλεψης με την μεγαλύτερη ακρίβεια. Είναι η ίδια τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Πρόκλος 1500 χρόνια πριν, ώστε να έχει καθαρές και άμεσες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Η βάση ενός χωριού χάρτη είναι η ώρα κατά την οποία γίνεται η ερώτηση στον αστρολόγο. Το ωροσκόπιο που θα καταστρωθεί, απεικονίζει έναν ακριβή χάρτη του ουρανού την συγκεκριμένη στιγμή. Τα προσωπικά στοιχεία του ερωτώντος – δηλαδή ημερομηνία, ο τόπος και η ώρα γέννησης – δεν είναι απαραίτητα.

Έτσι, για όσους δεν διαθέτουν αυτά τα στοιχεία η αστρολογία είναι μία μέθοδος αλλά και ένα δυναμικό εργαλείο για την επίλυση των προβλημάτων τους σε κρίσιμες στιγμές της ζωής τους.

Προσωπικά στοιχεία, όπως είναι ημερομηνία, ο τόπος και η ώρα γέννησης του ερωτώντα, δεν χρειάζονται. Γι’ αυτό και η πλέον διαδεδομένη μέθοδος πρόβλεψης στην αρχαιότητα έγινε τόσο προσφιλής στα χρόνια μας.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

4 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved