Θα είναι αγόρι;

Ωριαίος χάρτης για να απαντήσει στο σημαντικό ερώτημα του φύλου του παιδιού

Θα είναι αγόρι;



Η νεαρή γυναίκα που ρωτά μαθαίνει πως είναι έγκυος, νωρίς το πρωί της 1ης Απριλίου του 2010, και την πλημμυρίζει μεγάλη χαρά, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.



Η ερωτούσα είναι αρκετά εξοικειωμένη με την ωριαία αστρολογία και τον τρόπο που λειτουργεί. Έτσι –όπως εκμηστηρεύτηκε λίγες μέρες μετά– μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος προτίμησε να αφήσει να περάσουν λίγες ώρες, προκειμένου να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να διατυπώσει, όπως εκείνη ήθελε, την ανωτέρω ερώτηση. Γνώριζε, πολύ καλά, πως μια εύστοχη ερώτηση αλιεύει, αυτό ακριβώς που θέλει να μάθει ο ερωτών, χωρίς να παρουσιαστούν δυσκολίες στην αποκρυπτογράφηση του χάρτη.



Ωριαίος χάρτης

THA_EINAI_AGORI
AGORI_copy
agori pinakas
baby_stork_boy_lg





01/04/2010

09:57:31 μ.μ.

22°E35΄, 38°N29΄ (EED -3)


















Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε επεξεργαστεί το θέμα μέσα της και είχε καταλήξει στον τρόπο που ήθελε να εκφράσει την ερώτηση. Έτσι, μόλις ένοιωσε έτοιμη, ρώτησε: «Θα είναι αγόρι»;



Νάτη, λοιπόν, η (έξυπνα διατυπωμένη) ερώτηση, που οδηγεί καίρια στην καρδιά της πληροφορίας, την οποία επιζητούσε η ερωτούσα.

Δύο είναι οι οίκοι που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο χάρτη μας, ο 1ος της ερωτούσας και ο 5ος του παιδιού.

- Ο οίκος που ανατέλλει βρίσκεται στο γόνιμο ζώδιο του Σκορπιού και, συνεπώς, ο κυβερνήτης του ο Άρης είναι σημειοδότης της εγκυμονούσας μητέρας.

- Ο 5ος οίκος, που εκπροσωπεί το κυοφορούμενο βρέφος, έχει ακμή στο γόνιμο ζώδιο των Ιχθύων και κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Όπως είναι γνωστό, είναι μακρύς ο κατάλογος με τους κανόνες που αφορούν εγκυμοσύνη. Ο χάρτης, όμως, που έχουμε στα χέρια μας δεν ανήκει σε εκείνους που ψάχνουμε να βρούμε αν η ερωτούσα είναι έγκυος ή όχι. Αυτό ήδη το γνωρίζουμε. Άρα, άλλοι είναι οι κανόνες στους οποίους πρέπει να απευθυνθούμε.

Έχουμε ένα χάρτη, όπου πρέπει να ψάξουμε για τις ενδείξεις εκείνες, οι οποίες θα απαντούν είτε «Ναι θα είναι αγόρι» είτε «Όχι, δεν θα είναι αγόρι».

  • Αρχίζουμε, λοιπόν, να ζητάμε επιβεβαιώσεις από τα πιο απλά αστρολογικά σημάδια μέσα στο χάρτη.

Αν όχι όλα, τα περισσότερα αρχαία κείμενα, που αναφέρονται στο φύλο του παιδιού συμφωνούν ότι για να βρούμε, αν το παιδί είναι αγόρι, θα πρέπει: ο κυβερνήτης του 1ου, ο κυβερνήτης του 5ου και η πλανητική ώρα να είναι αρσενικοί πλανήτες.

Ισχύουν αυτές οι 3 ενδείξεις αυτό στο χάρτη μας;

Ναι, ισχύουν. Έχουμε:

1) πλανητική ώρα* Δία, που είναι αρσενικός πλανήτης.

2) Κυβερνήτης του 1ου οίκου ο Άρης, αρσενικός πλανήτης.

3) Κυβερνήτης του 5ου ο Δίας, αρσενικός πλανήτης.

Και οι τρεις ανωτέρω συνθήκες συνηγορούν σε θετική απάντηση: «Ναι, το παιδί θα είναι άρρεν».

* Η ερώτηση έγινε όχι μόνο σε πλανητική ώρα αλλά και σε πλανητική μέρα Δία!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

  • Σειρά έχει η εξέταση της Σελήνης.

- Σε τι ζώδιο βρίσκεται; Σε αρσενικό ή θηλυκό;

- Τι κυβερνήτη έχει; Αρσενικό ή θηλυκό;

- Τι όψεις διαμορφώνει και με τι πλανήτες; Αρσενικούς ή θηλυκούς;

Η Σελήνη βρίσκεται στον 1ο οίκο, που σηματοδοτεί την εγκυμονούσα μητέρα και στο θηλυκό ζώδιο του Σκορπιού (17˚♏︎39΄). Εξουσιάζεται, όμως, από αρσενικό πλανήτη. Τον Άρη. Επιπλέον, παρατηρούμε, ότι βρίσκεται στην τριπλότητα του αρσενικού Άρη.

- Σχηματίζει όψεις η Σελήνη; Όχι, είναι κενόδρομη.

Η τελευταία παραδοσιακή όψη που σχημάτισε ήταν το τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον αρσενικό πλανήτη Δία (17˚♓︎55΄).

Όπως γνωρίζουμε, η προσφάτως σχηματισθείσα όψη της Σελήνης καταμαρτυρεί αυτά που προηγήθηκαν της ερώτησης και αποδεικνύεται μια ισχυρότατη τεχνική που οδηγεί σε έγκυρη απάντηση.

Συμπέρασμα: Το αποχωρίζον τρίγωνο ιδιομοιρίας της Σελήνης από τον Δία δείχνει ότι η Σελήνη κουβαλάει πάνω της το φως αρσενικού πλανήτη. Ισχυρότατη ένδειξη για άρρεν. Τη στιγμή της ερώτησης, δηλαδή, είχε ήδη καθοριστεί το φύλο του εμβρύου.

  • Δεν σταματάμε όμως εδώ την έρευνα του χάρτη. Για να θεωρηθεί ότι ο χάρτης έχει ερευνηθεί με όλους τους απαιτούμενους τρόπους, δεν αμελούμε την εξέταση των υποδοχών που σημειώνονται από τους σημειοδότες πλανήτες, καθώς και αν οι πλανήτες αυτοί είναι αρσενικοί ή θηλυκοί.

Εξετάζοντας τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων, παρατηρούμε ότι ο αρσενικός Δίας εμφανίζεται να ανταλάσσει δυνατές θεμελιώδεις δυνάμεις από τριπλότητα με τον επίσης αρσενικό πλανήτη Άρη. Άλλη δυνατή ένδειξη για άρρεν.

Ο τελευταίος προς εξέταση, αλλά και ο πιο σημαντικός στο χάρτη αρσενικός πλανήτης, είναι ο Δίας οποίος είναι ικανός να δώσει από μόνος του την απάντηση. Βρίσκεται στις 17˚♓︎25΄ σε σύνοδο ιδιομοιρίας με την ακμή του 5ου οίκου των παιδιών (17˚♓︎55΄) και από αυτήν τη θέση καθίσταται λαλίστατος, ελκύοντας την προσοχή μας και μονοπωλώντας την ταυτοχρόνως. Πόσο μάλλον, που διαπιστώνουμε, ότι ο Δίας είναι και επικυρίαρχος του 5ου οίκου.

Η τελική βαθμολογία του Δία –όπως πάντα άλλωστε– θα «βγει» με το χέρι για τους γνωστούς λόγους που έχουν αναπτυχθεί στο παρελθόν.

Δίας σε κυριαρχία = +5

Δίας σε πρόσωπο = +1

Δίας στον 5ο οίκο = +3

Δίας ορθόδρομος = +4

Δίας γρήγορος = +2

Δίας ανατολικός = +2

Δίας δεν καίγεται = +5

Έτσι, ο Δίας –που δικαίως συγκεντρώνει υψηλότατη βαθμολογία λόγω των θεμελιωδών και συμπτωματικών δυνάμεων– είναι σα να μας λέει: «Μόνο εμένα κοιτάτε. Εδώ είμαι και σας δίνω άμεση απάντηση. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με τον υπόλοιπο χάρτη».

Όλα τα σημάδια στο χάρτη, λοιπόν, συναινούν για θετική απάντηση στην ερωτούσα: «Ναι, το παιδί θα είναι αγόρι».

Ο χάρτης αυτός υπάγεται στην κατηγορία εκείνων των χαρτών, όπου εφαρμόζεται ο εξής κανόνας: «Μια δυνατή αστρολογική ένδειξη, η οποία συνδέεται εμφανέστατα με το θέμα του ωριαίου χάρτη, μπορεί να υπερκαλύψει όλες τις θετικές ή αρνητικές ενδείξεις, που προέρχονται είτε από τις θεμελιώδεις είτε από τις συμπτωματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Έτσι, και στον παρόντα χάρτη.

Θα είναι αγόρι;

Ο αρσενικός πλανήτης Δίας «καβάλα» στην ακμή του 5ου = Ναι, θα είναι αγόρι.

baby-boy

Σήμερα, που δημοσιεύονται αυτές οι γραμμές, είμαστε πλέον σε θέση να γνωρίζουμε, ότι πράγματι η ερωτούσα, γέννησε ένα όμορφο και υγιές αγοράκι.

Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved