Ωριαίες ερωτήσεις για καλή υγεία

Πως φαίνεται στον ωριαίο χάρτη, αν ο ερωτών θα έχει καλή υγεία στο προσεχές διάστημα, ώστε να μπορέσει να διευθετήσει τις υποθέσεις που τον απασχολούν.

Ωριαίες ερωτήσεις για καλή υγεία

Πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ανησυχούν -για δικούς τους πάντα λόγους- αν η υγεία τους -το αμέσως προσεχές διάστημα από τη στιγμή που ρωτούν- θα είναι καλή, ώστε να είναι σε θέση να «τρέξουν» διάφορα θέματα που τους απασχολούν, είτε επαγγελματικά, οικονομικά, οικογενειακά κ.λπ.

Άλλοι πάλι θέτουν ωριαία ερώτηση για το αν η υγεία τους γενικά προδιαγράφεται καλή, γιατί αυτό είναι το μόνο που τους κάνει να νοιώθουν ασφαλείς.

Σε αυτού του τύπου τις ερωτήσεις, αυτό που κυρίως λαμβάνουμε υπόψη είναι το ζώδιο που ανατέλλει και ο κυβερνήτης του ζωδίου αυτού -αφού το ανατέλλον ζώδιο περιγράφει πάντα τον ερωτώντα- καθώς και η Σελήνη.

Ο 1ος οίκος (το σώμα μας, ο ερωτών), ο κυβερνήτης του και η Σελήνη, λοιπόν, θα δώσουν τις περισσότερες απαντήσεις, στο ερώτημα αν το προσεχές διάστημα θα κυλήσει ομαλά και ευτυχισμένα ή οι ενδιαφερόμενοι απειλούνται από κάποια αρρώστια.

Το πρώτο μέλημα του ερμηνευτή, όταν εξετάζει χάρτες που αφορούν την υγεία του ερωτώντος, είναι να διαπιστώσει ότι ο κυβερνήτης του 1ου οίκου δεν καίγεται.

Θεωρείται η πρώτη προτεραιότητα στην εξέταση ωριαίων χαρτών, σχετικών με θέματα μακροζωίας και καλής υγείας. Αν ο σημειοδότης είναι απαλλαγμένος από αυτήν την κακοτυχία (το κάψιμο), που θεωρείται η χειρότερη αστρολογική προσβολή, συνεχίζουμε την εξέταση του χάρτη, σύμφωνα με τους κανόνες που αφορούν θέματα υγείας.

Τα συναισθήματα ανακούφισης, όμως, θα έλθουν όταν διαπιστώσουμε ότι ο κυβερνήτης του 1ου ή η Σελήνη δεν σχηματίζει δύσκολες όψεις, όπως τετράγωνο, αντίθεση ή σύνοδο με τον κυβερνήτη του 8ου (θάνατος), του 6ου-12ου (νοσοκομεία) και βέβαια του 4ου οίκου που θεωρείται το τέλος.

Η έρευνα αυτή, βέβαια, θα πρέπει να γίνει και για τους παράγωγους οίκους αντίστοιχα, δηλαδή τον 8ο παράγωγο, τον 6ο παράγωγο, τον 12ο παράγωγο κ.λπ., αν η ανάγκη αυτή προκύπτει από το θέμα του χάρτη.

Άμεση απάντηση για καλή υγεία μπορεί άνετα να δοθεί στον ενδιαφερόμενο, αν ο κυβερνήτης του 1ου ή του παράγωγου 1ου οίκου βρεθεί:

1) Ορθόδρομος

2) Με θεμελιώδεις δυνάμεις

3) Γρήγορος

4) Γωνιακός

Αν βρεθεί τοποθετημένος στον 1ο οίκο θεωρείται η καλύτερη θέση. Αλλά και στον 11ο να βρεθεί, επειδή σχηματίζει εξάγωνο με τον ωροσκόπο, θεωρείται ευμενώς κείμενος. Ακόμα καλύτερη θέση είναι στον 9ο οίκο, από τον οποίο σχηματίζει τρίγωνο με τον ωροσκόπο.

Τη βεβαιότητα για μια υπεύθυνη απάντηση, περί της καλής υγείας του ερωτώντα, θα την δώσουν όλα τα ανωτέρω, αλλά κυρίως οι αρμονικές όψεις του κυβερνήτη του 1ου ή της Σελήνης με τον Ήλιο, την Αφροδίτη ή το Δία.

Δες εδώ τον Αστρολογικό σου Χάρτη

Σημείωση: Σημαντικότατο ρόλο σε θέματα υγείας, όπως έχει αποδειχτεί παίζει ο ίδιος ο ωροσκόπος και όχι μόνο ο κυβερνήτης του. Ελέγχουμε τις όψεις που δέχεται, καλές ή όχι, με ποιους πλανήτες και ποιων οίκων κυβερνήτες είναι αυτοί οι πλανήτες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved