Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Πολλαπλές ερωτήσεις στον iδιο χάρτη

Μπορούμε να κάνουμε πάνω από μια ερώτηση σ' έναν ωριαίο χάρτη και πότε είναι ο σωστός χρόνος;

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Πολλαπλές ερωτήσεις στον iδιο χάρτη

Είναι δυνατόν ένας χάρτης να απαντά σε περισσότερες από μία ερωτήσεις;

Ναι, βέβαια, εφόσον ''γεννήθηκαν" μαζί στο μυαλό του ερωτώντας, όπως στη ζωή γεννιούνται δίδυμα και τρίδυμα παιδιά.

Μπορεί να μην αποτελεί συχνό φαινόμενο, αλλά συναντάται. Την ίδια στιγμή, δηλαδή, που ο ερωτών διατυπώνει μια ερώτηση, διατυπώνει ταυτόχρονα και μια δεύτερη.

Η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι εφικτή και η διαδικασία εξέτασης του χάρτη και εξαγωγής συμπερασμάτων δεν αλλάζει καθόλου. Μπορεί κάλλιστα να δοθεί απάντηση και στις δύο ερωτήσεις, χωρίς να δημιουργείται κανένα πρόβλημα από την ύπαρξη ενός και μόνο χάρτη. Ας δούμε ένα παράδειγμα:

"Θα κερδίσει η ομάδα μου στην Ιταλία την ερχόμενη εβδομάδα; / Θα πουληθεί το αυτοκίνητό μου αυτόν το μήνα;"

Γι' αυτές τις δύο ερωτήσεις καταστρώθηκε μόνο ένας ωριαίος χάρτης, όμως η απάντηση, για την καθεμιά ξεχωριστά, θα αντληθεί από διαφορετικούς οίκους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, και οι δύο ερωτήσεις σημειοδοτούνται από τον ίδιο οίκο.

Και πάλι, η απάντηση μπορεί να δοθεί άνετα, και μάλιστα να είναι όχι μόνο σωστή, αλλά και ευκολότερη απ' όταν οι εξεταζόμενοι οίκοι είναι διαφορετικοί. Διότι στη διπλή ερώτηση τα δύο σκέλη τής οποίας αφορούν στον ίδιο οίκο, το μυστικό έγκειται στο ότι:

Είτε η τελική εκτίμηση είναι θετική είτε αρνητική, αφού ο χάρτης απάντησε στην πρώτη ερώτηση, αυτομάτως απαντά και στη δεύτερη.

Γενικότερα, πάντως, παρόλο που ένας χάρτης θα είχε τη δυνατότητα να απαντήσει ακόμα και σε τρεις ή τέσσερις ερωτήσεις μαζί, ας μην το παρακάνουμε. Δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση. Μέχρι δύο θέματα πιστεύουμε ότι είναι καλά.

Πότε να ρωτήσω;

Υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να θέσουν μια ωριαία ερώτηση. Η απάντηση, εδώ, είναι: Τη στιγμή που νιώθουν την πιο έντονη ανησυχία και επιθυμούν σφοδρά μια απάντηση.

Μερικές φορές, συλλογιζόμαστε ένα πρόβλημα επί πολλές ημέρες ή εβδομάδες.

Απαιτείται μια περίοδος "κύησης" για να ωριμάσει μέσα μας το θέμα, ωσότου οι πλανήτες έρθουν στις κατάλληλες θέσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τον ερμηνευτή στη σωστή απάντηση. Οι περιστάσεις φροντίζουν άψογα γι' αυτό, και το ερώτημα γεννιέται "στην ώρα του", τότε που μπορεί να δοθεί απάντηση. Αυτή ακριβώς είναι η μοναδική στιγμή κατά την οποία πρέπει να διατυπωθεί η ερώτηση.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που, επειδή γνωρίζουν την κατάσταση του ουράνιου θόλου κατά την περίοδο που θέλουν να θέσουν ένα ερώτημα, το αποφεύγουν, φοβούμενοι την όποια απάντηση. Όμως, αυτό δεν πρέπει να γίνεται.

Όταν θέλουμε να κάνουμε μια ωριαία ερώτηση, είναι καλύτερο να μην επηρεαζόμαστε από τις τρέχουσες θέσεις των πλανητών, ώστε να μη δημιουργηθούν αμφιβολίες για την ορθότητα της απάντησης που θα μας δώσει ο χάρτης.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

*Απαγορεύεται η χρήση, αναδημοσίευση ή αντιγραφή πινάκων, καθώς υπόκεινται στον Νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved