Ήρα στους Διδύμους: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Προτιμά τις «ανοιχτές» παρά τις ασφυκτικές σχέσεις

Ήρα στους Διδύμους: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η Ήρα (Juno), όπως αναφέραμε, συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Η Ήρα στους Διδύμους βγάζει ζήλια, φθόνο και οργή, χωρίς ιδιαίτερη ένταση, με μικρή διάρκεια και έκφρασή τους γίνεται με τρόπο λεκτικό.

Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι επικοινωνιακός, έξυπνος, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για επικοινωνία του άλλου, να μην «πνίγει» τον άλλον, αντίθετα να του επιτρέπει τη δυνατότητα έκφρασης.

Μια Ήρα στους Διδύμους προτιμά τις «ανοιχτές» παρά τις ασφυκτικές σχέσεις και μπορεί να «πνίγεται» όταν η άλλη πλευρά δείχνει συμπτώματα κτητικότητας (φυσικά αυτό αποκορυφώνεται στον Υδροχόο). Ταξίδια, μετακινήσεις, χώροι μαθητείας μπορεί να είναι τα μέσα που θα διατηρούν και θα ανατροφοδοτούν τη σχέση.

Ο μεταβλητός χαρακτήρας του ζωδίου και η εαρινή ποιότητά του είναι βασικοί αποτρεπτικοί παράγοντες για έκφραση ακραίων περιπτώσεων εκδικητικότητας, όταν υπάρξει απόρριψη ή εξαπάτηση. Ο "λεπτός" χαρακτήρας του ζωδίου βοηθά στο να ξεπερνούν εύκολα αυτές τις καταστάσεις, χωρίς οι ίδιοι να υποφέρουν αλλά και χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άλλη πλευρά. Η οικογένεια καλλιεργεί επικοινωνιακά-μαθησιακά ενδιαφέροντα.

Διάβασε επίσης: Τι δηλώνει η Ήρα σ’ έναν αστρολογικό χάρτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved