Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 12ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 12ο οικο:

Ο Χείρωνας στο 12ο οίκο κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται αμηχανία με την καλοσύνη. Ο άνθρωπος αυτός κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει νιώσει πολύ καλοσύνη στη ζωή του και μάλλον η ζωή του έχει φερθεί σκληρά. Ίσως πάλι να του υποσχέθηκαν κάποιοι καλοσύνη, αλλά στο δρόμο να τον χρησιμοποίησαν για το σκοπό τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην πιστεύει στην «κατά βάθος» καλή φύση του ανθρώπου, αλλά να θεωρεί ότι ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πρωτόγονη «μηχανή» επιθυμιών. Έχοντας αυτή την πίστη μέσα του κινείται κι εκείνος συμφεροντολογικά στη ζωή, όχι γιατί είναι όντως εγωιστής, αλλά γιατί πιστεύει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η θέση αυτή είναι αρκετά δύσκολη γιατί στην πραγματικότητα «στεγνώνει» τα ανθρώπινα συναισθήματα. Θα πρέπει ο άνθρωπος αυτός να μπει σε καταστάσεις που να εμπιστευτεί ξανά την ύπαρξη ανθρωπίνων συναισθημάτων. Μία δική του οικογένεια ίσως βοηθήσει. Ειδικά στις γιορτές καλό θα ήταν να μην προσπαθήσει να «χαλάσει» το «όνειρο» των άλλων. Ας τους αφήσει να πιστεύουν, αν θέλουν, στο θετικό κλίμα των ημερών.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved