Ο Χείρωνας στον 11ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 11ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 11ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 11ο οικο

Ο Χείρωνας στον 11ο οίκο κάνει τον άνθρωπο να θέλει απεγνωσμένα να έχει συμμάχους. Σε ότι κάνει θέλει να έχει τη συμφωνία των άλλων και φοβάται την ιδεολογική μοναξιά. Το χειρότερο σενάριο γι’ αυτό το άτομο είναι να βρίσκεται σε ένα τραπέζι κι όλοι οι άλλοι να διαφωνούν μαζί του. Ίσως στο παρελθόν το άτομο να έχει βιώσει καταστάσεις απομόνωσης (σε κλειστό χώρο) ή καταστάσεις μοναξιάς. Ως ενήλικος κατανοεί αυτό το φόβο του και προσπαθεί συχνά να αντεπεξέλθει έχοντας «εφεδρείες» φίλων. Αυτό βέβαια καμιά φορά πληγώνει τους φίλους του που αισθάνονται ότι τους «χρησιμοποιεί». Άλλες φορές προσπαθώντας να μη νιώθει μόνος, επενδύει σε φανταστικούς φίλους. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση θα πρέπει το άτομο αυτό να νιώσει ότι καλύτερο του φίλος είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Όσο για τις γιορτές, είναι σημαντικό να καταλάβει ότι η αλλαγή του χρόνου δε χρειάζεται να γίνει σε ολόκληρο ρεβεγιόν. Δεν κρίνεται η επιτυχία της χρονιάς από το πλήθος των καλεσμένων.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved