Ο Χείρωνας στον 10ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 10ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 10ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στο 10ο Οίκο

Ο Χείρωνας στο 10ο οίκο κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να αντιμετωπίσει την ευθύνη. Είναι ένας άνθρωπος που αδυνατεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να πάρει ουσιώδεις αποφάσεις. Ίσως μένει με τους γονείς του και δυσκολεύεται να βρει δουλειά και κάθε τι που του ζητάνε του φαίνεται βουνό. Προτιμά να πηγαίνει σε μέρη που δεν έχει πολύ κόσμο και γενικά να μη «φαίνεται» πολύ. Όταν αναγκαστεί να βγάλει προς τα έξω μία δημόσια εικόνα, έχει μεγάλη αγωνία για το πώς δείχνει αυτή και προσπαθεί να μη δείχνει τις αδυναμίες του. Καμιά φορά μπορεί και να ωραιοποιήσει κάτι που έχει κάνει για να δείχνει καλύτερο προς τα έξω. Αυτό που θα πρέπει να μάθει αυτό το άτομο είναι να παίρνει πιο χαλαρά το θέμα της ευθύνης και να δέχεται να το συγχωρούν. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα στο 100% της επιτυχίας του (η θέση ίσως συνδέεται με υψηλές οικογενειακές απαιτήσεις σε μικρή ηλικία). Στις γιορτινές μέρες, αν έχετε αυτή τη θέση μην κρίνετε αυστηρά τους γονείς σας για την κριτική που σας έχουν κάνει στο παρελθόν. Κάποια μέρα ίσως έρθετε κι εσείς στη θέση τους.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved