Ο Χείρωνας στον 8ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 8ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 8ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 8ο οίκο

Ο Χείρωνας στον 8ο οίκο ο άνθρωπος κάνει τον άνθρωπο να νιώθει ανασφάλεια στη διαχείριση της πίστης ή της έντονης δέσμευσης και της συναισθηματικής ενέργειας. Προς τα έξω ίσως προσπαθεί να δείξει ότι είναι πάντα πιστός στις υποχρεώσεις του, συναισθηματικές ή οικονομικές, εσωτερικά όμως δεν μπορεί στην πραγματικότητα να «δοθεί» ή να ενωθεί με τον άλλο, όσο κι αν προσπαθεί. Ίσως το άτομο αυτό να προσπαθεί να επιδιώξει με το ζόρι την ένωση, με το να φέρνει τα πράγματα στα άκρα συναισθηματικά ή να δοκιμάζει έντονες ερωτικές επαφές. Στην πραγματικότητα όμως δε θα καταφέρει και πολλά πράγματα έτσι, αν δεν αποδεχθεί ότι στην πραγματικότητα τον διακατέχει μία κρίση εμπιστοσύνης. Θα πρέπει να μάθει να αποδέχεται το ψέμα και την αδυναμία των ανθρώπων, ενώ για την περίοδο των γιορτών, θα ήταν καλό να δώσει λίγες υποσχέσεις και να τηρήσει τουλάχιστον τις μισές.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved