Ο Χείρωνας στον 7ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 7ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 7ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 7ο οίκο

Με το Χείρωνα στον 7ο οίκο ο άνθρωπος αισθάνεται κάποιου είδους ανάγκη να υπερασπίζεται το σύντροφο που έχει επιλέξει. Ίσως σας έχει τύχει κάποιος φίλος ή φίλη να σας λέει πόσο τέλειος είναι ο σύντροφος του και πόσο τα κάνει όλα καλά. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι συνήθως οι σύντροφοι αυτών των ανθρώπων μόνο τέλειοι δεν είναι και συχνά έχουν ανάγκη συμπαράστασης, ενώ άλλες φορές αποδεικνύονται λίγο τυχοδιωκτικοί. Για τους ανθρώπους με αυτή τη θέση είναι σημαντικό να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στο δικό τους εαυτό, παρά στους συντρόφους τους. Όσο για το γιορτινό τραπέζι, καλά θα κάνετε να μη συγκρίνετε τον άντρα σας με αυτόν της φίλης σας κι αν είστε άντρας αποφύγετε να πείτε ότι η φίλη της γυναίκας σας ήταν πιο ωραία.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved