Ο Χείρωνας στον 5ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 5ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 5ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 5ο οίκο

Με το Χείρωνα στον 5ο οίκο νιώθει την ανάγκη να μαζεύει την προσοχή. Για το λόγο αυτό κάνει διάφορες θεατρινίστικες προσπάθειες να είναι πάντα στο επίκεντρο και να τον θαυμάζουν. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας του συχνά είναι άκομψο καθώς ξεπερνάει κάποια όρια ευπρέπειας ή ανοχής. Το τραύμα του ανθρώπου αυτού θα μπορούσε να εντοπιστεί στην παιδική ηλικία στην έκφραση «δε με παίζουν». Αυτό όμως κρύβει στην ουσία ανασφάλεια και για την ίδια του την αξία αλλά και διάθεση για πρωτοκαθεδρία. Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται να είναι πιο μετριόφρων και να αφήνει και τους άλλους να έχουν ρόλο στην «παρέα» ή την ομάδα. Την περίοδο των γιορτών θα πρέπει να προσπαθήσει να μην συνεχώς είναι το επίκεντρο του πάρτι ή του χριστουγεννιάτικου δείπνου, αλλά να αφήσει και στους άλλους κάποιο ρόλο.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved