Ο Χείρωνας στον 4ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 4ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 4ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 4ο οίκο

Με το Χείρωνα στον 4ο οίκο ο άνθρωπος αισθάνεται κάποια αμηχανία για το χώρο του σπιτιού του ή για τους ίδιους τους γονείς του. Ίσως να ντρέπεται να κυκλοφορήσει μαζί τους ή να προσπαθεί να καλύψει τις αδυναμίες του σπιτιού του. Ο ίδιος ίσως προσπαθεί για αναπλήρωση να έχει το πιο όμορφο σπίτι, που να αποπνέει ζεστασιά και να δείχνει όμορφο για τους άλλους. Αν δεν μπορεί να το καταφέρει, τότε μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο στο γραφείο, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθεί με το κλίμα του σπιτιού του. Για ένα άτομο με αυτή τη θέση είναι σημαντικό να αποδεχτεί την καταγωγή του ίσως και με σατιρικό τρόπο. Στο διάστημα των γιορτών είναι σημαντικό να κατανοήσει ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να επιδεικνύουν ένα επιτυχημένο πρόσωπο προς τα έξω και, αν ο ίδιος είναι επιτυχημένος, να μην αισθάνεται άσχημα επιστρέφοντας για τις γιορτές στο χώρο των γονιών του.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved