Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 3ο οικο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 3ο οίκο

Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο δείχνει τον άνθρωπο που θέλει να συσσωρεύσει γνώσεις και πληροφορίες. Νιώθει ανά πάσα στιγμή ανασφάλεια ότι του λείπουν δεδομένα και ότι χρειάζεται οπωσδήποτε να συλλέξει κι άλλες πληροφορίες για να μπορέσει να επιλύσει τα προβλήματα του. Προσπαθεί να βρίσκεται παντού και να έχει τα αυτιά του ανοικτά για να μην του ξεφύγει κάτι, ενώ έχει και ένα βαθμό αδιακρισίας όταν κάνει νέες γνωριμίες. Άλλες φορές η θέση αυτή φέρνει άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον (π.χ. αδέλφια) που έχουν κάποια αδυναμία, που προσπαθεί να αναπληρώσει το άτομο που εξετάζουμε. Για το άτομο με αυτή τη θέση είναι σημαντικό να αποστασιοποιηθεί από το περιβάλλον του και να προσεγγίσει ανθρώπους που μπορούν να τον συμβουλέψουν σωστά (9ος οίκος) για να πάρει κι αυτός σωστές αποφάσεις για τη ζωή του.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved