Ο Χείρωνας στον 2ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 2ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 2ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 2ο οίκο

Ο Χείρωνας στο 2ο οίκο δείχνει ότι ο άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να έχει πάντα δίκιο. Αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια, όταν κάποιος εντοπίζει κάποιο κενό στις γνώσεις ή τις ικανότητές του, ενώ προσπαθεί διαρκώς να αποδεικνύει ότι είναι ικανός σε αυτό που κάνει. Αναζητά διάφορες πιστοποιήσεις, προσπαθώντας να αποδείξει την αξία των γνώσεών του, ενώ συχνά συλλέγει και μοναδικά αντικείμενα προσπαθώντας να αποδείξει την αξία του. Ζητούμενο γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι να διαχωρίσει το Έχω από το Είμαι και να καταλάβει ότι αυτά που έχει και οι γνώσεις του είναι ένα επίκτητο ζήτημα κι όχι ο ίδιος ο εαυτός του. Οφείλει να αρκεστεί σε όσα μπορεί να καλύψει οικονομικά.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved