Ο Χείρωνας στον 1ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 1ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 1ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 1ο οίκο

Ο Χείρωνας στον 1ο οίκο δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει κάποιο θέμα γενικότερα με την εικόνα που δείχνει προς τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεται άβολα με την εμφάνισή του ή τους τρόπους του ή να αισθάνεται αμηχανία για τις σχέσεις του ή τον τρόπο που φέρεται στους δικούς του ανθρώπους. Επίσης, όταν θέλει να διεκδικήσει κάτι το κάνει με ένα τρόπο άκομψο, που δείχνει μία έλλειψη τακτ. Ζητούμενο γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι να συμφιλιωθούν με την εικόνα του εαυτού τους. Μπορούν να το κάνουν μέσα από την αίσθηση του χιούμορ ή να «διδάξουν» τους άλλους, μέσα από την ίδια τη σάτιρα του εαυτού τους.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved