Οι 7 συμβολισμοί του Σκορπιού

Οι 7 συμβολισμοί του Σκορπιού δεν είναι τίποτε άλλο, από τα 7 στάδια εξέλιξης του ίδιου ζωδίου, ξεκινώντας από την πιο ανώριμη εκδήλωση του και φτάνοντας στην υψηλότερη οκτάβα του (σημείο εξέλιξης).

Οι 7 συμβολισμοί του Σκορπιού

Κάθε Σκορπιός, ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτό το ζώδιο, μπορούν να φέρουν χαρακτηριστικά από κάποιο στάδιο αυτής της εξέλιξης. Για αυτό το λόγο λέμε ότι ο Σκορπιός είναι ένα αρκετά περίπλοκο ζώδιο που χρειάζεται προσεκτική ανάγνωση των χαρακτηριστικών του.

  1. Η Αράχνη

Είναι η χαμηλότερη εκδήλωση αυτού του ζωδίου: μοιάζει με κακομαθημένο παιδί που βγάζει τρομερό εγωκεντρισμό. Όπως η αράχνη, πλέκει έναν ιστό γύρω του και στήνει παγίδες για τους άλλους. Εκφράζει την ζήλεια.

  1. Ο Σκορπιός

Εξακολουθεί να είναι ακόμα αρκετά ανώριμος και δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις διαπροσωπικές του σχέσεις, βγάζει πολύ θυμό, ζήλεια, προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό του, αλλά με άσχημο τρόπο. Έχει ανθεκτικότητα και ισχυρή θέληση, αναγνωρίζει το ψέμα αμέσως, αλλά και πάλι, δεν είναι ανώτερη μορφοποίηση του ζωδίου, διότι είναι αρκετά αυτοκαταστροφικός.

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved