Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στους Ιχθύς; Μάθε τι σημαίνει!

Αν έχεις κάποιον από τους παρακάτω πλανήτες στους Ιχθύς, συνέχισε να διαβάζεις!

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στους Ιχθύς; Μάθε τι σημαίνει!


Για να βρεις που είναι οι προσωπικοί σου πλανήτες, πάτησε εδώ!

Σελήνη στους Ιχθύς: Αισθάνεται τα πάντα, όλα τα ερεθίσματα τα αποθηκεύει και τα ερμηνεύει συναισθηματικά. Τα πάντα έχουν νόημα, όλα εσωτερικεύονται, κάθε λέξη, κάθε κίνηση, κάθε αντίδραση. Απορροφά την ενέργεια γύρω της σαν το σφουγγάρι κι επηρεάζεται βαθιά από αυτήν. Αν δεν κυριαρχήσει σε ό,τι αισθάνεται, συχνά δημιουργεί ένα εσωτερικό χάος, το οποίο κανένας δεν μπορεί να βάλει σε τάξη, μονάχα η ίδια.

Έχει οξεία διαίσθηση, πιάνει πολλά στον αέρα, νιώθει αυτό που δεν λέγεται ανοιχτά. Γνωρίζει, όχι από πείρα, αλλά από ένστικτο. Αν κάπου «χάνει» αυτή η Σελήνη, είναι στην ανικανότητα της να προσεγγίσει σωστά την πραγματικότητα: ζει πολύ μέσα στην φαντασία της, έχει φτιάξει έναν φανταστικό κόσμο στο κεφάλι της και δραπετεύει εκεί όταν η πραγματικότητα γίνει βαρετή, δύσκολη ή αγχώδης. Κατά συνέπεια, αντί να προχωρά με τα μάτια ανοιχτά, επιλέγει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα ροζ όμορφα γυαλιά της!

Η Σελήνη αυτή, προσδίδει στο άτομο ευαισθησία, μια φύση ρευστή, καλλιτεχνική, αγαπά την αρμονία και τις ήρεμες καταστάσεις (αλλά και τις χύμα!), είναι ρομαντική κι έχει πνευματικές ανησυχίες. Αποδέχεται τις περισσότερες φορές τους ανθρώπους και τα πράγματα όπως είναι κι αυτό παρερμηνεύεται ως αδυναμία. Λάθος! Απλώς, δεν την καίει να αλλάξει κανέναν!

Ερμής στους Ιχθύς: Συνήθως είναι εκείνο το άτομο που δεν μιλάει πολύ κι όταν μιλάει, η φωνή του και ο τόνος της είναι ευχάριστα ήρεμη, σε καλμάρει.

Ο Ερμής αυτός είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Συλλέγει διάφορες πληροφορίες, κυρίως όμως εκείνες που έχουν κάποια συναισθηματική αξία ή σημειολογία για εκείνον. Προσέχει το παραμικρό, είναι τρομερά παρατηρητικός, αλλά… όταν πρόκειται να εξάγει πληροφορίες, –να μιλήσει ή να γράψει- δεν ασχολείται ποτέ με τις λεπτομέρειες! Σημειώστε εδώ ότι είναι και τρελά ξεχασιάρης!

Παρόλο που δεν έχει κακές προθέσεις, μήτε θέλει να φέρει τον άλλον σε δύσκολη θέση, ο Ερμής αυτός αλλάζει συχνά διαθέσεις και μπορεί από γλυκομίλητος, να γίνει εριστικός ή παραπονιάρης, χωρίς καμία προειδοποίηση! Αν και είναι εξαιρετικός ακροατής, αν «πέσει» σε θέμα συζήτησης που τον ενδιαφέρει… μπορεί να μην βάλει γλώσσα μέσα!

Δεν έχει ταλέντο στο να εκφράζει ό,τι νιώθει ή ό,τι πρέπει να εκφράσει. Λέμε ότι είναι ένας μουγγός Ερμής, διότι προσπαθώντας να βάλει τάξη στο άναρχο χάος του μυαλού του, δεν καταφέρνει να μεταδώσει σωστά όλα όσα σκέφτεται. Επίσης, οι ιδέες του, οι αντιλήψεις του, είναι κι αυτές ρευστές, διότι όπως είπαμε, αγαπά να συλλέγει πληροφορίες και διατηρεί πάντοτε το δικαίωμά του να μετακινείται εκεί που θεωρεί πιο σωστό μια δεδομένη χρονική στιγμή.

Άρης στους Ιχθύς: Ακόμα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Άρη στους Ιχθύς. Αντί να κινηθεί με βία, ορμή, αποφασιστικότητα και σβελτάδα, κινείται πλαγίως, ποτέ σε ευθεία βολή, χολωμένος από ενδοιασμούς κι αβεβαιότητα!

Όταν αναλαμβάνει το ένστικτό του και παίρνουν μπροστά όλες του οι πνευματικές δυνάμεις, τότε αυτός ο Άρης, ΔΕΝ αστοχεί ΠΟΤΕ! Πετυχαίνει κέντρο στόχο και σκοράρει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν όμως αρχίσει να το πλανάρει το θέμα, να το σκέφτεται, να το μηρυκάζει, τότε αρχίζει να αμφιβάλει για τον εαυτό του, τις δυνάμεις του και το όλο σχέδιο. Τότε, αποτυγχάνει!

Το εκπληκτικό με αυτόν τον Άρη είναι ότι μπορεί να γοητεύσει μέχρι και τα μπετά για να πάρει αυτό που θέλει. Το θεϊκό όμως είναι ότι… συχνά – πυκνά, δεν ξέρει τι θέλει! Αυτό του δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που μπορεί να του βγει σε μεγάλο θυμό (συνήθως αδικαιολόγητο) ή αβάσταχτες τύψεις ή μπορεί να ξεσπάει περιοδικά σε κλάματα!

Υποστηρίζει και μάχεται για τους ριγμένους της ζωής, έχει καλλιτεχνική και πνευματική φύση, προτιμάει να πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων αντί να ανοίγει δρόμο και αντιδρά άσχημα αν δεχτεί πίεση: αρχικά υποχωρεί, ενώ στην συνέχεια… αποχωρεί!

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Εξαιρετική θέση για την Αφροδίτη, που στους Ιχθύς βρίσκεται σε έξαρση! Είναι γοητευτική, χαρούμενα και παιχνιδιάρικα γλυκιά, μπορεί να παρασύρει στη δύνη της, όποιον βάλει στο μάτι! Είναι εύθραυστη, ανοίγει την καρδιά της –δυστυχώς- εύκολα, συγχωρεί, προσφέρει. Στον έρωτα ψάχνει πάντοτε για κάποιον που να της μοιάζει (να έχει καλή καρδιά και να είναι καλότροπος), όμως συχνά ερωτεύεται πολύ γρήγορα τα λάθος άτομα, τα οποία τείνει να συγχωρεί και να δικαιολογεί. Είναι αναγκαίο αυτή η Αφροδίτη να μάθει να θέτει τα προσωπικά της όρια και να θέτει όρους και προϋποθέσεις στους εραστές της!

Είναι ο τύπος Αφροδίτης που δεν την νοιάζει εάν έχεις ένα ωραίο αμάξι, εάν δεν έχεις ωραία ψυχή. Προσπερνάει την επιφάνεια και γυρεύει να βρει –απεγνωσμένα και επίμονα- την ομορφιά σε κάθε άνθρωπο που συναντά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μερικές φορές να ξεγελάει η ίδια τον εαυτό της, πείθοντας τον ότι αυτό αυτός/ή που έχει απέναντί της, είναι ένα καλό ταίρι.

Θέλει να σώσει και θέλει να σωθεί. Αν πληγωθεί, θα νιώσει τον πόνο μέχρι και στο μεδούλι της, βρίσκει κάτι ποιητικό σε όλη τη διαδικασία. Θέλει να αγαπήσει βαθιά και να αγαπηθεί με τον ίδιο τρόπο. Όμως στην πορεία, μπορεί να βρεθεί μπλεγμένη στα αισθήματά της και να ψάχνει την πλησιέστερη έξοδο!

Είναι πολύ ερωτεύσιμη Αφροδίτη, δίνει πολλά και περιμένει λίγα (ή τουλάχιστον έτσι λέει!), κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι ήπια και δεκτική, λατρεύει κάθε τι όμορφο (λόγο, συναίσθημα, αντικείμενο, τέχνη, άνθρωπο) κι όσο κι αν δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να την κρατήσεις εύκολα, στην πραγματικότητα είναι τόσο φευγαλέα, που μπορεί να σε… τρομοκρατήσει!

Διάβασε επίσης:

Ο αστερισμός των Ιχθύων και οι μύθοι γύρω από την προέλευση του!

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved