Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Ταύρο, έναν Παρθένο ή έναν Αιγόκερω

Να πώς καταλαβαίνεις τα ζώδια της Γης από… μίλια μακριά!

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Ταύρο, έναν Παρθένο ή έναν Αιγόκερω


1. Αγαπούν την ασφάλεια!

Σου ακούγεται τετριμμένο και βαρετό; Δε θα έπρεπε! Τα ζώδια της Γης, εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για εκείνους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Διότι αν νιώθεις ασφαλής, μπορείς να δημιουργήσεις, να εκφραστείς, να ανθίσεις! Έτσι, κάνουν καλά υπολογισμένες κινήσεις, προχωρούν σταθερά και ρίσκο θα πάρουν εάν και μόνον τον έχουν υπολογίσει καλά!

2. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους!
Όχι μόνο τις αναλαμβάνουν, αλλά είναι και πολύ υπεύθυνα άτομα! Εάν ζώδιο της Γης πει ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει, θα το κάνει σωστά και με σοβαρότητα. Δεν είναι τυχαίο που τα θεωρούμε από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Να σημειώσεις εδώ ότι όχι απλά μπορείς να βασιστείς πάνω τους, να είσαι σίγουρος/η πως, ακόμα και το πιο δύσκολο εγχείρημα, θα το φέρουν εις πέρας με άριστα!

3. Δεν φοβούνται να… λερώσουν τα χέρια τους!
Πέφτουν με τα μούτρα σε ό,τι αναλαμβάνουν και δε σκέφτονται ούτε αν θα λερώσουν τα χέρια τους, μήτε το πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψουν. Εργάζονται αγόγγυστα, μεθοδικά, αποτελεσματικά και… θα βρουν το τρόπο να κάνουν ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία, με το λιγότερο δυνατό κόπο και στο σωστό χρόνο!

4. Αγαπούν την ύλη, αλλά… την ποιοτική ύλη!
Μα θα τους βγαίνει η γλώσσα για το τίποτα; Οκ, πέρα από την πλάκα, τα ζώδια αυτά έχουν μια ροπή στο να απολαμβάνουν την ύλη και μεταξύ μας, γιατί όχι; Λατρεύουν οτιδήποτε ωραίο, εκτιμούν κι απολαμβάνουν ό,τι όμορφο έχει να προσφέρει η ζωή, γιατί στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι και το κίνητρό τους για να προσπαθούν σκληρά να επιτύχουν. Πες τους κι υλιστές, δε θα παρεξηγηθούν! Στο κάτω- κάτω, είναι προικισμένα με υπέροχο γούστο και ξέρουν να εκτιμούν το χρήμα και το τι μπορεί αυτό να τους προσφέρει.

5. Είναι τρελά επίμονα!
Έλα, το ξέρεις κι εσύ! Πόσες φορές δεν έχεις συναντήσει Ταύρο που δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα; Δεν είναι δύσκολα πλάσματα, απλώς έχουν ένα σύστημα αξιών, ιδεών, αρχών, που δεν αλλάζουν και επίσης, απεχθάνονται τις αλλαγές. Άρα ναι, θέλουν πολύ χρόνο για να σκεφτούν αν κάτι τους αρέσει ή εάν τα συμφέρει να κάνουν κάποια αλλαγή στη ζωή τους!

6. Είναι πρακτικά και προσγειωμένα
Τα πόδια τους πατούν γερά στο έδαφος και δεν ξεσηκώνονται από οτιδήποτε ακούγεται ωραίο ή ρομαντικό, αλλά δεν είναι…πρακτικό! Είναι ρεαλιστές και δεν θέλουν να αναλώνονται σε… ουτοπίες!

7. Τίποτα, μα τίποτα δε τα σταματά!
Αποτυχία; Ε και; Έφαγαν τα μούτρα τους; Ε, και; Σηκώνονται, πετούν τη σκόνη από πάνω τους και ξανά προς τη δόξα τραβούν! Οι αποτυχίες, τα λάθη, είναι μέρος της προσπάθειας. Διαθέτουν υπομονή, επιμονή κι όσο κι αν χρειαστεί, θα ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ. Τέλος.

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη σε Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Μάθε τι σημαίνει!

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

Σε ποιον τομέα της ζωής σου σε ευνοεί η Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved