Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Τοξότη; Μάθε τι σημαίνει!

Έχεις κάποιον από τους προσωπικούς σου πλανήτες στον Τοξότη;

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Τοξότη; Μάθε τι σημαίνει!


Διάβασε και μάθε τι σημαίνουν!

Σελήνη στον Τοξότη

Αυτή είναι μια θετικά φορτισμένη θέση για τη Σελήνη, που βλέπει τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία: είναι αισιόδοξη αλλά όχι ουτοπική, μπορεί να βλέπει τη μεγάλη εικόνα, έχει τρομερή ανάγκη από διαρκή ερεθίσματα και δράση, παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και… δεν πιάνεται από πουθενά! Αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία κινήσεων.

Θέλει να επεκτείνεται. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αγαπά να συλλέγει εμπειρίες, αλλά κυρίως να εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της, να διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες. Δοκίμασε να της απαγορεύσεις να κάνει κάτι και θα την δεις όχι μόνο να το κάνει, αλλά να παίρνει και φωτογραφίες για να σου τις στείλει!

Έχει δυνατό ψυχισμό, κρύβει έναν… δάσκαλο μέσα της (νιώθει ότι έχει συσσωρεύσει αρκετή πληροφορία και γνώση για να περάσει και στους άλλους), αλλά αυτό που δεν αγαπά, είναι να καταπιάνεται με τις λεπτομέρειες, δηλαδή με τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα, άρα… μπορεί πολλές φορές να τη δεις να ξεχνάει, να αγνοεί επιλεκτικά κι επιδεικτικά, όχι από κακή πρόθεση, αλλά γιατί δεν βλέπει το λόγο να ασχοληθεί με τα επιμέρους!

Είναι τα άτομα που -εκτός κι αν υπάρχουν άλλες ισχυρές ενδείξεις για το αντίθετο στο ωροσκόπιό τους- είναι εύκολα στο να συνυπάρξεις μαζί τους, είναι αυτό που λέμε easy going άτομα, ανοιχτά σε ιδέες και προτάσεις, είναι οι φίλοι που στέκονται δίπλα σου, αλλά κι οι πιο αυστηροί κριτές σου! Ξαναλέω: όχι από κακία! Ακριβώς το αντίθετο! Έχουν εξαιρετικά καλές προθέσεις και ίσως η ανάγκη τους να είναι ρευστοί και να… διδάσκουν (άρα να έχουν δίκιο), μερικές φορές τους κάνει να μοιάζουν… φευγάτοι ή… υπεράνω των άλλων! Είναι όμως άτομα με φύση ενθουσιώδη, ειλικρινή και ανεξάρτητη.

Ερμής στον Τοξότη

Είναι ο Ερμής που δε θα αφήσει πέτρα που να μην σηκώσει να δει τι έχει από κάτω. Κι αφού δει, τη γνώση θα την κάνει κτήμα του και αρκετές φορές, η αλήθεια του, μετατρέπεται σε δόγμα, το οποίο με τη σειρά του –νιώθει ότι- πρέπει να το περάσει σε όλους, είτε το έχουν ζητήσει, είτε όχι, είτε το αποδέχονται, είτε όχι!

Αποδεδειγμένα είναι μυαλό όχι μόνο δυνατό, αλλά κυρίως ανοιχτό: ψάχνει, δεν επαναπαύεται, τεστάρει, απορρίπτει, ξαναδοκιμάζει. Όταν όμως περάσει στη φάση της γνώσης (μετουσιώσει την πληροφορία και την κάνει κτήμα του-πεποίθησή του), τότε με χαρά μεταλαμπαδεύει αυτή τη γνώση.

Στην επικοινωνία του είναι πολύ ευχάριστος, έχει μια θετικότατη αύρα, σε αιχμαλωτίζει με κάθε του λέξη, είναι πολύ καλός στο να σε κάνει να δεις τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία και το καλό που έχει είναι ότι μπορεί να εμπνεύσει, να «μπριζώσει» κάποιον (με την καλή έννοια).

Στα αρνητικά του, του προσάπτουμε την φιλαλήθεια του, που όμως φτάνει στα άκρα και εκφράζεται με ωμές αλήθειες κι ίσως, όχι στο κατάλληλο timing! Παρόλα αυτά, δαγκώνει λαρύγγια για να υπερασπιστεί, όχι μόνο όσα πιστεύει, αλλά κι όσους αδικούν άλλους ανθρώπους. Δε ανέχεται να βλέπει αδικία γύρω του και είναι ο πρώτος που θα τρέξει να βοηθήσει όσους δέχονται φραστικές επιθέσεις!

Αγαπά να συζητάει για όλα, με τις ώρες, ψάχνει άτομο για εγκεφαλική επαφή, προσπερνά με χάρη κάθε είδους απρέπεια, είναι ευχάριστος, αλλά κι ανυπόμονος με όσους μιλάνε με… γρίφους (δηλαδή δεν είναι ευθείς τύποι).

Άρης στον Τοξότη

Ο Άρης αυτός έχει αρκετή ενέργεια, δεν κάθεται ποτέ ήσυχος, λειτουργεί με αποφάσεις του λεπτού, εμπιστεύεται το ένστικτό του κι αντιδρά αναλόγως και προσβλέπει για την επόμενη περιπέτεια (δράση, ενέργεια, πλάνο, στόχο).

Αυτό είναι και το μυστικό του: για να μπει στον κόπο να δράσει, πρέπει πρωτίστως να έχει αρπάξει φωτιά το μυαλό του με μια ιδέα, να αγαπήσει έναν στόχο, διαφορετικά… γειά σας! Είναι ο Άρης που μπορεί να αγαπάει πολύ τα σπορ, την κίνηση κάθε είδους, να την έχει καταβρεί με κάποιο χόμπι και να σημειώσετε ότι… τρελαίνεται για ανταγωνισμό!

Να πούμε εδώ, ότι αυτός ο Άρης είναι κομματάκι παράξενος, ή τουλάχιστον είναι αρκετά δύσκολο να τον καταλάβει κανείς: την μια μέρα μπορεί να είναι πολύ ενθουσιώδης και παθιασμένος με κάτι και την επόμενη να έχει ξενερώσει τελείως, χωρίς να μπορεί να δώσει ούτε ο ίδιος μια λογική εξήγηση για αυτό!

Όταν του μπει μια ιδέα στο κεφάλι, σου εύχομαι καλή τύχη να του την αλλάξεις! Δεν καυγαδίζει για μικροπράγματα ποτέ, αλλά για ό,τι πιστεύει, άνετα ξεκινάει πόλεμο!

Για ακόμα μια φορά να τονίσουμε ότι έχει την ανάγκη όχι μόνο ποικιλίας ερεθισμάτων, αλλά και να αισθάνεται ότι έχει το χώρο του και το χρόνο του, πλήρη ελευθερία επιλογών και κινήσεων και για αυτό το λόγο λέμε ότι είναι δύσκολο να μείνει σε ένα μέρος αυτό το άτομο. Οκ, δεν εννοούμε ότι είναι άπιστος, αλλά ότι θέλει τρόπο και προσπάθεια για να διατηρήσεις την εστίασή του σε εσένα, διότι πρέπει να τον ταΐζεις διαρκώς… ερεθίσματα!

Αφροδίτη στον Τοξότη

Δεν έχει το Θεό της! Θέλει να τα κάνει όλα, να τα δοκιμάσει, να πάει όπου θέλει, να κάνει ό,τι θέλει και μην τολμήσεις να της πεις κουβέντα ή μην κάνεις το λάθος να της πεις «κάτσε σε ένα μέρος επιτέλους!». Απλά, θα γελάσει, θα σε λυπηθεί και θα φύγει.

Είναι πολύ γοητευτική, κοινωνική, ευχάριστος τύπος ανθρώπου που ασκεί έλξη, βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, μιλάει ανοιχτά για όλα, αγαπάει να περνάει όμορφα, να διασκεδάζει, μπορείς να την προκαλέσεις να κάνει κάτι και θα το κάνει χωρίς καν να σκεφτεί το ρίσκο!

Σαν φίλος/η είναι πολύ δοτική και ανεκτική στις συμπεριφορές των φίλων της (τους οποίους υπεραγαπά), γιατί πιστεύει ότι δε θα τους κάνει νταντα εκείνη, δεν είναι η δουλειά της. Γι αυτό και κάνει φίλους εύκολα, αν και είναι πιο σωστό να πούμε ότι είναι δημοφιλής, αλλά έχει επιλεγμένο κύκλο αγαπημένων φίλων. Σε αυτούς είναι δοτική, αλλά θα τους ραπίσει με την αλήθεια, αν πραγματικά της ζητήσουν τη συμβουλή της! Όμως, όχι, δεν θα τους πει πώς να ζήσουν τις ζωές τους!

Όταν ερωτευτεί, θεωρεί ότι τα πάντα μπορεί να τα κάνει παρέα με το ταίρι της! Λατρεύει την ιδέα να μοιράζεται γνώση κι εμπειρίες μαζί του. Είναι αλήθεια ότι δεν το παίρνει απόφαση να κάτσει σε ένα μέρος (άτομο) εύκολα, διότι πιστεύει ότι η ζωή αποτελείται από άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες! Αν όμως ερωτευτεί σοβαρά, τότε δένεται με το ταίρι της, το οποίο το θεωρεί και τον καλύτερο της φίλο!

Προσοχή: βαριέται πολύ εύκολα!

Διάβασε επίσης:

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη

Πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σου με βάση τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται

Πώς επηρεάζει η Σελήνη τον κάθε τομέα της ζωής σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved