Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη

Να πώς ξεχωρίζεις αμέσως τα ζώδια της φωτιάς από κάθε άλλο ζώδιο!

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη


1. Έχουν πάθος για ζωή!

Είναι γνωστά για το πάθος τους, γι’ αυτό κι είναι ιδιαίτερα ελκυστικά σαν προσωπικότητες. Καταφέρνουν να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις σε όποιον βρίσκεται δίπλα τους. Επίσης, έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να επιτύχουν το οτιδήποτε αν το κυνηγήσουν! Why not?

2. Είναι πανέξυπνα και μπορούν να διακρίνουν την ευκαιρία!

Με το κοφτερό μάτι και μυαλό τους, μπορούν να διακρίνουν τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους, τις οποίες αρπάζουν, χωρίς δισταγμό και τις αξιοποιούν στο έπακρο. Αυτό τους δίνει και μεγάλο αβαντάζ σε περιβάλλοντα, όπου επικρατεί ισχυρός ανταγωνισμός.

3. Είναι έξω καρδιά!

Είναι η ψυχή της παρέας κι όταν αποφασίσουν να διασκεδάσουν, ξεχνούν καημούς και προβλήματα και φροντίζουν να περάσουν καλά αυτοί και τα πρόσωπα που έχουν συντροφιά τους. Αν έχεις κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς σαν φίλο, τότε ξέρεις ότι όποτε έχεις κυκλοφορήσει μαζί τους, ναι μεν μπορεί να μαζεύτηκες ξημέρωμα σπίτι σου, αλλά το ευχαριστήθηκες.

4. Δείχνουν πάντα δυνατά, αν κι είναι ευαίσθητα!

Τα ζώδια της φωτιάς νιώθουν συχνά ευάλωτα ή ανασφαλή, αλλά το κρύβουν καλά για να μη δείξουν αδύναμα ή ευάλωτα. Εσύ συνήθως βλέπεις τη δύναμη, την τόλμη, το θάρρος, την γενναιότητα και τις ριψοκίνδυνες τάσεις τους. Δυστυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις η υπερηφάνεια κι ο εγωισμός τους τα εμποδίζει να ζητήσουν βοήθεια, όταν τη χρειάζονται.

5. Νοιάζονται κι ας μη το δείχνουν!

Μην ξεγελιέσαι από την έντονη παρουσία τους. Τα ζώδια της φωτιάς είναι βαθιά συμπονετικά, με φιλότιμο, νοιάζονται και φροντίζουν τα πολύ δικά τους άτομα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκαναν προκειμένου να μη βλέπουν λυπημένα τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά και για να αισθάνονται πολύ ασφαλή και προστατευμένα δίπλα τους.

6. Είναι δραστήρια αντιδρούν αμέσως!

Τα ζώδια της φωτιάς έχουν έναν πολύ άμεσο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων. Ανταποκρίνονται στις προκλήσεις, δεν βολεύονται, δεν πετάνε ευθύνες στους άλλους! Μπορεί να φέρονται αυθόρμητα ή απότομα, μα να είσαι σίγουρος ότι πάντα ψάχνουν να δώσουν άμεσες λύσεις!

7. Είναι βαθιά ανεξάρτητα!

Έχουν ανάγκη την ανεξαρτησία τους και θέλουν να ζήσουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους. Δεν τους αρέσουν όσοι προσπαθούν να τα εξουσιάσουν, να τα ελέγξουν, δεν υπακούν σε εντολές, ούτε αποδέχονται «νόμους και κανόνες». Αν αισθανθούν ότι καταπιέζονται, ή θα τραπούν σε φυγή, ή θα ξεσπάσει πόλεμος.

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Σκορπιό; Μάθε τι σημαίνει!

Πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σου με βάση τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται

Τι σημαίνει να έχεις πλανήτες στους Διδύμους; Πώς επηρεάζεται ο χαρακτήρας σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved