Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Σκορπιό; Μάθε τι σημαίνει!

Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, αν έχεις Σκορπιό σε έναν από τους παρακάτω πλανήτες, συνέχισε να διαβάζεις!

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Σκορπιό; Μάθε τι σημαίνει!


Σελήνη στον Σκορπιό

Δεν είναι μια εύκολη θέση για τη Σελήνη ο Σκορπιός- για την ακρίβεια, θεωρείται ότι βρίσκεται σε πτώση. Κάθε ερέθισμα, δρέπει μια έντονη συναισθηματική αντίδραση, αποσυντονίζοντας τον ψυχισμό του ατόμου, ενώ το βάθος της σκέψης και των όσων αισθάνεται, μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά φορτικά για το ίδιο το άτομο.

Οι αντιδράσεις τείνουν να είναι ακραίες, ενώ με το πέρασμα του χρόνου, το άτομο μαθαίνει να κάνει εσωτερικές διεργασίες που το βοηθούν να καλμάρει τις εσωτερικές του εκρήξεις. Η Σελήνη αυτή, βλέπει πέρα από τον κόσμο των πραγμάτων, πιάνει πολλά μηνύματα κι αρκετές φορές, αυτό τρομάζει τους γύρω της. Έχει την μοναδική ικανότητα να επανεφεύρει τον εαυτό της ξανά και ξανά, ενώ όσες ήττες και να υποστεί, άλλες τόσες φορές θα σηκωθεί και θα ξαναγεννηθεί από την πίκρα της.

Η Σελήνη αυτή, όσο δύσκολη και δύστροπη κι αν είναι, εκπέμπει μια δύναμη (είναι η δύναμη η ήσυχη, μα σταθερή και τρομακτική ενίοτε), ενώ δεν χαρίζεται σε κανένα: σκαλίζει και φέρνει πάντα στην επιφάνεια την αλήθεια όλων των καταστάσεων, την οποία κι επιβάλλει. Σε περίπτωση όμως ανάγκης, όλοι τρέχουν στο άτομο που έχει Σελήνη στον Σκορπιό, διότι ξέρουν ότι και τις αντοχές έχει και θα δώσει λύσεις.

Νιώθει έντονη την ανάγκη να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή και παράλληλα φοβάται μην πληγωθεί συναισθηματικά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Κρύβει την ευαίσθητη πλευρά της, αλλά όταν πληγωθεί, αντιδρά με σφοδρότητα και άμεσα. Να φοβάσαι πάντα τις αντιδράσεις της και να σέβεσαι τα όριά της.

Ερμής στον Σκορπιό

Δικαίως, φέρει τον τίτλο του πιο μυστικοπαθή Ερμή του ζωδιακού! Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, αν έχεις Ερμή στον Σκορπιό, διαφυλάττεις την προσωπική σου ζωή ως κόρη οφθαλμού, ενώ το μυαλό σου είναι ξυράφι κοφτερό! Η γλώσσα του συγκεκριμένου Ερμή, λαλάει πάντοτε την ορθή-κοφτή πραγματικότητα, δεν μασάει τα λόγια της και δεν χαρίζεται.

Το μυαλό λειτουργεί εξαιρετικά και με την βοήθεια της διαίσθησης, τρυπώνει παντού και σε βάθος, εξερευνά με πάθος, θέλει να φτάνει πάντα στην καρδιά ενός θέματος και δεν φοβάται τι θα ανακαλύψει. Για αυτό το λόγο και μισεί τις επιφανειακές προσεγγίσεις- λόγια- άτομα, παρατηρεί με προσοχή, συλλέγει πληροφορίες και δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ό,τι ανακαλύψει για να βγει κερδισμένος. Αν βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα, να είσαι σίγουρος ότι θα το αντιμετωπίσει ευθέως και με γενναιότητα.

Έχει ανώτερη συναισθηματική ευφυία, την οποία σε συνδυασμό με το μοναδικό του ένστικτο, τη χρησιμοποιεί για να βρίσκει –σχεδόν σαδιστικά- τη σκοτεινή πλευρά ανθρώπων και καταστάσεων. Αν συνομιλήσεις μαζί του, θα καταλάβεις αμέσως ότι όταν ξεκινάει μια συζήτηση, το κάνει με σκοπό να έχει και την τελευταία λέξη! Δίχως κόπο, κερδίζει όλα τα επιχειρήματα, ενώ συνομιλεί πάντοτε με πάθος και… απολυτότητα!

Είναι Ερμής που δύσκολα σου αποκαλύπτει τα χαρτιά του, κρατάει όμως –εκτός από τα δικά του- και τα δικά σου μυστικά! Πρόσεχε μόνο ένα πράγμα σε αυτόν τον Ερμή: θα μαθαίνεις μόνο ότι εκείνος θέλει να μάθεις και θα φέρνει τα πράγματα πάντα εκεί που εκείνος θέλει.

Άρης στον Σκορπιό

Σε αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, ο Άρης εδώ είναι μια ισχυρή δύναμη, αλλά ελεγχόμενη, ήσυχη –φαινομενικά- που αρχικά παρατηρεί και στην συνέχεια εκδηλώνει την ορμή της. Έχοντας τον Πλούτωνα ως συγκυβερνήτη, εκπέμπει μυστήριο, δυνατή θέληση, σεξουαλικότητα. Είναι ένας άκρως γοητευτικός Άρης και θεωρείται ο πιο σεξουαλικός από κάθε άλλη θέση του Άρη.

Είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, που υπολογίζει κάθε του κίνηση, μα ορμάει μόνο για να πάρει κεφάλια. Δεν μπορεί να τον ξεγελάσεις, είναι ένα βήμα μπροστά από εσένα. Διαθέτει ενέργεια για 10 άτομα, αλλά ποτέ δεν διαφημίζει τη δύναμη του ή τις προθέσεις του. Αν μη τι άλλο, λατρεύει να χρησιμοποιεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ του!

Με ό,τι καταπιάνεται, το πάει μέχρι τέλος. Έχει εμμονή με ό,τι απασχολεί το νου του και δεν το κρύβει. Άλλο ένα σημείο που χρήζει προσοχής είναι ότι, οδηγεί σχεδόν επίτηδες τα πράγματα στα άκρα και λατρεύει να κόβει αντιδράσεις. Είναι άκρως ανταγωνιστικός και για αυτόν τον Άρη, ο δρόμος προς την επιτυχία, είναι μια… ωραία απασχόληση!

Τεστάρει διαρκώς τους ανθρώπους γύρω του και στον έρωτα είναι απόλυτος. Παρόλο που ήδη σου είπα ότι λατρεύει το σεξ, στην σχέση του είναι κοφτός: άπαξ κι επιλέξει, απαιτεί διαρκή αφοσίωση και πίστη. Τα ίδια και παραπάνω, θα αποδώσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Τα συναισθήματα είναι έντονα, η αύρα της σεξουαλική και πυκνή. Η Αφροδίτη αυτή, ξεκινάει κάθε της πρώτη επαφή με την παρατήρηση και εμπιστεύεται το πρώτο της ένστικτο ως αληθινό κι αλάθητο. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της ή την καρδιά της γρήγορα, ενώ πολύ εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι τα συναισθήματά της είναι μεγενθυμένα και συνήθως, ακλόνητα. Είναι σεξουαλικό πλάσμα και το σεξ είναι για εκείνη τόσο σημαντικό όσο και η αναπνοή.

Γνωρίζοντάς της καταλαβαίνεις ότι δεν φοβάται τη δέσμευση, απεναντίας, την επιδιώκει με όλη της την καρδιά: είναι πιστή και δε θα το κουνήσει ρούπι όταν κάνει την επιλογή της. Για να φτάσει να κάνει την επιλογή της, θα χρησιμοποιήσει το ένστικτό της. Καταλαβαίνει σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι και κουνάει τα νήματα (κυριολεκτικά!) ώστε να τρυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά εκείνου/ης που έχει επιλέξει!

Στη σχέση της, επενδύει τη ψυχή και το σώμα της, είναι κτητική, θέλει να ελέγχει τον/την σύντροφό της, θα μάθει τα πάντα για εσένα (δεν ισχύει όμως το αντίστροφο!) και θα σου δώσει όλη της την προσοχή. Θα γίνεις το επίκεντρο της ζωής της κι ανάλογα με το χαρακτήρα σου, είτε θα χαρείς, είτε θα σε κάνει να νιώσεις… περίεργα! Εκτός από κτητική, είναι και ζηλιάρα, για αυτό το λόγο, πρόσεχε να μην την κάνεις να ζηλέψει. Σε αυτή την περίπτωση, θα στραφεί με όλα της τα όπλα, εναντίον σου!

Το μότο της στον έρωτα, το σεξ και τις δεσμεύσεις είναι απλό: Όλα ή τίποτα. Αν επιλέξεις το «όλα», θα σε έχει άρχοντα, αλλά με την προϋπόθεση ότι… δε θα το κουνήσεις ρούπι και δε θα παραπονεθείς!

Διάβασε επίσης:

Μάθε πώς να ξεχωρίζεις από μακριά έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ

Πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σου με βάση τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved