Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Ζυγό; Μάθε τι σημαίνει!

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου ένας πλανήτης στον Ζυγό;

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Ζυγό; Μάθε τι σημαίνει!


Δεν έχει σημασία τι ζώδιο είσαι, εάν έχεις κάποιον από αυτούς τους πλανήτες σου στον Ζυγό, συνέχισε να διαβάζεις!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Τα άτομα με Σελήνη στο Ζυγό, κουβαλούν μια όμορφη αύρα, μια ελαφρά γοητεία και γίνονται αγαπητά και περιζήτητα στον κύκλο τους, χωρίς να καταβάλουν προσπάθεια για να γίνουν αρεστά! Είναι όντα κοινωνικά, επιζητούν την ηρεμία, την αρμονία και την ομορφιά γύρω τους, ενώ προσεγγίζουν τα προβλήματα της ζωής με τρόπο διανοητικό κι αρκετή μαεστρία: γνωρίζουν ενστικτωδώς πώς να κινηθούν και πώς να ελιχθούν, έτσι ώστε να λύσουν δύσκολα προβλήματα, χωρίς να σπάσουν… αυγά!

Ενώ μια χαρά τα καταφέρνουν μόνα τους, προτιμούν να περνούν το χρόνο και τη ζωή τους σε… δυάδες. Νιώθουν έντονα την ανάγκη να μοιράζονται τη ζωή τους με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Βάζοντας τις ανάγκες του άλλου πιο πάνω από τις δικές του, δίνοντας προτεραιότητα στον άλλον κι αγνοώντας τη δική τους εσωτερική φωνούλα, οι φέροντες τη Σελήνη στον Ζυγό, μπορεί να χάσουν τον εαυτό τους και να δυστυχήσουν, καταπιέζοντας τον εαυτό τους.

Η καλύτερη τακτική είναι να λένε πάντα την αλήθεια τους και να δαμάσουν την ανάγκη τους να είναι αρεστοί/αποδεκτοί από όλους. Όντα κοινωνικά, αγαπητά, δίκαια, αντικειμενικά στην κρίση τους, αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να βρουν την ισορροπία μέσα τους κι όχι να τη γυρεύουν μέσα από τους άλλους!

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Το χάρισμα κι η κατάρα του, είναι ότι βλέπει και τις δυο όψεις του νομίσματος. Εξαιτίας αυτού, μοιάζει σε εμάς τους υπόλοιπους αρκετά αναποφάσιστος! Έλα μου όμως που έχει και τα δίκια του! Μη θέλοντας να αδικήσει κανέναν, αργεί να καταλήξει σε συμπεράσματα. Βάζει πάντα τον εαυτό του στη θέση του άλλου, ενώ αν τον βάλεις να διαλέξει, μπορεί και να βραχυκυκλώσεις ολόκληρο το σύστημά του!

Το να ψαχουλεύει ιδέες, είναι κάτι σαν χόμπι για αυτόν τον διανοητικά περίεργο Ερμή: θα κοιτάξει τα πράγματα από όλες τις πλευρές και όταν καταλήξει κάπου, δε θα κουνήσει, εκτός κι αν του παρουσιάσεις καλοδουλεμένα επιχειρήματα, άρα θα ξεκινήσεις την διανοητική διεργασία πάλι από την αρχή!

Λέμε ότι είναι διπλωμάτης από θέση και πεποίθηση κι αυτό είναι αλήθεια: μπορεί να σε στείλει στο διάολο και να ανυπομονείς να πας, μα αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να φτάσει σε αυτό το σημείο! Γυρεύει πάντα να βρει ένα σημείο συμβιβασμού, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στις σχέσεις του ψάχνει για εγκεφαλική επαφή. Αν δεν την βρει, απογοητεύεται και φεύγει κι ας είσαι το πιο όμορφο και σέξι πλάσμα στον κόσμο! Πρόσεχε όμως: μπορεί ο Ερμής στην Παρθένο να είναι επικριτικός, μα και τούτος, δεν πάει πίσω! Είναι περφεξιονιστής και δε θα καταπιεί όσα λάθη σου βρει. Θα στα πει όμως με το μαλακό και με το γάντι!

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Ο Άρης στον Ζυγό είναι σε αδυναμία, μιας και βρίσκεται στο ζώδιο που αντί να αδράξει τις καταστάσεις από τα μαλλιά, μένει αδρανής, μέχρι να καλοσκεφτεί και να ζυγίσει την κατάσταση! Εξερευνά όλα τα πιθανά αποτελέσματα μιας ενέργειας, μα στο τέλος, πολύ συχνά μένει στο θεωρητικό επίπεδο και δεν προβαίνει σε μια πράξη! Για αυτό το λόγο και μπορεί να δείχνει τρομερά νωχελικός, ή τεμπελάκος.

Ο Άρης αυτός, προτιμά να κρατά τις ισορροπίες, να μην χαλάει τη ζαχαρένια του και βρίσκει το τρόπο να διατηρεί την ησυχία και το status quo. Έχει ταλέντο στο να γεφυρώνει αντιθέσεις, να καταλαγιάζει τα πνεύματα και να φέρνει τον άλλο στο σημείο που θέλει. Αυτό το τελευταίο, είναι μια δύσκολη τέχνη που όμως αυτός ο Άρης, την παίζει στα δάχτυλα: Όσο κι αν προσπαθήσεις, ΔΕ θα καταφέρεις να τον βάλεις να κάνει εκείνο που θέλεις, αλλά αντιθέτως, εκείνος, θα σε χειραγωγήσει και θα σε φέρει εκεί που θέλει, χωρίς να πάρεις είδηση!

Όταν θυμώσει, τα πράγματα γίνονται κομματάκι περίπλοκα: δε θα πάει σε κατά μέτωπο επίθεση, αλλά θα σε σκάσει κυριολεκτικά, παίζοντας κρυφτούλι με τη λογική και το συναίσθημα, αντιδρώντας σπασμωδικά, αρνούμενος και να σου πει τι έχει και να ξεσπάσει!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό βρίσκεται σε κυριαρχία! Έχει όλα τα προσόντα για να γοητεύσει, να αποπλανήσει, να γίνει αρεστή κι αγαπητή! Τα άτομα με Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι καλότροπα, ευγενικά, διαθέτουν εξαιρετικό γούστο κι ασκούν τρομερή έλξη στους άλλους! Επιπλέον, είναι ρομαντικά κι επιζητούν με όλη τους την καρδιά να βρουν ένα ταίρι και να δεσμευτούν για όλη τους τη ζωή.

Στο φλερτ και στην σχέση, θέλουν παιχνίδι (εγκεφαλικό), επικοινωνία, κάποιον που να τους επιτρέπει να μοιράζονται τα πάντα μαζί του και φυσικά, απεχθάνονται τις δύστροπες καταστάσεις και τον συναισθηματικό εκβιασμό.

Στην αγάπη, σμίγουν την ζωή τους πολύ σύντομα και σε υπερθετικό βαθμό με όποιον/α επιλέξουν να αγαπήσουν. Η σχέση έχει ιδιαίτερη σημασία στην ζωή τους κι αν απογοητευτούν από το σύντροφό τους (είτε γιατί προδόθηκαν, είτε γιατί διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες τους), πικραίνονται, γίνονται μνησίκακα, αλλά ταυτόχρονα, εύκολα θύματα για να εκμεταλλευτεί κάποιος την στενοχώρια τους και να τα φέρει τούμπα.

Στη ζωή, χρησιμοποιούν την γοητεία τους για να καταφέρουν εκείνο που θέλουν και ευχαριστιούνται όταν τα πράγματα γίνονται με τον σωστό τρόπο. Στα μείον αυτής της θέσης, θα αναφέρουμε την τάση τους να εξαρτώνται από τους άλλους και να αποφεύγουν να πηγαίνουν στα «βαθιά» συναισθήματα όταν βλέπουν ότι τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Διάβασε επίσης:

Πώς επηρεάζει η Σελήνη τον κάθε τομέα της ζωής σου

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

Σε ποιον τομέα της ζωής σου σε ευνοεί η Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved