Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στην Παρθένο; Μάθε τι σημαίνει!

Συνέχιζε να διαβάζεις και θα καταλάβεις πολλά για εσένα!

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στην Παρθένο; Μάθε τι σημαίνει!


Σελήνη στην Παρθένο

Είναι μια προσεκτική Σελήνη, το άτομο που τη φέρει, θέλει κι έχει την ανάγκη να «ρυθμίζει» το περιβάλλον του, να κάνει διορθωτικές κινήσεις σε ότι δε του αρέσει με χειρουργικό τρόπο και να αξιοποιεί το χρόνο του στο έπακρο. Αισθάνεται ασφαλής όταν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί και βρίσκει χαρά κι ικανοποίηση στα μικρά πράγματα της ζωής. Κάθε εργασία που ολοκληρώνεται, είναι ένας μικρός προσωπικός θρίαμβος, ενώ λαμβάνει εξαιρετικά μεγάλη ικανοποίηση, νιώθοντας ότι είναι χρήσιμη για τους άλλους.

Το μάτι της κόβει, το μυαλό της γνέθει, βρίσκει πάντα την πιο σωστή λύση, μα δεν γλυτώνει από το άγχος και το στρες. Παράλληλα, ενώ φροντίζει για όλους και για όλα, σπάνια καταδέχεται η ίδια χείρα βοηθείας. Κι όμως, αυτό δε συμβαίνει γιατί δεν μπορεί να καταπιεί την περηφάνια της, απεναντίας, είναι μια Σελήνη αρκούντως ταπεινή και εξαιρετικά ανιδιοτελής: προτιμά να προσέχει τους άλλους και της αρκεί να το αναγνωρίζουν!

Αδυναμίες της, η επικριτική της τάση, η αυστηρή ματιά της στα προβλήματα των άλλων και η δυσκολία της να ανοιχτεί η ίδια, φοβούμενη ενίοτε, ότι οποιαδήποτε ένδειξη ευαισθησίας, μπορεί να εκληφθεί ως τρωτό σημείο! Παρόλα αυτά, μπορεί να βρεις σε αυτή, έναν πολύ δοτικό σύντροφο που να νοιάζεται και να το δείχνει εμπράκτως!

Ερμής στην Παρθένο

Κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής αυτός είναι κατεξοχήν δυνατός, γρήγορος, αποτελεσματικός, χαρισματικός και εν ολίγοις, κυρίαρχος του παιχνιδιού! Μαθαίνει γρήγορα, θυμάται τρομακτικά πολλές λεπτομέρειες κι αποδεικνύεται αποτελεσματικός κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης.

Οργανώνει κάθε πληροφορία σε κουτάκια στο μυαλό του. Αναλύει, συνθέτει, πράττει στοχευμένα κι έξυπνα, βάζει κάθε πράγμα (μα κι άνθρωπο) στη θέση του. Σπάνια θα κοντραριστείς μαζί του και θα βγεις νικητής. Διαθέτει μυαλό ξυράφι και γλώσσα που μπορεί να καταφέρει πολλά χτυπήματα, ενώ ο σαρκασμός εύκολα διακρίνεται στο ύφος του. Δεν χάνει το χρόνο του, ξέρει τι θέλει και ευθέως σου λέει ότι θα το πάρει.

Βρίσκει τα λάθη εύκολα, ψαρεύει τις ατέλειες και αρκετά συχνά δίνει την εντύπωση (κι όχι άδικα) ότι είναι υπεραναλυτικός, ψυχρός, τετράγωνος σε σημείο κακουργήματος κι επικριτικός. Δε δέχεται κομπλιμέντα αβίαστα και δεν προσφέρει ψεύτικους επαίνους. Για να κερδίσεις την εκτίμηση του, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να είσαι ευθύς, ξεκάθαρος και να σέβεσαι το οργανωμένο σύμπαν που είναι το μυαλό του!

Άρης στην Παρθένο

Είναι ένας από τους πλέον παραγωγικούς Άρηδες του ζωδιακού. Θέλει να έχει τα χέρια του και μυαλό του απασχολημένα, να δρέπει καρπούς από τους κόπους του και δεν φοβάται την σκληρή κι αδιάκοπη δουλειά. Αντλεί ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων του (μικρών ή μεγάλων) κι είναι η επιτομή του εργασιομανή! Μερικές φορές δείχνει να χάνει τη μπάλα, ασχολούμενος με 1000 πράγματα κάθε λεπτό, αλλά γρήγορα ανακτά τον έλεγχο.

Έχει ένα «σύστημα» λειτουργίας το οποίο για εκείνον είναι ιερό: παραβίασε το και θα τον δεις να γίνεται έξαλλος. Έχει ανεξάντλητη ενέργεια (κυριολεκτικά!) κι αγαπά τη ρουτίνα του. Φροντίζει να κρατά τον εαυτό του απασχολημένο με δεκάδες πράγματα, χόμπι, υποχρεώσεις. Αν τον αφήσεις χωρίς κάτι να κάνει, μάλλον θα μαραζώσει! Είναι εκείνος ο Άρης που δεν κάθεται λεπτό ήσυχος, μπορεί να διατηρηθεί με ελάχιστο ύπνο και δεν μασάει στο multitasking!

Ερωτικά είναι μάλλον μαζεμένος αρχικά, μα όταν γνωρίσει το ταίρι του, ξεδιπλώνει μια πολύ γοητευτική πλευρά του: κάνει τα πάντα για να είναι καλά ο/η σύντροφός του/της, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι εκείνος θα κάνει πράγματα που δεν τον ξετρελαίνουν! Καμιά φορά είναι too much να τον ακολουθήσει κανείς και να ζει στους ρυθμούς του, αλλά, το αξίζει!

Αφροδίτη στην Παρθένο

Παρόλο που είναι ευαίσθητη στην κριτική και την απασχολεί πολύ η εικόνα που βγάζει προς τα έξω, αυτή η Αφροδίτη είναι μαζεμένη συναισθηματικά, cool και –με μια πρώτη ματιά- σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να είναι πολύ απαθής και απόμακρη. Μα πόσο μακριά από την αλήθεια είναι αυτό!

Είναι αλήθεια ότι δεν αγαπά τις μεγαλοστομίες και τις υπέρμετρες εκδηλώσεις πάθους, μα προσεγγίζει την αγάπη με συστολή –στην αρχή- σεβασμό, σοβαρότητα και σιγά σιγά, τρυπώνει στις καρδιές των άλλων, όπως ακριβώς επιτρέπει και στους άλλους να την προσεγγίσουν. Απαιτεί σταθερότητα στα συναισθήματα και προτιμά να δείχνει τον έρωτα της, εμπράκτως! Θα κάνει τα πάντα για εκείνον/η που αγαπάει και δεν εγκαταλείπει στα δύσκολα!

Καλώς ή κακώς έχει υψηλές απαιτήσεις και κατά συνέπεια, μπορεί να νιώσεις ότι σε κρίνει ή σε απορρίπτει. Αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να δουλέψει, ενώ εσύ από τη μεριά σου, καλά θα κάνεις να αναγνωρίσεις όλο τον κάματο που βάζει σε μια σχέση, όλα όσα προσφέρει χωρίς να τα διαφημίζει, αλλά για τα οποία, περιμένει μια κάποια αναγνώριση!

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη σε Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Μάθε τι σημαίνει!

Έχεις Σελήνη σε Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!

Έχεις Σελήνη σε Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Μάθε τι σημαίνει!

Μάθε τι σημαίνει να έχεις Σελήνη στον Κριό, στον Λέοντα ή στον Τοξότη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved