Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Λέοντα; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Πώς είναι να έχεις τον Λέοντα σε Σελήνη, ή Ερμή, ή Άρη ή Αφροδίτη; Ό,τι ζώδιο και να είσαι, εδώ σου έχω την απάντηση!

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Λέοντα; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα


Συνέχισε να διαβάζεις!

Σελήνη στον Λέοντα

Άτομο με γνήσιες και ειλικρινείς αντιδράσεις, που αισθάνεται σιγουριά για τον εαυτό του, ξέρει ποιος είναι και πού θέλει να φτάσει. Διαθέτει αρκετή δόση γοητείας και φυσικά περηφάνιας. Έχει κάτι το ευγενές και αριστοκρατικό στον αέρα του και φέρει τον εαυτό του με αυτοπεποίθηση και class. Είναι από τα άτομα που εκφράζει τα συναισθήματά του, δεν τα κρύβει και μάλιστα τείνει να έχει στομφώδεις αντιδράσεις. Αγαπά τη σταθερότητα, η οποία το διακρίνει και σαν πρόσωπο. Είναι πιστός φίλος, σύντροφος, συνεργάτης. Εκπέμπει μια ζεστή και οικεία αύρα, σε κάνει να του ανοίγεσαι εύκολα. Προτιμά να συνάψει σχέσεις ζωής με όσους όχι μόνο το σέβονται, αλλά και το αγαπούν. Πρόκειται για μια προσωπικότητα με έντονη ψυχοσύνθεση, που δεν φοβάται να εκθέσει τον εαυτό της, αλλά περιμένει πάντα να εισπράξει τις καλύτερες αντιδράσεις από τους άλλους, κι όταν αυτό δεν συμβαίνει, απογοητεύεται, μα όχι για πολύ! Ο Λέοντας, δεν επιτρέπει στην Σελήνη αυτή να κρατήσει το κεφάλι χαμηλά, ούτε για μια ώρα!

Ερμής στον Λέοντα

Είναι ο Ερμής που ξέρει τι θέλει το πλήθος και πώς να του το δώσει: γοητεύει, υπόσχεται, άγεται του πλήθους και το κατευθύνει εκεί που εκείνος επιθυμεί. Αγαπά κι επιδιώκει να είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, επιτυγχάνει την απόλυτη επικοινωνιακή επικυριαρχία! Φυσικά και θεωρεί πως ότι εκείνος σκέφτεται και πιστεύει είναι σωστό. Και υποχρεωτικά κι αμετάκλητα, είναι! Δύσκολα του αλλάζεις γνώμη (για να μην σου πω ότι είναι πρακτικά αδύνατο!), ενώ παράλληλα διακρίνεται κι από ένα ελαφρύ (έως βαρύ) διανοητικό σνομπισμό! Όταν μιλάει, μοιάζει με αυθεντία που δίνει διαταγές και παραγγέλματα, ενώ αυτός ο Ερμής, έχει την τάση να κοιτάζει την μεγάλη εικόνα, μα να χάνει παντελώς τις λεπτομέρειες ακόμα κι αν έχουν σημασία! Να θυμάσαι πως όποιο ζώδιο κι αν είσαι, με αυτόν τον Ερμή, σαφώς, θα ξεχωρίζεις!

Άρης στον Λέοντα

Ο Άρης αυτός, είναι σταθερός, ξέρει τι θέλει, πως να το επιτύχει-αποκτήσει και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα στο δωμάτιο και να μην τον καταλάβεις! Κάνει μπαμ από μακριά το άτομο που τον έχει, διότι περπατά με σιγουριά, με το κεφάλι ψηλά και δεν διστάζει να αρθρώσει κάθε του επιθυμία. Θα «πάρει» πάνω του πολλά πράγματα και θα ενεργοποιηθεί στο έπακρο όταν αποφασίσει ότι θέλει κάτι. Δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρει εκείνο που έχει βάλει στο μυαλό του. Μπορεί να σου δίνω την εντύπωση ότι είναι στιφός κι αυστηρός, μα δεν είναι καθόλου έτσι: ωραίο πράγμα να εργάζεσαι για ό,τι αγαπάς, μα πιο ωραίο να ευτυχείς με όσους αγαπάς! Είναι γεμάτος ενέργεια κι ενθουσιασμό κι αν είναι να του χρεώσω ένα ψεγάδι, αυτό είναι η υπερβολική σιγουριά που μπορεί να αισθάνεται για τις δυνάμεις και τις ικανότητες του, που μερικές φορές τον οδηγούν σε σταθερά βήματα… τεμπελιάς! Μπορεί να κρατάει το κεφάλι του ψηλά και να είναι περήφανος για ό,τι μπορεί να καταφέρει, αλλά μερικές φορές, ξεχνάει να βάλει και την… δουλειά!

Αφροδίτη στον Λέοντα

Χαδιάρα, γουργουριάρα, αγαπησιάρα, εξωστρεφής, με αρκετή δόση δραματικού στοιχείου όταν εκφράζει τα αισθήματα της, μα εξαιρετικά γοητευτική, περιπετειώδης, τρυφερή και νοιάζεται βαθιά για όσους αγαπάει. Αγαπάς πρόσωπο που έχει Αφροδίτη στον Λέοντα; Να του λες το «σ’ αγαπώ» όσο πιο συχνά γίνεται! Να του το δείχνεις με κάθε δυνατό τρόπο. Με τη σειρά της, θα σου χαρίσει πίστη, σταθερότητα, θα φροντίσει τις ανάγκες σου! Αγαπάει κάθε τι όμορφο και όταν είναι να διαλέξει κάτι, να είσαι σίγουρος ότι θα διαλέξει το καλύτερο (και το πιο ακριβό, αλλά ας μην το κάνω θέμα!). Θέλει κι επιδιώκει να περνάει καλά, να διασκεδάζει, φλερτάρει και πολύ συχνά μπορεί να τη δεις να κάνει μεγάλες κινήσεις, όπως το να κεράσει όλο το μαγαζί, ή να χαρίσει ακριβά δώρα στους φίλους της χωρίς κανέναν απολύτως λόγο! Απλά και μόνο γιατί έτσι αισθάνεται, δεν έχει κάποια υστεροβουλία! Είναι ρομαντική, μα δυνατή. Σταθερή, μα και ενθουσιώδης. Μαζί της δεν θα βαρεθείς ποτέ!

Μα που έχεις εσύ τους πλανήτες σου;

Ε, βρες το εδώ!

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Καρκίνο; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Πώς επηρεάζει η Σελήνη τον κάθε τομέα της ζωής σου

Τι σημαίνει να έχεις πλανήτες στους Διδύμους; Πώς επηρεάζεται ο χαρακτήρας σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved