'Εχεις πλανήτες στον Λέοντα στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου; Μάθε τι σημαίνει!

Πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα: Η ερμηνεία τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο

'Εχεις πλανήτες στον Λέοντα στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου; Μάθε τι σημαίνει!

Διάβασε παρακάτω τη σημασία των Πλανητών σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, όταν βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα.

Για να βρείς σε ποιο ζώδιο βρίσκονται οι δικοί σου πλανήτες πάτησε εδώ.

Τι σημαίνει να έχεις Ήλιο στο Λιοντάρι

Για να νιώθετε ολοκληρωμένοι και ικανοποιημένοι από τη ζωή χρειάζεστε διάκριση και προβολή. Είναι πιθανό να παράγετε ένα έργο μοναδικό που αφ' ενός θα εντυπωσιάσει τους άλλους και αφ' ετέρου θα σας προωθήσει σε ανώτερα ηγετικά, επιχειρηματικά ή άλλα κλιμάκια. Αγαπάτε, λοιπόν, τη δύναμη και την εξουσία και το αξίωμα του αρχηγού ή εκείνο που βρίσκεται σε «πρώτο πλάνο» μπορεί να είναι μια από τις πιο έντονες φιλοδοξίες σας. Συχνά, λόγω του ότι ανήκετε στα σταθερά ζώδια, δυσκολεύεστε να δείτε ή να αναγνωρίσετε ότι τα πράγματα μπορεί να κινούνται με έναν τρόπο που είναι διαφορετικός από τον δικό σας.


Χαρακτηρίζεστε από ευγένεια, περηφάνια, μεγαλοφροσύνη, αυτοπεποίθηση, αυταρχικότητα, επιβολή και μεγαλομανία.

Τι σημαίνει να έχεις Σελήνη στο Λιοντάρι

Με τη Σελήνη στο ζώδιο που εκπροσωπεί την αυτοπεποίθηση, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές σας και είστε άτομα θετικά, ζεστά και ευχάριστα. Έχετε την τάση να εξωτερικεύετε το πώς νιώθετε και συχνά διαθέτετε θεατρικό ταλέντο. Διαφυλάττετε την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια σας σαν κόρη οφθαλμού και στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων. Πολύ πιθανό η μητέρα σας να ήταν εκείνη που είχε τα ηνία της οικογένειας ή να είχε και ρόλο πατέρα, τουλάχιστον κάποια περίοδο κατά το μεγάλωμά σας.

Συναίσθηση της προσωπικής αξίας. Αγάπη για την τέχνη και τη διδασκαλία. Γεννημένοι διασκεδαστές. Οικία σε ζεστά μέρη. Πιθανή σημαντική καταγωγή ή περηφάνια για τη μητέρα ή άλλο μέλος της οικογένειας.

Τι σημαίνει να έχεις Ερμή στο Λιοντάρι

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας στο θετικό ζώδιο του Λέοντα κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, μιλάτε με θετικότητα και πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε το γράψιμο για να δημιουργήσετε οτιδήποτε μπορεί να ακτινοβολεί δύναμη, να δίνει χαρά ή να είναι άξιο θαυμασμού. Είστε φανατικός/η οπαδός των ιδεών και των απόψεών σας κι αναζητείτε ένα κοινό για να τις επιδοκιμάζει και να τις χειροκροτεί. Συχνά το ύφος σας είναι πομπώδες και δίνετε έναν τόνο σπουδαιότητας σε όσα λέτε μέσα από τις αυξομειώσεις της φωνής σας. Στις αδυναμίες σας συγκαταλέγονται η εμμονή, η μονοτονία κι η έλλειψη ευελιξίας.

Τάση για συγγραφή. Επιβλητικό λόγος. Επιβεβαίωση μέσω της δημιουργίας ή της επίδειξης ενός ταλέντου. Αρσενικά αδέρφια. Επιτυχημένοι φίλοι. Περιβάλλον από καλλιτέχνες, παιδαγωγούς και αθλητές.

Τι σημαίνει να έχεις Αφροδίτη στο Λιοντάρι

Για το ζώδιο του Λέοντα η διάκριση είναι πολύ σημαντική και ως εκ τούτου μέσα από τις σχέσεις σας επιχειρείτε να ξεχωρίσετε ή να κάνετε κάτι μοναδικό και αξιέπαινο. Γοητεύεστε από άτομα πλούσια είτε σε λεφτά είτε σε αισθήματα, επιτυχημένα, λαμπερά ή που οι άλλοι ζουν στην σκιά τους. Ίσως κάνετε συνεργασίες που σχετίζονται με τέχνη, ομορφιά, παιδιά, άθληση ή ελεύθερο χρόνο. Είστε γαλαντόμοι, γενναιόδωροι και ανοιχτοχέρηδες και συχνά φτάνετε σε υπερβολές. Στις αδυναμίες σας συγκαταλέγονται η τάση να γίνεστε κάποιες φορές καταπιεστικοί και να επιδιώκετε εξουσιαστικά δικαιώματα στις σχέσεις σας.

Μεγαλοπρέπεια. Επιβλητικότητα. Φλογεροί έρωτες. Λαμπρός γάμος. Σχέσεις - σκαλί για την (οικονομική) επιτυχία. Αγάπη για τη διακόσμηση, το φανταχτερό και το εντυπωσιακό. Οικονομική ανεξαρτησία. Προτίμηση στις ζεστές αποχρώσεις.

Τι σημαίνει να έχεις Άρη στο Λιοντάρι

Με τον Άρη στο ζώδιο που εξουσιάζεται από τον Ήλιο, κύριο μέλημά σας είναι να λάμψετε μέσα από τα έργα, τις δράσεις και τις κινήσεις σας. Συχνά, χάρη σε ένα ταλέντο ή σε ένα ρίσκο που παίρνετε, κερδίζετε το στοίχημα με την επιτυχία, την αναγνώριση και τη δόξα. Η φωτιά του Λέοντα ευνοεί δραστηριότητες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, σταθερή μαχητικότητα όπως και ενασχολήσεις που σας φέρνουν στα φώτα της προσοχής ή της δημοσιότητας. Η σεξουαλική ζωή έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και συχνά αποτελεί πεδίο επιβεβαίωσης.


Αθλητισμός. Μετάλλια. Διευθυντές, προϊστάμενοι. Κοσμηματοπώληδες. Επιχειρηματικό δαιμόνιο. Τυχερά παιχνίδια. Ψυχαγωγία. Δραστηριότητες που σας φέρνουν στο κέντρο της προσοχής. Συγκρούσεις με παιδιά.

Τι σημαίνει να έχεις Δία στο Λιοντάρι

Με τον Δία στο σταθερό, πύρινο και εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα θα δείξετε αποφασιστικότητα στο να φτιάξετε την τύχη σας. Τα καλά χαρτιά που σας μοιράζονται στη ζωή σχετίζονται με παιδιά, έρωτες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Η επέκταση κι η ανάπτυξη επιτυγχάνονται, θέτοντας στο επίκεντρο τον εαυτό και τα χαρίσματά σας. Εύνοια ίσως έχετε από ένα αρσενικό πρόσωπο, εραστή/ερωμένη, παιδί ή σημαντική προσωπικότητα. Στα μειονεκτήματά σας συγκαταλέγονται ο συγκεντρωτισμός κι ενίοτε η πληθωρικότητά σας.

Καλοί γονείς με καλά παιδιά. Τουρισμός σε ζεστά μέρη. Επιτυχία κατά την ωριμότητα. Ανταμοιβή ο θαυμασμός, η αγάπη και η δόξα. Επιδεκτικότητα.

Τι σημαίνει να έχεις Κρόνο στο Λιοντάρι

Με τον Κρόνο στο ζώδιο της δημιουργίας, του έρωτα και της χαράς θα αντλήσετε πολύτιμα διδάγματα από σχετικούς τομείς. Ο ελεύθερος χρόνος είναι συνήθως περιορισμένος και σε θέματα που έχουν σχέση με την αισθηματική ζωή, τα παιδιά, τα χόμπι και τα ξεχωριστά ταλέντα σας καλείστε να διαλέξετε το ηθικό κι όχι το εύκολο. Βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα και δείχνοντας υπευθυνότητα, θα έχετε αποτελέσματα μετά από σκληρή δουλειά. Στον τομέα της υγείας τα όργανα που χρειάζονται προσοχή είναι η καρδιά, τα μάτια, ο εγκέφαλος και η σπονδυλική στήλη.

Επιδίωξη της απόλυτης κυριαρχίας. Συγκρατημένη χαρά. Έλλειψη ζέσης ή χιούμορ. Επιφύλαξη στον έρωτα. Δυσκολίες στην άθληση. Περιορισμένα χόμπι. Μεθοδικότητα και εργατικότητα σε θέματα παιδιών.

Τι σημαίνει να έχεις Ουρανό στο Λιοντάρι

Αναζητάτε νέες μορφές δημιουργικότητας και επιδιώκετε να εκφράσετε τα μοναδικά ταλέντα σας με καινοτόμο τρόπο και καινούργιες προσεγγίσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως δημιουργείτε σχέσεις που σας προσφέρουν νέες εμπειρίες, με άτομα που υπάρχει διαφορά ηλικίας, δεν κρατούν πολύ ή για κάποιο λόγο για τους πολλούς θεωρούνται αντισυμβατικά. Απρόβλεπτα γεγονότα συνδέονται τόσο με τον έρωτα, όσο και με παιδιά, άθληση, χόμπι και διασκέδαση. Πολύ πιθανό, μέσα από την τέχνη, να κερδίσετε δημοσιότητα.

Απρόβλεπτη αυταρχικότητα ή επιβολή. Ξαφνική επιτυχία. Νεωτεριστικά παιχνίδια. Πρωτοποριακά χόμπι. Οργανισμοί, σύλλογοι και κινήματα για τα παιδιά.

Τι σημαίνει να έχεις Ποσειδώνα στο Λιοντάρι

Το ζώδιο του Λέοντα σχετίζεται με την τέχνη και είναι πολύ πιθανό να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας στο χώρο του θεάτρου, του σινεμά, της φωτογραφίας και γενικότερα όπου έχετε καλλιτεχνική τάση, αν και κάποιες φορές μεγεθύνετε ή υποτιμάτε τις δυνατότητές σας. Επίσης, συνδέεται με την αισθηματική ζωή, όπου άλλοτε δείχνετε τάσεις εξιδανίκευσης και άλλοτε παίρνετε το ρόλο του σωτήρα. Όσον αφορά σε θέματα παιδιών, έχετε ευαισθησίες ή υπάρχει μια έλλειψη τάξης.

Πλατωνικός έρωτας. Θεατρικό ταλέντο. Τζόγος. Κερδοσκοπικές δραστηριότητες. Ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά ή τα παιδιά. Μυωπία ή μολύνσεις των ματιών.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.

**Μάθε ΕΔΩ αν στο ωροσκόπιό σου βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο του Λέοντα**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved