Ο Ανήσυχος Ουρανός στον Καρκίνο

Τι σημαίνει να έχεις Ουρανό στον Καρκίνο στο ωροσκόπιο σου;

Ο Ανήσυχος Ουρανός στον Καρκίνο

Εδώ ο Ουρανός φανερώνει μια συναισθηματική σύγκρουση του ανθρώπου όπου η ανάγκη για ανεξαρτησία και ελεύθερη έκφραση συγκρούεται με την ασφαλιστική δικλείδα της οικογενειακής καταπίεσης και των παραδοσιακών θεσμών. Τα οικογενειακά τραύματα που μπορεί να δημιουργηθούν στο πέρασμα αυτού του πλανήτη ίσως να χρειάζονται μια μεγαλύτερη δημιουργική ενασχόληση για να μην δημιουργείται κάθε λίγο και λιγάκι τάση για επανάσταση. Το άτομο δεν αναγνωρίζει τις ρίζες του ή προσπαθεί συνέχεια να μην τις αποδεχτεί και να φύγει από αυτές μακριά. Δηλαδή, μόνιμα γυρνάει και κυνηγάει την ουρά του για μην αποδεχτεί αυτό το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον Καρκίνο από το 1949 έως και το 1956 άφησε πολλά αποτυπώματα στις ψυχές των ατόμων γιατί με τον τρόπο του τα πίεσε να βρουν λύσεις πάνω στα ψυχολογικά και συναισθηματικά αδιέξοδα που σίγουρα είχαν δημιουργηθεί από την διάθεσή τους να ξεφύγουν από τις ρίζες τους. Αυτά τα ιερά και όσια όμως που έχουν απορρίψει είναι η κοιτίδα και η εστία που πρέπει να ανατρέψουν για να βγουν από τα αδιέξοδα. Η λύτρωση θα έρθει μόνο από εκεί. Η ανασφάλεια που υπήρχε λόγω της συναισθηματικής ανεπάρκειας από την οικογένεια τους θα είναι η αιτία που θα ψαχτούν για να βρουν κάποιες λύσεις απέναντι στο πρόβλημά τους.

Αν έχεις τον Ουρανό στον Καρκίνο σίγουρα για να λύσεις κάποια από τα υπαρξιακά και συναισθηματικά σου θέματα, κυρίως με την οικογένεια σου, θα βρεις διεξόδους υπεραναπλήρωσης γιατί αυτή η πλανητική επιρροή φέρνει ταλέντο στην Ψυχολογία, Ιατρική, Φιλοσοφία ή ακόμα και στην Αρχαιολογία ή τα Μαθηματικά.
Επειδή σου δημιουργεί την ανάγκη για αιτήματα τρυφερότητας και ανθρωπιάς γιατί είναι στοιχεία που κληρονομείς συνήθως από την μητέρα σου, εδώ κανονικά αυτό που ζητάς είναι η ανάγκη για προστασία και φροντίδα χωρίς όμως να πνίγεσαι και να καταπιέζεσαι.

Το στοιχείο του Νερού επειδή δείχνει την ευαισθησία αλλά και την φροντίδα χρειάζεται να είναι μέσα σου σωστά κατανεμημένο γιατί αν δεν υπάρχει αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραλογισμό, σκληρότητα ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πάντως η αναζήτηση της ελευθερίας θα σου δώσει μια διαφορετική τοποθέτηση απέναντι στην οικογένεια και τον γάμο και πιθανόν να μην είναι εύκολο να πάρεις απόφαση για να μπεις σε ένα τέτοιο σχήμα.

Ο τρόπος που πιθανόν να έχει καθιερώσει η οικογένεια σου κάποιους θεσμούς να μην σου αρέσει και να προσπαθείς να αλλάξεις οτιδήποτε σου προκαλεί κάτι αρνητικό με ένα πολύ έντονο και επαναστατικό τρόπο. Η πατρική ή η μητρική φιγούρα μπορεί να μην είναι για σένα αυτό που θα υπολογίσεις στην ζωή σου και αν δεν θέλεις να συγκρουστείς ανοικτά μαζί τους πάντα θα νιώθεις είτε μια αποξένωση είτε θα τους βλέπεις περισσότερο σαν φίλους.

Το σπίτι σου θα είναι ξεχωριστό και θα είναι ανοικτό σε διάφορα άτομα που δεν έχουν καθόλου συντηρητικές ιδέες. Τα συναισθήματά σου πάντως ενδέχεται να είναι ακανόνιστα και η διάθεση σου να αλλάζει συνέχεια. Το καλό είναι ότι θα έχεις επίγνωση αυτής της διαφορετικότητας, οπότε ή θα την αποδεχτείς ή αν δεν την αντέχεις, θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να την ελέγξεις.

Διάβασε επίσης:

Ο Νεωτεριστής Ουρανός στους Διδύμους

Ο Καταπιεστικός Ουρανός στον Ταύρο

Ο Επαναστάτης Ουρανός στον Κριό

Ο πλανήτης Ουρανός και τα μυστικά του

Ουρανός: Ο πλανήτης της επανάστασης και των ξαφνικών γεγονότων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved