Ο Νεωτεριστής Ουρανός στους Διδύμους

Τι σημαίνει να έχεις Ουρανό στους Διδύμους στο ωροσκόπιό σου;

Ο Νεωτεριστής Ουρανός στους Διδύμους

Ο Ουρανός στους Διδύμους θεωρείται μια από τις πολύ καλές θέσεις γιατί μπορεί να ενισχύσει την θεωρητική και πρακτική του δραστηριότητα. Η μεταβλητότητα του ζωδίου κάνει τον πλανήτη εφευρετικό γιατί οι ορίζοντες του ατόμου είναι ανοικτοί για καινούργιες ιδέες και έτσι όταν ο πλανήτης δεν βρίσκει έκφραση για να δράσει, έχει όλη την ελευθερία να σκέφτεται και να πρωτοτυπεί, είτε φιλοσοφώντας είτε ανακαλύπτοντας συνέχεια καταστάσεις σε νοητικό επίπεδο. Επειδή υπάρχει το αέρινο στοιχείο ευνοεί τομείς επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας, αυξάνει την έφεση για μόρφωση και επικοινωνία και το πιο θετικό είναι ότι δεν ξεκόβει το άτομο από το περιβάλλον και την επικοινωνία του. Και επειδή δεν απομονώνεται ,βρίσκει λύσεις και κάνει ανακατατάξεις που θα βελτιώσουν τον τρόπο που ζει και έρχεται σε επαφή με τα άλλα άτομα.

Η γενιά των ατόμων με τον Ουρανό στους Διδύμους (1942-1949) οδήγησε σε καινούργιους δρόμους την ανθρώπινη σκέψη και άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνεί το άτομο στην καθημερινότητά του. Έδωσε ώθηση στην επιστήμη, στην τεχνολογία, και την ανάπτυξη της παιδείας. Τα περισσότερα άτομα στο επίπεδο που μπορούσαν και βάσει των δυνατοτήτων τους έγιναν διανοούμενοι, έμποροι και έντονα κοινωνικοί. Το πιο δύσκολο θέμα για τους Διδύμους είναι η σύγχυση στην ηθική αξιολόγηση των πράξεων τους αλλά μπορεί να σωθεί από την προθυμία για αναθεωρήσεις μέχρι να βρεθεί άκρη. Η πρωτοπορία και η πρωτοτυπία έσπρωξαν τους ανθρώπους ώστε να βρουν την Αστρολογία, την Μεταφυσική και τα διαπλανητικά ταξίδια. Ανοικτοί σε κάθε μορφή αυτογνωσίας και ψυχοθεραπείας έφεραν την πρωτοπορία για την εποχή τους και άνοιξαν νέους δρόμους πάνω σε αυτό το θέμα. Το πιο δύσκολο σημείο του Ουρανού στους Διδύμους είναι ότι μέσα από τον τρόπο που επικοινωνεί το άτομο ο οποίος ήταν ψυχρός και απρόσωπος στέρησε την αληθινή και βαθιά επαφή με τους γύρω του.

Αν έχεις Ουρανό στους Διδύμους, είσαι εφευρετικός/η και διαλέγεις συνέχεια διαφορετικές προσεγγίσεις στους τομείς οι οποίοι σε ενδιαφέρουν, όπως πχ η λογοτεχνία, η εκπαίδευση, τα μέσα επικοινωνίας και τα ηλεκτρονικά. Η ανησυχία δυσκολεύει τον δρόμο της σταθερότητας για αυτό δεν είναι εύκολο να τον ακολουθήσεις μέχρι τέλους, εκτός αν βοηθάει το σύνολο του ωροσκοπίου σου. Εύκολα μπορείς να πιάσεις νέες αντιλήψεις και σου αρέσουν υπερβολικά οι μεταρρυθμίσεις, ιδιαίτερα σε θέματα γνώσεων και παιδείας όπου εκεί με τον τρόπο σου προωθείς ιδέες αλλά και έναν ανατρεπτικό τρόπο στο θέμα της εκμάθησης.

Οι καλές όψεις του Ουρανού στους Διδύμους μπορεί να σου δώσουν μια δόση ιδιοφυίας και γενικά να έχεις μεγάλη έφεση στην μόρφωση και στην ανώτερη εκπαίδευση. Αν όμως έχει όψεις μη αρμονικές, χρειάζεται από την πλευρά σου μεγάλη δύναμη για να αποκτήσεις συντονισμένη και πρακτική σκέψη, ευγενική ομιλία, αλλά και ενδιαφέρον για τα αισθήματα των άλλων ατόμων. Επίσης για να μην υπάρχουν προβλήματα με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή ακόμα και μια ημιτελή μόρφωση που μπορεί να είναι και το πιο δύσκολο στην διαχείρισή του, αυτό που πρέπει να κρατήσεις σαν μότο του Ουρανού στους Διδύμους είναι η διάθεση για την αλήθεια στην επικοινωνία και η πρωτοπορία και εφευρετικότητα σε οποιαδήποτε νέα γνώση.

Σχετικά άρθρα

Ο Καταπιεστικός Ουρανός στον Ταύρο

Ο Επαναστάτης Ουρανός στον Κριό

Ο πλανήτης Ουρανός και τα μυστικά του

Ουρανός: Ο πλανήτης της επανάστασης και των ξαφνικών γεγονότων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved