Ο Δίας στον Αιγόκερω: Φιλοδοξίες που γίνονται πραγματικότητα

Εδώ ο Δίας θεωρείται παραδοσιακά σε θέση "πτώσης" που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τα σύμβολα ή τα σύνορα που του όρισαν.

Ο Δίας στον Αιγόκερω: Φιλοδοξίες που γίνονται πραγματικότητα

Όσοι έχετε το Δία στον Αιγόκερω, μερικές φορές είστε υποχρεωμένοι να υπηρετήσετε ένα πρακτικό στόχο, για αυτό διοχετεύετε την ανάγκη σας για πρόοδο με την αναζήτηση της σιγουριάς και της κοινωνικής αναρρίχησης.

Είστε γενικά άτομα πολύ έντιμα, πουριτανοί, λιτοί και έχετε ανάγκη μια καριέρα που να σας παρέχει οικονομική ασφάλεια. Είστε συνήθως συντηρητικοί σε όλες τις κινήσεις σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε και τη δική σας επιχείρηση. Επίσης ταιριάζετε πάρα πολύ καλά σε έναν μεγάλο οργανισμό όπου εκεί μπορείτε να δουλεύετε άνετα αφού θα απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό.

Η υπομονή, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά σας κάνουν να κερδίζετε χρήματα και να μαζεύετε πλούτη, αλλά μερικές φορές μπορεί να χάνετε τις πνευματικές σας αξίες με στόχο την υλική σας ανάκαμψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανήθικοι, αλλά μερικές φορές μπορεί να δίνετε μεγάλη σημασία σε άτομα με υλικό η κοινωνικό κύρος.

Επειδή απεχθάνεστε τη σπατάλη και την υπερβολή, πάντα είστε μαζεμένοι και μεθοδικοί σε αυτό που θέλετε, ανεβαίνοντας ένα, ένα τα σκαλιά της επιτυχίας. Δεν βιάζεστε και δεν είστε υπερβολικοί. Επειδή σας ενδιαφέρουν οι συμφωνίες για δουλειές ή για αγορά γης, πολλοί από εσάς θα τα διαχειριστείτε όλα αυτά, αλλά με μια έφεση στη φιλαργυρία.

Οι κοινωνικές διακρίσεις που πιθανόν να κάνετε απέναντι ακόμα και οι θέσεις σας σε κάποια φυλετικά θέματα μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Μια υπερβολή στα θέματα της πίστης μπορεί να σας κάνουν ακόμα και μάρτυρες. Πιθανότατα, αν το ωροσκόπιο σας συνοδεύεται και από άλλα συναφή στοιχεία, να δώσετε μεγάλη αξία στην επιτυχία που προέρχεται μέσα από το σύστημα.

Πάντως αρκετοί από εσάς θα έχετε εξαιρετικές ενδείξεις για επιτυχία σε υποθέσεις του κόσμου, σε επιχειρήσεις, στην πολιτική ή στην κοινωνική ζωή, καθώς και μεγάλη ευκολία εκπλήρωσης στόχων μέσω συχνών και καλών ευκαιριών. Το πεδίο σας θα διευρυνθεί περισσότερο μέσω δραστηριοτήτων που απαιτούν προσοχή αλλά και διορατικότητα.

Πάντως χρειάζεται να διδαχτείτε περισσότερο την καλοσύνη, την αποκόλληση από το χρήμα και τη δόξα αλλά και την άρνηση της υποταγής στο κατεστημένο, γιατί μερικές φορές μπορεί να χάνετε την ελευθερία σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved