Ο Δίας στο Σκορπιό: Τύχη μέσα από τις επενδύσεις

Έχει μεγάλη αγάπη και προστασία για αυτούς που αγαπά.

Ο Δίας στο Σκορπιό: Τύχη μέσα από τις επενδύσεις

Εσείς σε ποιο ζώδιο έχετε τον Δία σας; Θα το βρείτε εδώ.

Γενικά είστε άτομα που έχετε μεγάλη πίστη στον εαυτό σας αλλά σας αρέσει να εξασκείτε και την δύναμη της θέλησής σας πάνω στους άλλους. Η αγάπη για την πολυτελή ζωή σας σπρώχνει το να ξεκινήσετε από νέοι να βγάζετε δικά σας χρήματα ή ακόμα και να κάνετε κάθε είδους επενδύσεις. Έχετε έντονο συναισθηματικό κόσμο και προσπαθείτε να είστε αγωνιστές και μεγαλόψυχοι.

Η ανάγκη σας για αναγέννηση και καλοσύνη θα σας κάνει πάντα να αγωνίζεστε για στόχους πολύ αλτρουιστικούς και φιλοσοφημένους. Θαρραλέοι και πιστοί προσεγγίζετε συχνότατα την ζωή με βαθιά ενόραση και μπορεί να σας ενδιαφέρει έντονα ο μυστικισμός και ο αποκρυφισμός. Η έντονη προσωπικότητά σας δεν συμβιβάζετε εύκολα και δεν κάνετε αλλαγές στις πεποιθήσεις σας και στις αξίες σας.

Έχετε οξεία κρίση και μερικές φορές εκδηλώνετε μαγνητικές θεραπευτικές δυνάμεις. Η αρχαιολογία, η μουσική, η ιατρική, η ιστορία και κάθε τι που αφορά το παρελθόν, τα οικονομικά μεγάλων επιχειρήσεων, οι φόροι, οι ασφάλειες είναι όλα τομείς που μπορείτε να αναδειχτείτε γιατί από εκεί παίρνετε μια μεγάλη ευχαρίστηση.

Επειδή έχετε τεράστια ψυχική δύναμη και μπορείτε να αντέξετε αρκετά πολλές φορές ανακατεύεστε με δύσκολα έργα ή καταστάσεις αλλά είστε απόλυτοι και λεπτολόγοι και σπάνια φέρεστε με επιείκεια στον εαυτό σας. Μπορεί να είστε ήπιοι με τους γύρω σας αλλά πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Επειδή έχετε διαίσθηση και ευαισθησία πολλές φορές αντιλαμβάνεστε τις κακοτοπιές.

Πάντα μένετε και αγωνίζεστε μέχρι το τέλος γιατί είστε δεμένοι συναισθηματικά με το περιβάλλον σας και τους δικούς σας ανθρώπους.
Το πιο δύσκολο είναι να γίνετε βαθιά ευτυχείς γιατί πονάτε για τα στραβά που γίνονται και ακόμα και στην πιο καλή στιγμή σας και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να χαρείτε εύκολα. Οι αρνητικές εκδηλώσεις του πλανήτη σε αυτό το ζώδιο μπορεί να προκαλέσουν καταπιεστική συμπεριφορά πάνω στους άλλους ή ακόμα και στον εαυτό σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved