Ο Δίας στο Ζυγό: Τύχη μέσα από την αρμονία

Η ειρήνη με κάθε τρόπο είναι το μέλημά σας, αλλά δεν είναι πάντα η σωστή μέθοδος.

Ο Δίας στο Ζυγό: Τύχη μέσα από την αρμονία

Ο Αρμονικός

Είστε άτομα που αγαπάτε την τέχνη και την αρμονία, ψύχραιμοι και ειλικρινείς. Αγαπάτε πολύ να χαλάτε χρόνο για τον εαυτόν σας και τις απολαύσεις του. Η καλλιτεχνική σας ικανότητα, το καλό σας γούστο και τα λεπτά και εξευγενισμένα ένστικτά σας σάς κάνουν άνετα δημοφιλείς. Η δικαιοσύνη πάντα σας απασχολεί και οι άλλοι μπορούν να εμπιστευτούν την κρίση σας. Σας αρέσει το μοίρασμα γι' αυτό χρειάζεστε συνέταιρο ή σύντροφο. Είσαστε πολύ εκλεπτυσμένοι σαν άτομα και συχνά αποφεύγετε τις χειρωνακτικές εργασίες. Προτιμάτε την διανόηση, τα βιβλία, τα έργα τέχνης και γενικά οτιδήποτε αφορά αρμονία, ισορροπία, μοίρασμα και ευγένεια.

Που βρίσκεται ο Δίας στο δικό σου Ωροσκόπιο;

Κάποιες φορές γίνεστε υπερβολικά ηθικοί και αυτό κουράζει και εσάς και τους άλλους. Η ειρήνη με κάθε τρόπο είναι αυτό που σας στιγματίζει αλλά τελικά δεν είναι πάντα η σωστή μέθοδος. Επειδή έχετε ανάγκη να σας αποδέχονται όλοι, για αυτό εύκολα δεν μπορείτε να πείτε όχι. Όταν αρνείστε, δεν είναι και τόσο κακό και δεν θα χάσετε τους φίλους σας, αν είναι αληθινοί και πιστοί δίπλα σας.

Η κομψότητα, η χάρη, η γοητεία και η καλοσύνη είναι συστατικά που μπορεί να έχετε αλλά επειδή καταλαβαίνετε την μεγάλη διαφορά με τους υπολοίπους, μερικές φορές γίνεστε σνομπ και αποφεύγετε άτομα που δεν σας πηγαίνουν διανοητικά.

**Απόκτησε την Αστρολογική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου εδώ**

Παρόλη την ευγένεια και την καλοσύνη που δείχνετε προς τους άλλους, μερικές φορές σας λείπει η οικειότητα και η ζεστή επαφή, οπότε ο άλλος σας νοιώθει απόμακρους και ψυχρούς. Γενικά, επιθυμείτε να βλέπετε όμορφους, αρμονικούς και γοητευτικούς ανθρώπους και, όταν δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αποφεύγετε να κάνετε παρέα μαζί τους.

Υπάρχει ο κίνδυνος της ματαιοδοξίας και του ναρκισσισμού για αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και ανοικτοί στην συμπεριφορά σας με τους άλλους.

Καλό θα ήταν να ασχολείστε με την τέχνη, αφού θεωρείστε οι καλλιτέχνες του Ζωδιακού.

Γενικά ερωτεύεστε εύκολα και είσαστε πολύ ρομαντικοί στα ειδύλλια και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς, όταν μπαίνετε σε σχέση, σας αρέσει πρώτα η φιλία με τον άλλον και η επικοινωνιακή σχέση και μετά θα μπείτε σε πιο προσωπική. Εξαιτίας του ότι δείχνετε μερικές φορές ψυχροί και αποστασιοποιημένοι καλό είναι να το συνειδητοποιείτε γρήγορα και να δημιουργείτε όσο μπορείτε πιο προσωπικές σχέσεις.

Τα επαγγέλματα που σας πηγαίνουν είναι η δικηγορία, η ζωγραφική, η καλλιτεχνία, η αρχιτεκτονική, η αισθητική, τα αρώματα και τα ρούχα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved