Ο Δίας στο Λέοντα: Τύχη μέσα από τη γενναιοδωρία

Αναζητάτε την σφραγίδα σας μέσα σε έργα πνευματικά ή κοινωνικά και είστε γενικά μεγαλόψυχοι και γενναιόδωροι.

Ο Δίας στο Λέοντα: Τύχη μέσα από τη γενναιοδωρία

Ο Μεγαλόψυχος

Είσαστε σαν άτομα εξυπηρετικοί και φιλόξενοι. Επειδή είστε άνθρωποι της γενικής αποδοχής, μπορείτε εύκολα να πετύχετε στην πολιτική αρένα. Έχετε υψηλές φιλοδοξίες και τα καταφέρνετε με τα άλλα άτομα.

Είστε μερικές φορές το επίκεντρο και αυτό σας αρέσει. Μπορεί να υποκύψετε στις κολακείες των γύρω σας. Έχετε αρχηγικές τάσεις και θέλετε να σας σέβονται. Γενικά, αγαπάτε την επίδειξη και είσαστε πολύ σταθεροί άνθρωποι. Μερικές φορές μπορεί να γίνετε τύποι μποέμ.

Ο Λέοντας που είναι το ζώδιο της χαράς και της επικοινωνίας σας κάνει να εκφράζεστε εύκολα και να επικοινωνείτε ακόμα πιο εύκολα με τους γύρω σας. Αρκετές φορές αγνοείτε τις τυπικότητες και μπαίνετε κατευθείαν στην ουσία. Είστε γενικά ενθουσιώδεις τύποι και αναζητάτε την δημιουργία σε όλα τα επίπεδα.

Η επιμονή σας και το πείσμα σας βοηθούν να ανέβετε κοινωνικά και επαγγελματικά αλλά επειδή γοητεύεστε από την αρχηγία, μπορεί αρκετές φορές να γίνετε συγκεντρωτικοί και ελεγκτικοί και να δημιουργήσετε πρόβλημα στους γύρω σας.

Τα πολλά σας ταλέντα μπορεί να σας κάνουν και δημόσιο πρόσωπο. Σας αρέσει η καλή ζωή και η καλοπέραση. Σας συγκινούν όλα τα μεγαλειώδη και πολλές φορές, προκειμένου να επιτύχετε βασιλική αντιμετώπιση, κινείστε ανάλογα αυτών που θέλετε να εισπράξετε. Ίσως με δύσκολες όψεις να κάνετε υπερβολές και να είσαστε ματαιόδοξοι και νάρκισσοι.

Να προσέχετε το βάρος σας γιατί μπορεί να πάρετε ξαφνικά και να έχετε ευαισθησία στην καρδιά. Πολλές φορές είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα και δεν ζείτε χωρίς ουσιαστική σχέση. Αναζητάτε την σφραγίδα σας μέσα σε έργα πνευματικά ή κοινωνικά και είστε γενικά μεγαλόψυχοι και γενναιόδωροι.

Η εμφάνισή σας αρκετές φορές ίσως να είναι υπερβολική και αρκετές Λιονταρίνες να φοράτε πολλά χρυσά ή πανάκριβα κοσμήματα ή ρούχα. Γενικά σας αρέσει να ξεχωρίζετε. Επειδή έχετε καλή καρδιά πάντα ασχολείστε με την φιλανθρωπία και την στήριξη των αδυνάμων ατόμων. Μπορεί να δώσετε ακόμα από το υστέρημά σας, αρκεί να υπάρχει ένας σεβασμός στο πρόσωπό σας.

Έχετε βαθιά καλλιτεχνική φύση γι' αυτό εύκολα εκδηλώνετε και τα δημιουργικά σας ταλέντα που μπορεί να είναι η ηθοποιία και γενικά το οτιδήποτε θα σας δώσει αίγλη και αξία. Σαν δουλειά μπορεί σας πηγαίνει να είσαστε κοσμηματοπώληδες ή έμποροι χρυσού, διαμαντιών, καθώς επίσης να έχετε θέατρο δικό σας ή γενικά χώρο διασκέδασης. Επειδή αγαπάτε πολύ τα παιδιά ένας παιδότοπος μπορεί να σας ενθουσιάσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved