Ο Δίας στον Καρκίνο: Τύχη από την οικογένεια

Όσο σκληρό και να φαίνεται το άτομο με τον Δία στον Καρκίνο πάντα υπάρχει μέσα του συμπόνια, ανθρωπιά και καλοσύνη

Ο Δίας στον Καρκίνο: Τύχη από την οικογένεια

Ο Γεναιόδωρος

Η ευγένεια, η συμπόνια και η ψυχραιμία που διαθέτετε δείχνουν την ικανότητά σας για δημόσιες σχέσεις. Επειδή σας αρέσουν οι επαφές με κάθε είδους άνθρωπο, είσαστε πολύ καλοί στις πωλήσεις για αυτό συνήθως διαπρέπετε σε αυτόν τον τομέα.

Η βαθειά αγάπη που έχετε για τα παιδιά σας κάνει καλό και σας δημιουργεί μεγάλη διάθεση για δημιουργία.

Συνήθως ο Δίας στον Καρκίνο δείχνει ότι έχετε πάρει μπόλικη αγάπη από την οικογένεια, γι' αυτό μετράει να φτιάξετε μια δική σας καλή οικογένεια, γιατί είναι ο χώρος που μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αντλήσετε από εκεί όλη σας την καλή ενέργεια.

Το σπίτι σας που είναι το επίκεντρο πολλών δραστηριοτήτων σας, είναι πάντα γεμάτο σχεδόν από φίλους τους οποίους νοιώθετε σαν μέλη της οικογένειάς σας.

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και συνήθως σας κάνουν πολύ ευαίσθητους. Έχετε πάντως αδυναμία στην οικογένεια σας και πολλές φορές είστε εξαρτημένοι από αυτούς.

Ο Δίας στον Καρκίνο είναι σε έξαρση που σημαίνει ότι οι ποιότητες του Δία δίνουν στο άτομο πολύ σημαντικά προσόντα. Πρέπει να θυμόσαστε ένα πράγμα : ότι όσο σκληρό και να φαίνεται το άτομο με τον Δία στον Καρκίνο, πάντα υπάρχει μέσα του συμπόνια, ανθρωπιά και καλοσύνη στην οποία μπορείτε αν θέλετε να απευθυνθείτε σεβόμενοι την ευαισθησία του.

Επειδή αγαπάτε τους ανθρώπους και πιστεύετε στην ζωή για αυτό δίνετε πάρα πολλά ακόμα και από το υστέρημά σας.

Μερικές φορές γίνεστε καχύποπτοι ή και δυσαρεστημένοι, αλλά δεν το κρατάτε και "μανιάτικο" γιατί αγαπάτε την ζωή και τους ανθρώπους.

Αν συναντήσετε την αχαριστία μπορεί να γκρινιάξετε και να σταματήσετε να πιστεύεται στους ανθρώπους για λίγο καιρό. Αλλά μετά θα επικρατήσει και πάλι η αγάπη και η εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους και θα ξαναρχίσει το μηχανάκι σας να παράγει αγάπη, νοιάξιμο, ευαισθησία και προσταστατευτικότητα.

Η συγκινησιακή σας φύση σας κάνει δραστήριους και κινητικούς. Για να διατηρήσετε την ισορροπία σας και την υγεία σας χρειάζεται να εκφράζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να τον τροφοδοτείτε συνέχεια με συναισθήματα, και ερεθίσματα που σας κάνουν και νοιώθετε ασφάλεια, καλοσύνη και ανθρωπιά.

Γενικά σας αρέσει η δουλειά και η προκοπή για αυτό σπάνια πάσχετε από τεμπελιά και νωθρότητα.

Το φαγητό, η φροντίδα, η προστασία, η αγάπη και η οικογένεια είναι οι τομείς που σας δίνουν ενέργεια. Η μεγάλη αναρρωτική ικανότητα του οργανισμού, σας κάνει να έχετε μόνιμα ζωτικότητα και καλή ενέργεια.

Έχετε μεγάλη ευκολία να γίνετε δημοφιλείς και διάσημοι με οτιδήποτε καταπιαστείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved