Ο Δίας στους Διδύμους: Τύχη από την επικοινωνία

Δίνει στα άτομα ευστροφία, ευφράδεια, ευελιξία και διπλωματία

Ο Δίας στους Διδύμους: Τύχη από την επικοινωνία

Ο Επικοινωνιακός-Ταλαντευόμενος

Ο Δίας στους Διδύμους δεν θεωρείται ότι είναι σε καλή θέση (εξορία) και ο λόγος είναι ότι δίνει στα άτομα ευστροφία αλλά όχι πνευματικότητα, πολυμέρεια αλλά όχι γνώση, ευφράδεια αλλά όχι άποψη.

Συχνά, είσαστε αυτοδίδακτοι, πάντα διπλωμάτες και ανοιχτόμυαλοι και η μεγάλη αυθεντικότητα και η εγρήγορσή σας μπορεί να σας κάνει το ιδανικό άτομο σε κάποιο οργανισμό. Σαν άτομα, είσαστε πολύ εύθυμοι, κάνετε πολλές επαφές και εύκολα νέες γνωριμίες. Μοιράζεστε με μεγάλη ευκολία τις γνώσεις σας και επιθυμείτε να παίρνετε συνέχεια νέες διδασκαλίες τις οποίες όμως δεν τις χρησιμοποιείτε σχεδόν καθόλου βιωματικά αλλά παίρνετε γνώση μόνο για την γνώση.

Είσαστε γενικά ανάλαφροι άνθρωποι με μεγάλη ευελιξία και διπλωματία. Πάντα βρίσκετε λύσεις που να σας κάνουν να νοιώθετε όμορφα και άνετα.

Επειδή έχετε πολλά ταλέντα και κυρίως στις γλώσσες, την διδασκαλία και τις πωλήσεις πολλές φορές θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί και τελικά δεν καταλήγετε πουθενά.

Η αλληλογραφία και το γράψιμο σας αρέσουν πάρα πολύ για αυτό καλό είναι κατά εποχές να απομνημονεύετε στο χαρτί αυτά που έχετε ανάγκη να εκφράσετε.

Οι δύσκολες όψεις του πλανήτη μπορεί να σας φέρουν μεγαλύτερη πιθανότητα χωρισμού στον γάμο σας ή να κάνετε παραπάνω από έναν γάμο.

Ο Δίας σας βοηθάει να καταλάβετε τις πολλές πλευρές ενός θέματος, αλλά δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην κρίση σας γιατί σας δίνει καθημερινή λογική και όχι ηθικά κριτήρια και βάθος γνώσης.

Όμως αυτές οι ιδιότητες είναι πολύ καλές, αν είσαστε δημοσιογράφοι, άνθρωποι του τουρισμού και της διαφήμισης. Η εύκολη λύση, η επιφανειακή γνώση ή η ασυνέπεια και η έλλειψη στόχου είναι οι επικίνδυνες παγίδες που μπορεί να πέσετε μέσα και να μην μπορείτε μετά εύκολα να κάνετε διάκριση. Για αυτό χρειάζεται το οτιδήποτε που θέλετε να κάνετε να έχει φιλότιμο και καλοσύνη και με αυτόν τον τρόπο να διοχετεύετε την τεράστια ανάγκη σας για επικοινωνία και ανταλλαγή και για το καλό του άλλου. Η υπερβολική σας επιδεξιότητα θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και χάνετε τον στόχο σας.

Πάντως όσο και δύσκολη να είναι η θέση του Δία, δηλαδή να μην εκφράζει τις ποιότητές του, τελικά είναι αυτός που δίνει το άνοιγμα και την τύχη σε όλα τα επίπεδα. Οπότε στους Διδύμους δίνει την άνεση και το ενδιαφέρον για την επικοινωνία και την πολυμάθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved