Δίας στον Ταύρο: Μιλήστε με την τύχη σας

Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, προσπαθείτε να ακολουθείτε τους δικούς σας ρυθμούς...

Δίας στον Ταύρο: Μιλήστε με την τύχη σας

O Πληθωρικός

Νοιώθετε άνετα με τις οικονομικές συναλλαγές και συχνά είστε ιδιοφυΐα στις επενδύσεις και τα οικονομικά. Τα πάτε καλά με την δική σας δουλειά ή δουλεύοντας με τα χρήματα των άλλων, ίσως ως χρηματιστής ή τραπεζίτης. Σε όλους τους τομείς που χρειάζονται δόμηση και υπομονή σίγουρα θα έχει βάλει και το χέρι του ο Δίας στον Ταύρο.

Σας αρέσει η πολυτέλεια και τα χρήματα για αυτό απολαμβάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με ανέσεις και χλιδή. Επειδή δεν σας αρέσει καθόλου η πίεση και θέλετε τους δικούς σας ρυθμούς, όταν συμβεί αυτό από εξωτερικούς παράγοντες, τότε νοιώθετε μεγάλη καταπίεση και μπορεί να αντιδράσετε βίαια.

Ο πλανήτης αυτός γενικά σας εξασφαλίζει την άνεση και την ησυχία μέσα στην ζωή. Επειδή είναι γήινο και παθητικό ζώδιο ο Ταύρος προσπαθεί ο Δίας να εξασφαλίσει μια υγιής φωλιά για τον άνθρωπο για να έχει ορμητήριο για τις εξορμήσεις του. Οι εξορμήσεις αυτές δεν γίνονται ποτέ κάτω από την πίεση του ρίσκου και του πανικού αλλά πάντα με ασφαλή τρόπο.

Επειδή αγαπάτε την βολή σας, δεν χαλάτε εύκολα την ζαχαρένια σας, όπως λέγεται, αλλά προσπαθείτε να έχετε τους δικούς σας ρυθμούς ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Αγαπάτε τις τέχνες, το καλό φαγητό και την καλοπέραση. Είσαστε γενικά πολύ ερωτικοί άνθρωποι και όταν αγαπάτε, θέλετε να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας την καλή ζωή και την άνεση.

Κατά κανόνα είστε ολοκληρωτικοί και απόλυτοι σαν προσωπικότητες για αυτό κινδυνεύετε από φανατισμό και μισαλλοδοξία. Επειδή αναζητάτε συνέχεια την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ζωή σας, μπορεί να γίνετε οι άνθρωποι του κατεστημένου.

Ο Δίας γενικά εκφράζει την επέκταση, την πρόοδο και την βελτίωση στη ζωή οπότε καλό θα είναι να μην σταματάτε αυτές τις αρχές του, γιατί με αυτόν τον τρόπο τελικά θα κερδίσετε χρήματα αλλά και μια εύνοια στα ακίνητα.

Επειδή η διάθεση για καλοπέραση φέρνει και τεμπελιά, μερικές φορές θα αναζητήσετε το εύκολο κέρδος και τον έκλυτο βίο.

Η μανία σας για την δικαιοσύνη μπορεί να φανεί υπερβολική μερικές φορές και να εμποδίζει την άνετη επικοινωνία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved