O Δίας στον Κριό και το παιχνίδι της τύχης

Πώς θα ελκύσετε την τύχη σας με Δία στον Κριό; Κάνοντας πράξη όλες σας τις ιδέες!

O Δίας στον Κριό και το παιχνίδι της τύχης

Ο Ενθουσιώδης

Είσαστε συχνά τύποι ηρωικοί, φλογεροί, γενναιόδωροι και έχετε διοικητικές ικανότητες. Τα ταλέντα σας είναι πάρα πολλά και επιδιώκετε συνήθως να είσαστε σε θέσεις ηγεσίας σε συνδυασμό με ελευθερία και δράση.

Έχετε πνεύμα καινοτομίας και εφεύρεσης και αυτό σας δίνει την δυνατότητα πρωτοπορίας στον τομέα σας. Επειδή έχετε την δύναμη να αναλύετε, χωρίς φόβο και πάθος, τα σφάλματα του παρελθόντος, από αυτά μαθαίνετε και σας βοηθάνε να βάλετε την ζωή σας σε νέα πλαίσια. Αγαπάτε την φιλοσοφία και την εκπαίδευση. Μερικές φορές είστε εγωκεντρικοί και θα πρέπει να διοχετεύετε την ενέργεια του εγώ σας σε τρόπους και τομείς που μπορεί να εμπνεύσουν και τους άλλους.

Είστε ενθουσιώδεις και δυναμικοί αλλά σας λείπει μερικές φορές η οργάνωση και η φρόνηση. Επειδή αγωνίζεστε φλογερά για την επιβίωσή σας, μερικές φορές γίνεστε προκλητικοί και εισπράττετε τον φθόνο των άλλων. Οι κινήσεις σας είναι υπερβολικές και πομπώδεις. Χρειάζεστε μάζεμα και σύνεση για να μπορείτε να είσαστε αρμονικά και με τους γύρω σας. Επειδή έχετε ανάγκη από την έγκριση των άλλων, προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε και αυτό σας γυρίζει μπούμερανγκ.

Σας αρέσει η πρωτοπορία και ακολουθείτε την μοίρα του πρωτοπόρου και γι' αυτό σίγουρα έχετε μοναξιά και γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης και παρεξήγησης και μερικές φορές μένετε μόνοι σας γιατί δεν σας καταλαβαίνουν. Ακόμα και οι άνθρωποι που κατέκτησαν δόξα και δύναμη και τελικά δικαιώθηκαν από τα κατορθώματά τους, είναι πικραμένοι και εξαντλημένοι από την αδικία που μπορεί να υπέστησαν από τους άλλους.

Το ζώδιο του Κριού θα στερήσει από τον Δία την αυτοσυντήρησή του και θα πρέπει εσείς να το κατανοήσετε για να μην χάνετε την τύχη σας.

Μερικές φορές στερείστε πολιτικής και έχετε ανάγκη να γίνετε πιο διπλωμάτες για να έχετε επιτυχία με τις σχέσεις σας. Η εξυπνάδα σας είναι δεδομένη και σας κατεβαίνουν ξαφνικές ιδέες από το πουθενά. Για να έλκετε την τύχη σας χρειάζεται να προσπαθείτε να κάνετε πράξη όλες σας τις ιδέες γιατί από εκεί θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved