Ο Άρης στους Ιχθείς

Οι συνεχόμενες ενδοσκοπήσεις σας απορροφούν μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς σας

Ο Άρης στους Ιχθείς

Ο Ιδεαλιστής

Είσαστε συναισθηματικοί, απρόβλεπτοι και εμφανίζετε πολύ έντονη αισθηματική προσωπικότητα. Επειδή παρουσιάζεστε δεκτικοί και συμπονετικοί, οι άλλοι εύκολα σας εκμεταλλεύονται. Η υπερβολική σας ευαισθησία μπορεί να γίνει εμπόδιο στην αυτοπεποίθησή σας και την αποφασιστική σας δράση, και έτσι χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτόν σας για να αναπτύξετε πρωτοβουλία και αυτοδυναμία. Συχνά, προσπαθείτε να αποφύγετε την κατά πρόσωπο αντιμετώπιση. Παρόλο που φαίνεστε ήσυχοι από έξω, το φέρσιμό σας μπορεί να κρύβει μια εσωτερική ανησυχία. Συνήθως είσαστε ντροπαλοί, σας αρέσει η μουσική και μερικές φορές είστε τεμπέληδες. Σεξουαλικά είσαστε πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί, αλλά μπορεί να γίνετε και άπιστοι ή άστατοι.

Λόγω του ότι οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού συνήθως αναγκάζεστε σε εσωτερική δράση και η δεκτικότητά σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους.

Οι συνεχόμενες ενδοσκοπήσεις σας απορροφούν μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς σας. Πολλές φορές δημιουργούνται διάφορες τάσεις που η μια αντικρούει την άλλη. Η δεκτικότητα και η ευαισθησία σε συνδυασμό με τα εξωτερικά σας ερεθίσματα σας κάνει αρκετές φορές υποκειμενικούς και ως εκ τούτου δεν σταθμίζετε σωστά τον εαυτόν σας.

Ο συναισθηματισμός στον άνθρωπο δεν φέρνει μόνο αναποφασιστικότητα αλλά σας κάνει να εθελοτυφλείτε και να αποφεύγετε την πραγματικότητα για αυτό πολλές φορές αφαιρείται ο δυναμισμός σας και δεν έχετε καλή αυτοσυντήρηση.

Συνήθως φαίνεται ότι είστε σε ύπνωση και δεν αντιμετωπίζετε σωστά τις εξωτερικές καταστάσεις, δηλαδή αφήνετε το ρεύμα των καιρών να σας παρασύρει.

Αν κατορθώσετε και φτάσετε στο βάθος και να αντιμετωπίσετε τον εαυτόν σας μπορεί να βρείτε την λύτρωση και να εκφράσετε σωστά την ευαισθησία σας, χωρίς να πληγώνεστε από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

Γενικά, σας αρέσει να ασχολείστε με άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας. Επαγγέλματα που σας πηγαίνουν είναι η ιατρική, νοσηλευτική, κοινωνικός λειτουργός, φωτογραφία, ο κινηματογράφος, μουσική, χορός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved